Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia plecaczek suuuuper zwłaszcza cenaJula ma chyba z 7 plecaczków ( tyle dostała w prezencie
)
u Nas dzis chlodno, Anetasa ma chyba racje... wraca zima:--
-(
wczoraj bylismy u logopedy i mam troche mieszane odczucia...
my tez mamy z gazety ze Świna Pepa, bardzo chetnie nosi, jak gdzies jedziemy to zaraz wola i pakuje swoje zabawkiZa taką cenę, to bardzo fajnyA serio, to Maciuś też ma taki mały plecaczek, w wakacje kupiliśmy z jakąś gazetką
![]()

na zakonczenie zapytałam sie jej kiedy mamy nastepna wizyte, a ona zapytała sie czy chcemy do niej chodzic bo ona ma takie a nie inne metody... kolejne spotkanie dopiero 25
Babka ma swietna opinie ale nie wiem czy cos zdziała jak to bedzie tak żadko i bedzie trwało 10-15 min.... chodz obiektywnie musze stwierdzic ze juz widze mały postemp...wyslalam cos na nasza poczte
To Wy też mieszkacie z teściami?????Przepraszam, ale albo nie doczytałam albo przeoczyłam.
nie. mieszkamy z babka P, ktora jzu wymaga ciaglej opieki i tesciu przyjezdza do niej an nock
Majandra ja z jednej strony jaj rozumiem bo przeciez musi jakos dziecko zmotywowac do ćwiczeń, ale nie podoba mi sie to przetrzymywanie jej na kolanach na siłę i to, że spotkania sa co 3 tyg- dość żadko... ale nie zrezygnuję broń Boże