reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

U Nas również śnieg zalega, ale za to słoneczko zechciało Nam złożyć życzenia i tak pieknie zagląda do okna :-D Kuba sobie śpi, a ja popijam kawke.

reklama
Kasiu piękne te tulipany:-) ja też Wam kobitki w dniu naszego świeta życzę wszystkiego naj naj :tak: choć samej mi dziś trochę smutno:-(

Ja od zeszłego roku powiedziałam, że nie obchodzę tego święta:no: a smutno mi bo dziś pierwsza rocznica śmierci mojego ukochanego wujka:-( który rok temu zginął w tragicznym wypadku:-(

Ja od zeszłego roku powiedziałam, że nie obchodzę tego święta:no: a smutno mi bo dziś pierwsza rocznica śmierci mojego ukochanego wujka:-( który rok temu zginął w tragicznym wypadku:-(

No tak Anetko :-( to jest bardzo przykre kiedy ludzie odchodzą, ale bądz dla siebie dobra i pozwól sobie choć na mały uśmiech toż to przecież również święto Twojej córeczki ;-)

Aneta :-:)-:)-(
a ja byłam z dziecmi w sklepie i na spacerku bo pięknie słoneczko świeci i zero wiatru i mimo ze jest mrozik to jest pięknie:-)no i jak wróciłam do domu to patrze a na garderobie stoją 2soczki,2 czekolady i 1 duża czekolada z orzechami:szok:myśle nic tylko D było w domu i pewnie zostawił ale nie mineła minutka i dzwoni teściu z życzeniami i pyta gdzie byłam bo on był i zostawił dla nas małe co nieco na dzień kobiet :-)

wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta:-)
u nas za oknem piękne słoneczko świeci ale tak jak u Asi zimno:-(muszę przeleciec podłogi ale mam jakiegos lenia :zawstydzona/y:wiec najpierw na spokojnie wypije kawke:-p
D naprawił wczoraj dzieciom namiot i od rana się w nim bawią
czyżby się nasze dzieci umówiły............. moje też wczoraj cały dzień w namiocie spędziły
Aneta :-:)-:)-(
a ja byłam z dziecmi w sklepie i na spacerku bo pięknie słoneczko świeci i zero wiatru i mimo ze jest mrozik to jest pięknie:-)no i jak wróciłam do domu to patrze a na garderobie stoją 2soczki,2 czekolady i 1 duża czekolada z orzechami:szok:myśle nic tylko D było w domu i pewnie zostawił ale nie mineła minutka i dzwoni teściu z życzeniami i pyta gdzie byłam bo on był i zostawił dla nas małe co nieco na dzień kobiet :-)

Miło a nawet bardzo.................... ja się zawsze zastanawiam jakiego ja bym miała teścia gdybym go miała.................. zmarł długo przed poznaniem J.

Wszystkiego najlepszego w tym fajnym dniu............... ja pewnie dostane kawiatki jak małż wróci z pracy a od taty czekoladę.................. więc postanowiłam sobie kupić sukienkę.

Miłego dnia........ po obiadku spadam z dziecmi do mamy........ Adaś musi kwiatka zanieśc.............

Pienie na dworze, snieg od dwóch dni nie pada............ zimno, mroźno, ale SŁONECZNIE....................

reklama
Do góry