• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia ja też bym drzwi odkupiła:tak:a tak wogóle to mój Mateusz to też taki psuja no może już się troszkę uspokoił ale szkód trochę już narobił:sorry2:no i miałam ostatnio pytac jak Kubuś dalej jest taki niegrzeczny,udaje wymioty przy jedzeniu,próbowałas tą metodę ignorowania?a i czy skończyłas z mleczkiem dla Kubusia?
ja przestałam dawac pic Mateuszowi z butelki i dla niego wcale to nie problem:no:wcale się jej nie dopomina:-)

reklama
siostro moja:-D:-D:-D a odwyk:confused::confused::confused::confused: może ciut:sorry2:

Agulka ja Cię błagam ty z tym odwykiem daj sobie spokój:sorry2::-) a jeśli już to bądź chociaz na gg:sorry2:

Kasia ja też bym drzwi odkupiła:tak:a tak wogóle to mój Mateusz to też taki psuja no może już się troszkę uspokoił ale szkód trochę już narobił:sorry2:no i miałam ostatnio pytac jak Kubuś dalej jest taki niegrzeczny,udaje wymioty przy jedzeniu,próbowałas tą metodę ignorowania?a i czy skończyłas z mleczkiem dla Kubusia?
ja przestałam dawac pic Mateuszowi z butelki i dla niego wcale to nie problem:no:wcale się jej nie dopomina:-)

No widzisz zuch chłopak:-) wykorzystaj to i wywal z użytku wszystkie butelki bo to naprawdę już pora:tak: tym bardziej że Matuś sam jej nie woła;-)

:-):-):-):-):-):-)

Tak Kuba dalej taki skodur, ale staram się to olewać bo jak zauważyłam szukał widowni do swoich wyczynów. Kiedy widzę, ze zaczyna swój niszczący wszystko taniec odwaracam się i udaje, że jestem zajeta czymś innym wtedy uspokaja się.

Co do jedzenia :sorry2: tak przestał "wymiotować" bo przestałam go sama karmić dostaje łyche, sliniak pod brodę, ręcznik na kolana i sam zamiata :dry: to był złoty środek. A mleko..... hmmmmm Kuba po prostu KOCHA mleko!!!!! Po tym poscie o mleku nie dałam mu go sama zjadłam :baffled: na drugi dzień prosi o mleko, ale w butelce łzy lały się jak grochy i co mądra mama zrobiła????? Nawet nie kończe.... tak to co myślicie. Kuba będzie jako jedyny na forum jedzący grysik przez butelke :dry::dry::dry::dry:

wyrzucic wszystkich nie mogę jedna chociaż muszę zostawic na wieczorne mleczko :zawstydzona/y:nie pije go codziennie ale jeszcze pije tak więc Kasiu Kubuś nie będzie jedyny na tym forum pijącym mleczko z butelki;-)Mateuszek od Justyny też pije jeszcze mleczko z butelki i Julitka chyba też(nie jestem do końca pewna)
no ale picie to już tylko z kubeczka a wieczorem jak idzie spac to już bez picia tylko raz na kilka dni jak nie zje za bardzo kolacji to dostaje to mleczko

Ostatnia edycja:
Wiesz co zła jestem na siebie bo staram się być konsekwenta w tym co robię, a tu taka poraszka!!!!! :wściekła/y:

Co do poraszki KURDE!!!! Zniszczyłam sobie moje ulubione rajstopy!!!! Kupiłam sobie specjalnie na zeszłą sobotę :dry: dziś szłam z Kubisiem u zachaczyłam suwakiem z lewej nogi o rajstope nieco powyżej buta u prawej i dziura jak w ***** :wściekła/y: a tyle się naszukałam tych rajstop tzn nie konkretnie tych, ale w złotą krate :dry: muszę jutro lecieć do sklepu gdzie je wyczaiłam i zobaczyć czy będą jeszcze.

Kojarzycie moze seriam z Christianem Slater "Mój największy wóg"???? Ponoć fajny. Leciał kiedyś na C+ niestety nie miałam okazji obejrzeć może macie jakieś zdanie czy warto go ściągać????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry