Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a zapisy od wczoraj
no i pani powiedziała że nie mają obowiązku przyjąc wszystkich dzieci 5 letnich tylko tyle ile starczy miejsc więc coś czuje że będzie jak co roku

chyba jeszcze pojadę spytac się do jeszcze jednego przedszkola bo z tego co wiem w zeszłym roku przyjeli wszystkie zapisane dzieci może tam by się załapała
wam tez ubylo postow? teraz spojrzalam, ze wiecej mialam na liczniku![]()
Witam się i ja:-) od rana mam znó zamieszanie więc dopiero teraz sie witam. U nas też dziś pięknie na dworzesłoneczko, lekki wiaterek normalnie piękna wiosna:-) jak pomyslę że podobno od jutra wraca do nas zima to już mi się płakać chce
![]()
wróciliśmy już z przedszkola Ola zapisana ale juz była 18na liściea zapisy od wczoraj
no i pani powiedziała że nie mają obowiązku przyjąc wszystkich dzieci 5 letnich tylko tyle ile starczy miejsc więc coś czuje że będzie jak co roku
chyba jeszcze pojadę spytac się do jeszcze jednego przedszkola bo z tego co wiem w zeszłym roku przyjeli wszystkie zapisane dzieci może tam by się załapała
dziewczyny nie straszcie tą zimą...............
byłam zapisałam ale też nie mamy gwarancji że się dostanie bo my z innego rejonu wsiMionia idz do innego przedszola, lepiej miec cos w zanadrzu.............

witam jako pierwsza!
zapomnielismy wydrukowac wyciag z konta, a ja nie umiem, wiec jeszcze wykorzystam P, zeby mi pokazal
wczoraj zalatwilismy polowe spraw w kiscie, bo pozno pojechalismy, wiec dzis powtorka
wkurzyl mnie z rana tesc, bo pierwsz raz od dluuuugiego czasu nie palilo sie cala noc i juz problem, bo zimno-a wcale nie jest zimno.![]()
Przepraszam, ale albo nie doczytałam albo przeoczyłam.ja nawet nie zauważyłam
Mateusz jeszcze śpiza oknem piękne słoneczko świeci i minimalny wietrzyk wieje jak tylko mlody się obudzi i zje sniadanko to wybieramy się na spacerek do przedszkola na zapisy
:-)
o obudził się mój mały śpioszek:-)
Fajnie masz. Mój łobuz ostatnio 6.30, 7.30 już na nogach
więc chodzę jak lunatyk bo co prawda lubię sobie z wieczorka posiedzieć i pooglądać tv lub poczytać i zasypiam koło 00.00jak pomyslę że podobno od jutra wraca do nas zima to już mi się płakać chce![]()

ja tu się cieszę wiosennym widokiem. Ale dziś jest pięknie!!!!!Nie straszę broń Bożewczoraj mój tato mi tak mówił a ile w tym prawdy to nie wiem
bo juz nawet nie chce mi sie słuchać ani sprawdzać prognozy
![]()

masz tyle co ja
przynajmniej nie będę osamotniona, bo u nas wieje, pada, słońca brak............... normalana zima
Mionia idz do innego przedszola, lepiej miec cos w zanadrzu.............
Polecam z czystym sumieniem tą pianke na oparzenia...........wczoraj były dwa wielkie bąble posmarowałam i zakleiłam na noc , rano wchłonęły bąble, ani sladu tylko na jednym paluchu jest zgrubienie które boli o wielkości 2x3mm...........więc PIKUŚ ............ moge nawet bez problemu obsługiwać klawiaturę i myszę ( nie mylić z moją myszką -Justa)

Kuba w warzywniaku odegrał scene głupa
myślałam, że zdziele go torbą z zakupami
później poszliśmy do Lidla tam na szczęscie wsadziłam go na koszyk i siedział grzecznie.