*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Ty nawet sdobie nie żartuj;-)
M własnie wszedł do sypialni i powiedział że nie będzie tu spaća dlaczego
bo chęć bycia z Wami wygrała z pazurami i maluję je przy kom[pie a on się złości że śmierdzi
![]()
Jakbym R slyszała

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty nawet sdobie nie żartuj;-)
M własnie wszedł do sypialni i powiedział że nie będzie tu spaća dlaczego
bo chęć bycia z Wami wygrała z pazurami i maluję je przy kom[pie a on się złości że śmierdzi
![]()

O święte słowa pewnie się ucieszy;-)

Kurna przez Was dziecko usnelo oparte o mnie, nie umyte, nie w pizamie![]()

wyrodna matka tylko by na forum siedzialaKurna przez Was dziecko usnelo oparte o mnie, nie umyte, nie w pizamie![]()

Jakoś nam wybaczyszKurna przez Was dziecko usnelo oparte o mnie, nie umyte, nie w pizamie![]()
ważne że młody śpi;-)
:-)
jak przez nas...... nie było Cie chwilke dłuższą więc myśłałam, że kładziesz goKurna przez Was dziecko usnelo oparte o mnie, nie umyte, nie w pizamie![]()

lepiej nie bo wtedy to już Aneta nas opuścito niech Ciebie powącha, lepiej mu sie od razu zrobi
![]()
a to dlaczego przez nas?Kurna przez Was dziecko usnelo oparte o mnie, nie umyte, nie w pizamie![]()
bo nadrabiala nasza libacjelepiej nie bo wtedy to już Aneta nas opuści
a to dlaczego przez nas?