reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna nie ma Cię na GG więc zapytam tu :
sos dac teraz czy jakisz czas przed podaniem?

a o co Cię te twoje chłopy wkurzają?

Edit. widzę że już poszłaś:-(

Justyna nie ma Cię na GG więc zapytam tu :
sos dac teraz czy jakisz czas przed podaniem?

a o co Cię te twoje chłopy wkurzają?

Edit. widzę że już poszłaś:-([/QUOT
jak S siada to wylaczam gg,bo pozniej wkurza sie jak ktos pisze

Mlody od rana nieznosny, drze jape o byle co, tak niby ryczy, ja furia, nie moge go opanowac,a S twardo w obronie synusia,ze nie mam na niego krzyczec,ze mama to gestapo. Wygnalam ich do babci i myje podlogi,bo tumany kurzu sie znowu przewalaja. Chyba kupie wykladzine i nie bede tego syfu widziala

Ostatnia edycja:
jak S siada to wylaczam gg,bo pozniej wkurza sie jak ktos pisze

Mlody od rana nieznosny, drze jape o byle co, tak niby ryczy, ja furia, nie moge go opanowac,a S twardo w obronie synusia,ze nie mam na niego krzyczec,ze mama to gestapo. Wygnalam ich do babci i myje podlogi,bo tumany kurzu sie znowu przewalaja. Chyba kupie wykladzine i nie bede tego syfu widziala

dobra dobra nie chcesz żeby widział kto i co pisze do Ciebie;-)
a my bylysmy na spacerku i.... zmarzlam jak cholera, taki nie przyjemny wiatr wieje:baffled::oo2: ja chce juz wiosne...

Chałupa posprzątana nawet okno balkonowe umyłam:tak: w sypialni zrobiłam porządek pod łóżkiem ale wymyć nie mogę bo młoda śpi więc nie będę się jej tłuc:no: spacerek zaliczony:-) mała zachwycona ze wreszcie ją na dwór wypuściłam:-) byłyśmy w kiosku i kpiłyśmy Świnke Pepe ze słuchawkami doktora wiec już wszystkie lale i misie gruntownie przepadane;-) powiedzcie mi bo się nie znam czy z dzieckiem które ma zapalenie ucha można wychodzić na dwór gdy wieje wiatr:eek:

Justyna ja jak widzę co się dzieje pod moim łóżkiem to się zastanawiam jak my żyliśmy gdyby była wykładzina:zawstydzona/y: syfu niby nie było widać ale przecież to wszystko w niej siedziało a my tym oddychaliśmy:zawstydzona/y:

A co tu tak puściutko dzisiaj:szok: Tuśka pospała ponad 3 godziny:szok: już czuję co będzie wieczorem:eek: a ja przynajmniej na spokojnie wystawiłam sobie część rzeczy na allegro:tak: może akurat się coś sprzeda:sorry:

Witam i ja wieczorowo.

Przyszłam tylko podziękować Wam kochane za życzenia i życzyć miłej niedzieli.

Aneta
ja bym nie wychodziła z dzieckiem z zapaleniem ucha na dwór. A co siostrunia znów coś odwaliła?

reklama
Aneta ja bym nie wychodziła z dzieckiem z zapaleniem ucha na dwór. A co siostrunia znów coś odwaliła?

Skąd wiedziałaś?:sorry: Ja już nawet przestałam Wam pisać co tam sie ostatnio dzieje:-( ale dziś mnie to zwaliło że z zapaleniem uch 3 dzień na antybiotyku ona z nim poszła na dwór:zawstydzona/y: i dlatego postanowiłam zapytać bo już sama zgłupiałam:sorry:

Do góry