Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiu piękne te tulipany:-) ja też Wam kobitki w dniu naszego świeta życzę wszystkiego naj najchoć samej mi dziś trochę smutno:-(

:-(Ja od zeszłego roku powiedziałam, że nie obchodzę tego świętaa smutno mi bo dziś pierwsza rocznica śmierci mojego ukochanego wujka:-( który rok temu zginął w tragicznym wypadku:-(
myśle nic tylko D było w domu i pewnie zostawił ale nie mineła minutka i dzwoni teściu z życzeniami i pyta gdzie byłam bo on był i zostawił dla nas małe co nieco na dzień kobiet :-)czyżby się nasze dzieci umówiły............. moje też wczoraj cały dzień w namiocie spędziływszystkiego najlepszego w dniu naszego święta:-)
u nas za oknem piękne słoneczko świeci ale tak jak u Asi zimno:-(muszę przeleciec podłogi ale mam jakiegos leniawiec najpierw na spokojnie wypije kawke
D naprawił wczoraj dzieciom namiot i od rana się w nim bawią
Aneta :--
-(
a ja byłam z dziecmi w sklepie i na spacerku bo pięknie słoneczko świeci i zero wiatru i mimo ze jest mrozik to jest pięknie:-)no i jak wróciłam do domu to patrze a na garderobie stoją 2soczki,2 czekolady i 1 duża czekolada z orzechamimyśle nic tylko D było w domu i pewnie zostawił ale nie mineła minutka i dzwoni teściu z życzeniami i pyta gdzie byłam bo on był i zostawił dla nas małe co nieco na dzień kobiet :-)
Aneta smutno............. ale trzeba życ dalej i cieszyć każdym dniem![]()
ja już pogodziłam się z tym i wiem, że tak było mu pisane co z nie zmienia faktu że jednak w rocznicę zawsze mi będzie trochę smutno