reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale mnie chlopy od rana wkurzaja

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Justyna nie ma Cię na GG więc zapytam tu :
sos dac teraz czy jakisz czas przed podaniem?
a o co Cię te twoje chłopy wkurzają?
Edit. widzę że już poszłaś:-([/QUOT
jak S siada to wylaczam gg,bo pozniej wkurza sie jak ktos pisze
Mlody od rana nieznosny, drze jape o byle co, tak niby ryczy, ja furia, nie moge go opanowac,a S twardo w obronie synusia,ze nie mam na niego krzyczec,ze mama to gestapo. Wygnalam ich do babci i myje podlogi,bo tumany kurzu sie znowu przewalaja. Chyba kupie wykladzine i nie bede tego syfu widziala
Ostatnia edycja:
jak S siada to wylaczam gg,bo pozniej wkurza sie jak ktos pisze
Mlody od rana nieznosny, drze jape o byle co, tak niby ryczy, ja furia, nie moge go opanowac,a S twardo w obronie synusia,ze nie mam na niego krzyczec,ze mama to gestapo. Wygnalam ich do babci i myje podlogi,bo tumany kurzu sie znowu przewalaja. Chyba kupie wykladzine i nie bede tego syfu widziala
dobra dobra nie chcesz żeby widział kto i co pisze do Ciebie;-)
a my bylysmy na spacerku i.... zmarzlam jak cholera, taki nie przyjemny wiatr wieje

ja chce juz wiosne...Chałupa posprzątana nawet okno balkonowe umyłam
w sypialni zrobiłam porządek pod łóżkiem ale wymyć nie mogę bo młoda śpi więc nie będę się jej tłuc
spacerek zaliczony:-) mała zachwycona ze wreszcie ją na dwór wypuściłam:-) byłyśmy w kiosku i kpiłyśmy Świnke Pepe ze słuchawkami doktora wiec już wszystkie lale i misie gruntownie przepadane;-) powiedzcie mi bo się nie znam czy z dzieckiem które ma zapalenie ucha można wychodzić na dwór gdy wieje wiatr
Justyna ja jak widzę co się dzieje pod moim łóżkiem to się zastanawiam jak my żyliśmy gdyby była wykładzina
syfu niby nie było widać ale przecież to wszystko w niej siedziało a my tym oddychaliśmy
w sypialni zrobiłam porządek pod łóżkiem ale wymyć nie mogę bo młoda śpi więc nie będę się jej tłuc
spacerek zaliczony:-) mała zachwycona ze wreszcie ją na dwór wypuściłam:-) byłyśmy w kiosku i kpiłyśmy Świnke Pepe ze słuchawkami doktora wiec już wszystkie lale i misie gruntownie przepadane;-) powiedzcie mi bo się nie znam czy z dzieckiem które ma zapalenie ucha można wychodzić na dwór gdy wieje wiatr
Justyna ja jak widzę co się dzieje pod moim łóżkiem to się zastanawiam jak my żyliśmy gdyby była wykładzina
syfu niby nie było widać ale przecież to wszystko w niej siedziało a my tym oddychaliśmy
reklama
Aneta ja bym nie wychodziła z dzieckiem z zapaleniem ucha na dwór. A co siostrunia znów coś odwaliła?
Skąd wiedziałaś?
Ja już nawet przestałam Wam pisać co tam sie ostatnio dzieje:-( ale dziś mnie to zwaliło że z zapaleniem uch 3 dzień na antybiotyku ona z nim poszła na dwór
i dlatego postanowiłam zapytać bo już sama zgłupiałam
Podziel się:

Tuśka pospała ponad 3 godziny