anetasa
Wrześniowe mamy`07
Właśnie dostałam wiadomośc że moja kuzynak urodziła śliczną córeczkę:-) wszystko z obiema ok mała waży 3,750 i Ewa miała cesarkę bo była ułożona poprzecznie. Strasznie się cieszę bo pamiętacie to ta kuzynka która raz poroniła.
my już jakiś czas temu sprzedaliśmy młodej krzesełko ale jestem przekonana że to jego zasługa że młoda wie że kiedy jest czas jedzenia to siadamy i jemy a nie bawimy się w ganianego;-)
Oj masz racje moja siostra własnie też nie kupowała młodemu krzesełka i do tej pory cieżko go przy stole utrzymać a wręcz często trwa nadal za nim pościg z jedzeniemJa za namowa koleżanki, która ma starsza córke nie kupowałam takiego krzesełka dla Damiana ale powiedziałam sobie, ze przy Kornelci takiego błędu nie popełnię i choćby sie walio paliło muszę takowe mieć. bo mam dość nawoływania Młodego do siedzenia przy stole i spokojnego jedzenia.
my już jakiś czas temu sprzedaliśmy młodej krzesełko ale jestem przekonana że to jego zasługa że młoda wie że kiedy jest czas jedzenia to siadamy i jemy a nie bawimy się w ganianego;-)

:-)
Zostało mi trochę tego mięska więc chyba jutro zrobie sałatkę kebab:-)