monia_l
Wrześniowe mamy'07
a wy co dajecie babciom i dziadkom? my mielismy robic te kaledarze ale wkońcu zrezygnowałam Ola zrobiła tylko laurki Matuś da babciom sztuczne różyczki no i muszę kupic jeszcze jakies czekoladkieeee tam, uparciuch teraz nie chce mowic zadnych wierszykow, ani spiewac.
dzis rano podstepem ja wzielam i troche mowila- po raz pierwszy, wiec widze, ze moje powtarzanie w kolko nie szlo na marne. jednak watpie, czy jutro powie
musimy dzis jeszcze zrobic laurke i zapakowac prezenty:-)
Ostatnia edycja:
.
ale widać tak już z niej przekora;-) chyba po mamusi

no i szczerze to jakoś nie czuję się gotowa jeszcze rozstać z Niuńką i posłac ją do przedszkola od września już tak ale teraz bym wolała mieć ją jeszcze w domu
mam nadzieję że teściowa wydobrzeje teraz twierdzi ze po niedzieli już przyjdzie do małej ale ja już umówiłam się z rodzicami ze mała będzie u nich do końca miesiąca. Zresztą mój tato oświadczył że nie ma problemu on sie może nią zajmować do września bo jak twierdzi z nią już może się dogadać i pampersów jej zmieniać nie trzeba;-)
On nie chce mówić tak na co dzień a co dopiero recytować-o Matko moje niedoczekanie chyba