monia_l
Wrześniowe mamy'07
Kasia ja też bym drzwi odkupiła
a tak wogóle to mój Mateusz to też taki psuja no może już się troszkę uspokoił ale szkód trochę już narobił
no i miałam ostatnio pytac jak Kubuś dalej jest taki niegrzeczny,udaje wymioty przy jedzeniu,próbowałas tą metodę ignorowania?a i czy skończyłas z mleczkiem dla Kubusia?
ja przestałam dawac pic Mateuszowi z butelki i dla niego wcale to nie problem
wcale się jej nie dopomina:-)
a tak wogóle to mój Mateusz to też taki psuja no może już się troszkę uspokoił ale szkód trochę już narobił
no i miałam ostatnio pytac jak Kubuś dalej jest taki niegrzeczny,udaje wymioty przy jedzeniu,próbowałas tą metodę ignorowania?a i czy skończyłas z mleczkiem dla Kubusia?ja przestałam dawac pic Mateuszowi z butelki i dla niego wcale to nie problem
wcale się jej nie dopomina:-)

to był złoty środek. A mleko..... hmmmmm Kuba po prostu KOCHA mleko!!!!! Po tym poscie o mleku nie dałam mu go sama zjadłam
na drugi dzień prosi o mleko, ale w butelce łzy lały się jak grochy i co mądra mama zrobiła????? Nawet nie kończe.... tak to co myślicie. Kuba będzie jako jedyny na forum jedzący grysik przez butelke
nie pije go codziennie ale jeszcze pije tak więc Kasiu Kubuś nie będzie jedyny na tym forum pijącym mleczko z butelki;-)Mateuszek od Justyny też pije jeszcze mleczko z butelki i Julitka chyba też(nie jestem do końca pewna)