Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale widzę, że nikt nawet nie zauważył
ale miałam gorącą linię z kierowniczką i z tego co widzę chyba czeka nas bunt na pokładzie;-) tylko jutro muszę jeszcze porozmawiać z Agą i ustalić czy mamy wspólną wersje i żal do kierowniczki czy nie

ale powiem szczerze to jak kupując coś na allegro bardziej kieruję się zdjęciem niż opisem

spór się szykuje i to ciężki ale narazie nie będę się na ten temat rozpisywać powiem tylko, że się z nią zcięłam bo nie tylko ona ma dziecko ale doszłyśmy do kompromisu
druga kwestia się rozstrzygnie jeszcze dzisiaj chodzi o święta zresztą nawarstwia mi się już sporo rzeczy ale bez szczerej rozmowy z Agą i mam nadzieję jej wsparcia tego nie rozwiążemy bo nie ukrywam pokutuje jednak fakt, że kierowniczka to moja najlepsza przyjaciółka i mi samej ciężko jej pewne rzeczy powiedzieć prosto w twarz
co do pogody to u nas też super :-) świeci słoneczko ale cóż skoro my i tak musimy się kisić w domu
lata, bryka tylko katar i chwilami łapie ją okropny kaszel aż pluje flegmą
niby słonko świci a lampa błyskowa i tak się otwiera
już próbowałam w różnych trybach i nic