reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

no nie!!
wlaczylam pranie, bo bylam przekonana, ze jest juz tani prad, a tu sie nie swieci!! cos sie poprzestawialo po tej zmianie czasu, czy co?? wwrrrr! oszczednie, nie ma co!

reklama
donkat ja ostatnio ogladalam zestaw 2 bluzek za 10zl a przesyłka wynosiła 30 :))) z Warszawy... az normalnie napisalam maila ze to chyba jakis zart...

Kurna!!! przymierzylam wszystkie bluzki jakie mam do mojego nowego bezrekawnika i d.upa! Nic nie pasuje. Niby taki neutralny,bo szary od gory,odcinany i do dolu grafitowy,a nawet biala bluzka do niego nie pasuje

Wpadłam się wytłumaczyć z tego, że nie pożegnałam się z pracy:zawstydzona/y: ale widzę, że nikt nawet nie zauważył:dry::-p ale miałam gorącą linię z kierowniczką i z tego co widzę chyba czeka nas bunt na pokładzie;-) tylko jutro muszę jeszcze porozmawiać z Agą i ustalić czy mamy wspólną wersje i żal do kierowniczki czy nie:baffled:

Justa bo to tak zazwyczaj jest, że jak coś ma pasować do wszystkiego to nie pasuje do niczego:baffled::wściekła/y:

Monia za to mój śpi z pilotem tym razem:-D

Donkat ja też tak ostatio wystawiłam aukcję:zawstydzona/y:ale powiem szczerze to jak kupując coś na allegro bardziej kieruję się zdjęciem niż opisem:sorry2:
Aneta co za spór z kierowniczką?

u nas zapowiada się słoneczny dzień:-)zaraz więc wypije kawkę i wybiorę się na pocztę a później jakiś mały spacerek:tak:

Witam się i ja:-) noc w sumie ok 2 razy mała strasznie kaszlała ale się nie budziła:no: spór się szykuje i to ciężki ale narazie nie będę się na ten temat rozpisywać powiem tylko, że się z nią zcięłam bo nie tylko ona ma dziecko ale doszłyśmy do kompromisu:tak: druga kwestia się rozstrzygnie jeszcze dzisiaj chodzi o święta zresztą nawarstwia mi się już sporo rzeczy ale bez szczerej rozmowy z Agą i mam nadzieję jej wsparcia tego nie rozwiążemy bo nie ukrywam pokutuje jednak fakt, że kierowniczka to moja najlepsza przyjaciółka i mi samej ciężko jej pewne rzeczy powiedzieć prosto w twarz:dry: co do pogody to u nas też super :-) świeci słoneczko ale cóż skoro my i tak musimy się kisić w domu:wściekła/y:

Aneta Natalka ma goraczke?
U nas tez ladnie. Wlasnie zadzwonil S,ze zjezdza, maja tylko pomyc samochody i do domu. Ciesze sie,bo jak wczoraj pisalam nie mam nic kupione. Jak znam zycie tesciowa wymysli,ze jutro od rana S ma kopac dzialke. Niech zapomni!

ZDRÓWKA dla chorowitków.

Monia jak krosciki? Wyskakują?

Ja zaraz spadam na rynek czapkę wiosenną małemu kupic, bo za małe ma.

Od rana sajgon....................... dostaję w łeb a dzieciki mnie ...........................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................... i jeszcze z J się zprzez telefon kłócilismy................ a dzieci: w szoku, czemu mumus krzyczysz? Mamus co się z Toba stało ---------- Maja powiedziała z przerażeniem w oczach............................. och , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam ambitny plan na dziś a czy go wykonam...........to się zobaczy.

Agulka mimo wszystko miłego dnia życzę:tak:A krostek ani widu ani słychu:no:więc chyba jednak nas ta ospa ominie:-)
Justyna udanych i ,,spokojnych" zakupów;-)
jutro D ma wolne bo cała firma odrabiała ten piątek w sobote więc my ma zakupy pojedziemy jutro

reklama
Justyna wczoraj miała stan podgorączkowy ale dziś już spokój więc jestem dobrej myśli:tak: lata, bryka tylko katar i chwilami łapie ją okropny kaszel aż pluje flegmą:sorry2:

Zabrałam się za robienie zdjęć ubranko po Szymku i światło mi się zrąbało:wściekła/y: niby słonko świci a lampa błyskowa i tak się otwiera:wściekła/y: już próbowałam w różnych trybach i nic:dry:

Do góry