tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
chciałabym ale boję się ze akcj askórczowa ucichnie jak u wielu sierpniówek, po 30 minutach przyszedł drugi skórcz ale już mniej bolesny choicaz trwał tyle samo i brzuch był tak samo napięty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) Kiedyś miał naprawic żelazko a że czekałam na to 2 tygodnie sama je rozkręciłam i naprawiłam. Potem wszystkim opowiadałam jaki ze mnie fachowiec a jemu było wstyd. Teraz wszystko robi. Gorzej jest z moja mamą, zabroniła mi prac ręcznie, czekałam też ze 2 tygodnie az sama to zrobi jak obiecała i nic. Wczoraj wyprałam pierwszą turę to tylko fuknęła na mnie, a dzis miała prac drugą. Niestety w tym upale ie dam rady. Mama jest niereformowalna, wiem że mi nie pomoże (poza tym mnie sumienie gryzie jak widzę że robi cos za mnie).

Wściekłam się na maxa
No i jak ja mam na niego liczyć. I jeszcze potrafił powiedzieć wieczorem, że w lodówce pusto. Z tym sprzątaniem też podobnie. Wiele rzeczy robie sama, ale czynności w stylu wyszorowanie kabiny czy piekarnika powierzyłam jemu. No i czekam i czekam, i ciągle słyszę "jutro" Z tym, że to jutro jakoś nie nadchodzi.
Hej dziewczyny!