• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zmiana planów................... najpierw zrobie obiad, potem młody pójdzie spać .............. później zrobię J niespodziankę i pojedziemy po niego do pracy............... po drodze poczta i zakupy................a i muszę Mai kupic nowe kapcie do przedszkola, bo od kilku dni mówi, że ją bolą i paluchy prawie na wierzch wychodzą..........

Teraz polecę wpodę na kawkę nastawić. Któraś chętna??????

Donakt hello................... wracaj słonko do nas

A to sa materialowe? Bo ja mam 2 pary,jedne dziny i drugie materialowe i o nie sie boje ze jak skroce to beda sie siepac a nie mam maszyny.

te które teraz skaracam są materiałowe ale dziny też zawsze skracam sama bo żadko mi siu udaje trafić jakiekolwiek spodnie żebym nie musiała ich skracać taka już jestem z metra cięta:-D ja zawsze to co obetnę całe obrębiam zeby się własnie nie strzępiły zaprasowuje i podszywam wszystko:tak: zawsze skracam sama bez maszyny chyba się pod tym wzgledem w moją bacie wdałam;-)

Ja chętnie towarzystwa dotrzymam ale za kawkę podziękuje bo już wypiłam;-)

witam!!!

wczoraj zabalowalysmy u dziadkow i juz mi sie nie chcialo kmpa wlaczac:sorry2:

u nas dzis pieeekne slonko od rana:-)ale morz jak diabli:szok:
wywietrxylam w koncu posciel, bo to bylo ostatnio niespelnione marzenie:sorry2:

niunke wlasnie wyekspediowalam na dwor, bo mnie sie nie chce isc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:szok: Ale te Wasze szkraby zdolne. Malują, rysują, robią laurki i nawet wyklejanki :tak: mój syn byłby na tyle mądry, że klejem wysmarowałby cały pokój z sobą włącznie i zapewne nieco skosztował :sorry2: ale za to ładnie i mądrze ogląda książeczki :-p:-D potrafi mi krótką historyjke opowiedzieć na podstawie obrazku. Dziś opowiadał jak to Kubuś Puchatek robił ul z psyjaciółmi.

a probowalas z nim wyklejac? moze by go to zainteresowalo?

Dziewczyny,a nie za duzo wymagacie od swoich maluchow?? Mateusz jak malowal farbkami to wyszly totalnie pomazane bohomazy,a jak malowal to mowi,ze ten obrazek jest dla taty, ten dla babci Kini,a ten dla Biji (Gabrysi) i wszyscy byli zachwyceni. A wyklejanka tez nie jest jakas sensacyjna,ale najwazniejsze,ze zrobiona malutkimi raczkami ich wnusia. I to cieszy dziadkow.

dokladnie:tak::tak:
Julitki laurka wygladala tak, ze ja napisalam tekst, razem narysowalysmy serduszka, niunka je wlasnorecznie zamazala i jeszcze narysowala sama slonko, bo umie. dziadkowie byli zachwyceni!!
my juz rok temu robilysmy laurki. wtedy niunia namazala kilka kresek, ale i tak kazdy byl zadowolony:tak::tak:

1.Angelina plakala w przedszkolu tylko 10 min a jak ja odbieralam to byla usmiechnieta:-D:-D:-D
2.Moja mama przyjezdza do nas w marcu na miesiac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

faaaajnie!

Kasiu Kubuś nie będzie jedyny na tym forum pijącym mleczko z butelki;-)Mateuszek od Justyny też pije jeszcze mleczko z butelki i Julitka chyba też(nie jestem do końca pewna)

tak, tak, tez:tak::tak:

fajne tylko ja takich nie nosz,bo S nigdzei ze mna by nie wyszedl, nie cierpi rajstop we wzorki. Uraz z dziecinstwa??:dry:

natomiast P nie cierpi umalowanych paznokci, a juz nie daj Boze na czerwono:szok::baffled:
ostatnio zapuszczam paznokcie, bo ciagle mialam tylko krotkie i taka dumna pytam P, czy zauwazyl , a on: no wlansie mialem Ci mowic, ze nie podobaja mi sie, wole krotkie:cool:

No nie mowcie,ze sprzatacie i gotujecie obiad:baffled:

powinnam, ale mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
niby piekna poogda porywajaca do dzialania, a mnie oslabilo:-D:-D:-D:-D:-D

MI tez cos fajnego sie snilo,ale nie pamietam,bo obudzil mnie huk i zapomnialam wszystko.

a ja zle spalam, cala noc jakies bzdury mi sie snily:confused:

Kasia super te rajstopy :-) ja za to noszę przede szystkim wzorzyste żadko kiedy jednokolorowe a jeśli już to nie czarne:no: aktualnie mam czerwone, zielone, brązowe i śliwkowe;-) zresztą rajstopy to jakaś moja mania uwielbiam mieć ich dużo:-D

trzeba miec do czego nocis te rajstopy;-)
ja w spodnicach chodze raz na rok, wiec mam zaledwie kilka par rajstop na "w razie czego"

Cos jeszcze mialam napisac ale niunka mi sie nagle przypomniala jak plakala przy drzwiach.Widzialam przez okno:-(

no i jak dzis?

Donakt hello................... wracaj słonko do nas

chyba sie spoznilam jzu na kawke:-(:-(

jestem jestem, razem ze slonkiem na dworze:-)

witam!!!

wczoraj zabalowalysmy u dziadkow i juz mi sie nie chcialo kmpa wlaczac:sorry2:

u nas dzis pieeekne slonko od rana:-)ale morz jak diabli:szok:
wywietrxylam w koncu posciel, bo to bylo ostatnio niespelnione marzenie:sorry2:
dzieki, że mi przypomniałaś :tak:;-)co miałam zrobić
niunke wlasnie wyekspediowalam na dwor, bo mnie sie nie chce isc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a probowalas z nim wyklejac? moze by go to zainteresowalo?

dokladnie:tak::tak:
Julitki laurka wygladala tak, ze ja napisalam tekst, razem narysowalysmy serduszka, niunka je wlasnorecznie zamazala i jeszcze narysowala sama slonko, bo umie. dziadkowie byli zachwyceni!!
my juz rok temu robilysmy laurki. wtedy niunia namazala kilka kresek, ale i tak kazdy byl zadowolony:tak::tak:

gratki dla artyustki. Mój Adaś tez kilka kresek bazgrze, dzis robił ślimaki.. ale najlepiej mu wychodzi wycinanie papierków wielkości 0,5cmx0,5cm:tak:

faaaajnie!

tak, tak, tez:tak::tak:

natomiast P nie cierpi umalowanych paznokci, a juz nie daj Boze na czerwono:szok::baffled:
ostatnio zapuszczam paznokcie, bo ciagle mialam tylko krotkie i taka dumna pytam P, czy zauwazyl , a on: no wlansie mialem Ci mowic, ze nie podobaja mi sie, wole krotkie:cool:

powinnam, ale mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
niby piekna poogda porywajaca do dzialania, a mnie oslabilo:-D:-D:-D:-D:-D

to podobnie jak mnie

a ja zle spalam, cala noc jakies bzdury mi sie snily:confused:

trzeba miec do czego nocis te rajstopy;-)
święta prawda, ja nie mam ani jednej spódnicy:szok:
ja w spodnicach chodze raz na rok, wiec mam zaledwie kilka par rajstop na "w razie czego"

no i jak dzis?

chyba sie spoznilam jzu na kawke:-(:-(
nie, nie własnie jak mnie nie było to Tobie Anatola parzyłam, bo widziałam, że się świecisz
jestem jestem, razem ze slonkiem na dworze:-)

chciałam za bardzo zrobić ciemny sos i mięcho spaliłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gabits jak Angelika

reklama
A panie przedszkolanki nic nie mowia,co moze byc przyczyna placzu?? Czy to takie normalne plakanie po rozstaniu z mama,czy moze nie potrafi wkrecic sie w grupe i jest z boku?
I 100lat, 100lat!!!
Dziekuje za zyczenia.
A ten placz to strach przed rozstaniem z mama.I jeszcze niunka nie rozumie angielskiego i to tez wielki problem.

Ale dzisiaj juz podobno calkiem fajnie sie sprawowala.Plakala tylko troche.Jak karmila kurczaki to smiala sie w glos:-)I ma kolezanke z ktora sie bawi:tak:I lapie kontakt z paniami bo wytlumaczyla jakos ze chce sie bawic lalka i wozeczkiem.I ma jedna pania ktorej nie odstepuje na krok i wszedzie za nia chodzi:-) i nie pozwala zeby inne dzieci do niej podchodzily.

Dziewczyny dzieki za zyczenia tutaj i na naszej ale juz stara dupa jestem:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry