Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

od chyba ok 4 nad ranem aż do teraz tzn do 11. R kiedy wstawał do pracy to mówił, że światła nie ma. 
:-) prać sprzatać na dwór wychodzić, a nie ciastka piec
A materac jaki????
ciekawa jestem czy jakość lotu idzie z ceną
żartowałam, że pewnie na pokładzie będzie siedzieć obok klatki z kurczakami.Przed chwilą się świeciłaś więc kłamczucha jesteś;-)
![]()

no dobra o 22:17 juz leżałam w łózku................ a świecić mogłam bo J miał kompa wyłączyć, ale zapomniał 
a nie powinnaś dostać więcej
............. bo to pełna pensja powinna być

) włażą mi pod żebra

Za 6 tyg kontrolaJa opyliłam razem z łóżeczkiemJa tez nie ide,choc slonko swieci. Mowie,ze za zimno,ale nie chce mi sie, moze pozniej mnie natchnie.
Co zrobilyscie z materacami z lozeczka po wyprowadzce?? Bo ja nie mam koncepcji gdzie go wsadzic,zeby nic nie pozarlo.
bo narazie drugiego nie planuję a nawet jeśli to i tak bym chciała już inne;-) także miałam ten problem z głowy;-)ja mam tez taki zamiarJa opyliłam razem z łóżeczkiembo narazie drugiego nie planuję a nawet jeśli to i tak bym chciała już inne;-) także miałam ten problem z głowy;-)
i do tego pościel 3 komplety
U nas sennie za oknem i chyba dołączam do wyrodnych bo mi sie tez nie chce wychodzić na spacerGagulec gratki 13-tkia nie powinnaś dostać więcej
............. bo to pełna pensja powinna być
Niby tak powinno byc ale ja miałam przepracowane w tym roku 11 miesięcy z czego 3 ostatnie na umowę zlecenie. No i połowa tego to było pół etatu wiec może dlatego tak a nie inaczej wyliczyli- ja w każdym razie cieszę sie z tego co dostałam bo mogłam nie mieć nic
My dzis byliśmy u lekarki.......... bilansu 6-latka nie zrobiłam, bo muszę mieć jakiś świstek z przedszkola -------------- a skąd miałam to wiedzieć
Adaś ma niedobór żelaza nadal duzy, dostaliśmy ostatni raz Hemofer i jak sie nie poprawi to wyśle nas do Poradni, bo Adaśko ma coś w sobie, co nie pozwala przyswajać tego żelaza i je wypłukujeZa 6 tyg kontrola
Niech szybko znajda przyczynę bo niepotrzebnie tylko sie denerwujecie i trzeba kluć malucha
U nas też pięknie słonko świeci......... teraz młody próbuje usnąc a potem pójdziemy zaprowadzić Maję na tańce więc spacerek zaliczymy