• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja tez nie ide,choc slonko swieci. Mowie,ze za zimno,ale nie chce mi sie, moze pozniej mnie natchnie.
Co zrobilyscie z materacami z lozeczka po wyprowadzce?? Bo ja nie mam koncepcji gdzie go wsadzic,zeby nic nie pozarlo.

Witam się i ja :-D

Młody na razie śpi to mam troszkę oddechu.

Nie było u Nas światła :wściekła/y: od chyba ok 4 nad ranem aż do teraz tzn do 11. R kiedy wstawał do pracy to mówił, że światła nie ma.

Dziś zostajemy w domu mam takiego lenia, że szkoda gadać :baffled:

Majandra Ty wyrodna matko :-p:-) prać sprzatać na dwór wychodzić, a nie ciastka piec :sorry2:

Anetko bardzo fajny ten kalendarz i nie trzeba się glowić nad zdjęciami bo wystarczy kilka sztuk.

Justyna te plecy bolą Cię od tego nowego łózka???? :szok: A materac jaki????

Dziś a raczej jutro bo o 01.00 nad ranem przyjeżdza moja siostra. Kurde o tej porze to ja się przewracam na drugi bok, ale to jest cena za tani lot w obie strony za jedyne 30 funów :szok: ciekawa jestem czy jakość lotu idzie z ceną :-p żartowałam, że pewnie na pokładzie będzie siedzieć obok klatki z kurczakami.

Przed chwilą się świeciłaś więc kłamczucha jesteś :-D;-):-p
:confused::confused::confused::confused: no dobra o 22:17 juz leżałam w łózku................ a świecić mogłam bo J miał kompa wyłączyć, ale zapomniał :cool:

Gagulec gratki 13-tki:tak: a nie powinnaś dostać więcej:sorry2:............. bo to pełna pensja powinna być:sorry2:

Aneta współczuję zachowania mamy................ i zdrówka dla teściowej, coś musi być nie tam............... bo nie mdleje się bez przyczyny:no:

Monia jedź ostroznie

Justyna może to kwestia przyzwyczajenia do nowego wyra? Może stare miało cos innego w środku, było miększe.......itp............... Ja też juz na naszym starym narozniku spać nie mogę, bo sprężyny( których nie miało być, sprzedawca zapewniał że nie ma:baffled:) włażą mi pod żebra:wściekła/y:

My dzis byliśmy u lekarki.......... bilansu 6-latka nie zrobiłam, bo muszę mieć jakiś świstek z przedszkola -------------- a skąd miałam to wiedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Adaś ma niedobór żelaza nadal duzy, dostaliśmy ostatni raz Hemofer i jak sie nie poprawi to wyśle nas do Poradni, bo Adaśko ma coś w sobie, co nie pozwala przyswajać tego żelaza i je wypłukuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Za 6 tyg kontrola

J dzis odbierał juz płytki:-):-):-):-):-) Jupi.........................

U nas też pięknie słonko świeci......... teraz młody próbuje usnąc a potem pójdziemy zaprowadzić Maję na tańce więc spacerek zaliczymy

Ja tez nie ide,choc slonko swieci. Mowie,ze za zimno,ale nie chce mi sie, moze pozniej mnie natchnie.
Co zrobilyscie z materacami z lozeczka po wyprowadzce?? Bo ja nie mam koncepcji gdzie go wsadzic,zeby nic nie pozarlo.
Ja opyliłam razem z łóżeczkiem:-p bo narazie drugiego nie planuję a nawet jeśli to i tak bym chciała już inne;-) także miałam ten problem z głowy;-)

Niby naroznik tez byl dosc twardy, ja ogolnie lepiej sypiam na twardym niz miekkim. Moze na jakiejs zyle wodnej postawilismy,czy co? Mlody za to zasypia w mig w nowym lozku i na nowym miejscu,bo tu gdzie spi to lozeczko nigdy nie stalo

Gagulec gratki 13-tki:tak: a nie powinnaś dostać więcej:sorry2:............. bo to pełna pensja powinna być:sorry2:
Niby tak powinno byc ale ja miałam przepracowane w tym roku 11 miesięcy z czego 3 ostatnie na umowę zlecenie. No i połowa tego to było pół etatu wiec może dlatego tak a nie inaczej wyliczyli- ja w każdym razie cieszę sie z tego co dostałam bo mogłam nie mieć nic:sorry2:

My dzis byliśmy u lekarki.......... bilansu 6-latka nie zrobiłam, bo muszę mieć jakiś świstek z przedszkola -------------- a skąd miałam to wiedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Adaś ma niedobór żelaza nadal duzy, dostaliśmy ostatni raz Hemofer i jak sie nie poprawi to wyśle nas do Poradni, bo Adaśko ma coś w sobie, co nie pozwala przyswajać tego żelaza i je wypłukuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Za 6 tyg kontrola
Niech szybko znajda przyczynę bo niepotrzebnie tylko sie denerwujecie i trzeba kluć malucha

U nas też pięknie słonko świeci......... teraz młody próbuje usnąc a potem pójdziemy zaprowadzić Maję na tańce więc spacerek zaliczymy
U nas sennie za oknem i chyba dołączam do wyrodnych bo mi sie tez nie chce wychodzić na spacer:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry