30Agulka
Wrześniowe mamy'07
juz kiedyś wspomniałam, że powinnas zoologiczny odwiedzić...... nam padła dzień przed WigiliąjeZdem, jeZdem, tylko myszka mi lata we wszystkie dtrony. nie slucha sie mnie![]()

ale zaraz skoczyłam do sklepu po nową
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
juz kiedyś wspomniałam, że powinnas zoologiczny odwiedzić...... nam padła dzień przed WigiliąjeZdem, jeZdem, tylko myszka mi lata we wszystkie dtrony. nie slucha sie mnie![]()

ale zaraz skoczyłam do sklepu po nową
To sa buty - szpilki:-)Najdrozsze na swiecie.

Kochana wiem, że buty
mówiłam co to jest te 77 tyś.jeZdem, jeZdem, tylko myszka mi lata we wszystkie dtrony. nie slucha sie mnie![]()
te, ktore jeszcze nie byly na zamknietym sa proszone na spowiedz;-)
glodna sie robie![]()
przed chwila wyciągnełam z pieca kaflowego rybki z warzywami, upróżyły się i są smaczneglodna sie robie![]()

Ty nawet sdobie nie żartuj;-)glodna sie robie![]()
a dlaczego
bo chęć bycia z Wami wygrała z pazurami i maluję je przy kom[pie a on się złości że śmierdzi
Nie daj się!!!!!!
przed chwila wyciągnełam z pieca kaflowego rybki z warzywami, upróżyły się i są smaczne![]()

M własnie wszedł do sypialni i powiedział że nie będzie tu spaća dlaczego
bo chęć bycia z Wami wygrała z pazurami i maluję je przy kom[pie a on się złości że śmierdzi
![]()

M własnie wszedł do sypialni i powiedział że nie będzie tu spaća dlaczego
![]()

to niech Ciebie powącha, lepiej mu sie od razu zrobi

no i ktorej tu sluchac?
Mafi ma podowjne lezanko?;-)![]()
to niech Ciebie powącha, lepiej mu sie od razu zrobi
![]()
ale stringi i jak u kopciszka zapdane więc peqwnie szybko się przeprosi;-)