anetasa
Wrześniowe mamy`07
Kurcze u nas od jakiś 2 godzin znów sypie śnieg
a temperatura -8
juz czuję jakie slizgawki będą na drodze
ogłaszam że mam serdecznie dosyć tej zimy i postanowiłam jak niedzwiedz zapaść w sen zimowy
obudzcie mnie ja będzie wiosna;-)
mi nawet nie chodzi o rozpieszczanie bo z tym specjalnie kłopotu nie ma
tylko o to że mama ma gdzieś co do niej mówie
M dzwonił że jednak babcia poszła z małą na pół godzinki na spacer czyli znów nie zrobiła tak jak ją prosiłam i efekt już jest młodej znów cieknie z nosa
no szlak mnie z nią poprostu trafi bo ja młoda kuruje 2 dni a ona bieże ją na 3 dzień i jest powtórka z rozrywki
a co do kuzynki to niestety nie prętko zobaczę Blaneczke:-( bo dopiero na Wielkanoc:-(
a temperatura -8
juz czuję jakie slizgawki będą na drodze
ogłaszam że mam serdecznie dosyć tej zimy i postanowiłam jak niedzwiedz zapaść w sen zimowy
obudzcie mnie ja będzie wiosna;-)witam wieczorowo:-)
ja mam tak z tesciowa
wiem, ze wszystkie moje zasady i wpojone wartosci poszlyby sie *****, bo tesciowa ma golebie serce dla dzieci a zero rozumu w stosunku do nich
Aneta, chyba sie nie mzoesz doczekac, az kuzynka Was odwiedzi z mala gwaizda:-)
mi nawet nie chodzi o rozpieszczanie bo z tym specjalnie kłopotu nie ma
tylko o to że mama ma gdzieś co do niej mówie
M dzwonił że jednak babcia poszła z małą na pół godzinki na spacer czyli znów nie zrobiła tak jak ją prosiłam i efekt już jest młodej znów cieknie z nosa
no szlak mnie z nią poprostu trafi bo ja młoda kuruje 2 dni a ona bieże ją na 3 dzień i jest powtórka z rozrywki
a co do kuzynki to niestety nie prętko zobaczę Blaneczke:-( bo dopiero na Wielkanoc:-(

tak troszkę się zachowywa jakby Tosia była jej dzieckiem a Ty dochodzącą opiekunką. Może trza mame nastraszyć, że poszukasz sobie kogoś do dziecka jak będzie tak robić Ci koło pupy