Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Justyna nie ma Cię na GG więc zapytam tu :
sos dac teraz czy jakisz czas przed podaniem?
a o co Cię te twoje chłopy wkurzają?
Edit. widzę że już poszłaś:-([/QUOT
jak S siada to wylaczam gg,bo pozniej wkurza sie jak ktos pisze
Mlody od rana nieznosny, drze jape o byle co, tak niby ryczy, ja furia, nie moge go opanowac,a S twardo w obronie synusia,ze nie mam na niego krzyczec,ze mama to gestapo. Wygnalam ich do babci i myje podlogi,bo tumany kurzu sie znowu przewalaja. Chyba kupie wykladzine i nie bede tego syfu widziala
jak S siada to wylaczam gg,bo pozniej wkurza sie jak ktos pisze
Mlody od rana nieznosny, drze jape o byle co, tak niby ryczy, ja furia, nie moge go opanowac,a S twardo w obronie synusia,ze nie mam na niego krzyczec,ze mama to gestapo. Wygnalam ich do babci i myje podlogi,bo tumany kurzu sie znowu przewalaja. Chyba kupie wykladzine i nie bede tego syfu widziala

ja chce juz wiosne...
w sypialni zrobiłam porządek pod łóżkiem ale wymyć nie mogę bo młoda śpi więc nie będę się jej tłuc
spacerek zaliczony:-) mała zachwycona ze wreszcie ją na dwór wypuściłam:-) byłyśmy w kiosku i kpiłyśmy Świnke Pepe ze słuchawkami doktora wiec już wszystkie lale i misie gruntownie przepadane;-) powiedzcie mi bo się nie znam czy z dzieckiem które ma zapalenie ucha można wychodzić na dwór gdy wieje wiatr
syfu niby nie było widać ale przecież to wszystko w niej siedziało a my tym oddychaliśmy
Aneta ja bym nie wychodziła z dzieckiem z zapaleniem ucha na dwór. A co siostrunia znów coś odwaliła?
Ja już nawet przestałam Wam pisać co tam sie ostatnio dzieje:-( ale dziś mnie to zwaliło że z zapaleniem uch 3 dzień na antybiotyku ona z nim poszła na dwór
i dlatego postanowiłam zapytać bo już sama zgłupiałam