reklama
Kasiu piękne te tulipany:-) ja też Wam kobitki w dniu naszego świeta życzę wszystkiego naj najchoć samej mi dziś trochę smutno:-(
Oj ale bym była zachwycona jakbym dostała taki bukiet

A czemu Ci smutno????

Ja od zeszłego roku powiedziałam, że nie obchodzę tego świętaa smutno mi bo dziś pierwsza rocznica śmierci mojego ukochanego wujka:-( który rok temu zginął w tragicznym wypadku:-(
No tak Anetko :-( to jest bardzo przykre kiedy ludzie odchodzą, ale bądz dla siebie dobra i pozwól sobie choć na mały uśmiech toż to przecież również święto Twojej córeczki ;-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Aneta :-
-
-(
a ja byłam z dziecmi w sklepie i na spacerku bo pięknie słoneczko świeci i zero wiatru i mimo ze jest mrozik to jest pięknie:-)no i jak wróciłam do domu to patrze a na garderobie stoją 2soczki,2 czekolady i 1 duża czekolada z orzechami
myśle nic tylko D było w domu i pewnie zostawił ale nie mineła minutka i dzwoni teściu z życzeniami i pyta gdzie byłam bo on był i zostawił dla nas małe co nieco na dzień kobiet :-)
a ja byłam z dziecmi w sklepie i na spacerku bo pięknie słoneczko świeci i zero wiatru i mimo ze jest mrozik to jest pięknie:-)no i jak wróciłam do domu to patrze a na garderobie stoją 2soczki,2 czekolady i 1 duża czekolada z orzechami

czyżby się nasze dzieci umówiły............. moje też wczoraj cały dzień w namiocie spędziływszystkiego najlepszego w dniu naszego święta:-)
u nas za oknem piękne słoneczko świeci ale tak jak u Asi zimno:-(muszę przeleciec podłogi ale mam jakiegos leniawiec najpierw na spokojnie wypije kawke
D naprawił wczoraj dzieciom namiot i od rana się w nim bawią
Aneta :--
-(
a ja byłam z dziecmi w sklepie i na spacerku bo pięknie słoneczko świeci i zero wiatru i mimo ze jest mrozik to jest pięknie:-)no i jak wróciłam do domu to patrze a na garderobie stoją 2soczki,2 czekolady i 1 duża czekolada z orzechamimyśle nic tylko D było w domu i pewnie zostawił ale nie mineła minutka i dzwoni teściu z życzeniami i pyta gdzie byłam bo on był i zostawił dla nas małe co nieco na dzień kobiet :-)
Miło a nawet bardzo.................... ja się zawsze zastanawiam jakiego ja bym miała teścia gdybym go miała.................. zmarł długo przed poznaniem J.
Wszystkiego najlepszego w tym fajnym dniu............... ja pewnie dostane kawiatki jak małż wróci z pracy a od taty czekoladę.................. więc postanowiłam sobie kupić sukienkę.
Miłego dnia........ po obiadku spadam z dziecmi do mamy........ Adaś musi kwiatka zanieśc.............
Pienie na dworze, snieg od dwóch dni nie pada............ zimno, mroźno, ale SŁONECZNIE....................
Aneta smutno............. ale trzeba życ dalej i cieszyć każdym dniem![]()
Wiem Agulka

reklama
Podziel się: