reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kurna!!! przymierzylam wszystkie bluzki jakie mam do mojego nowego bezrekawnika i d.upa! Nic nie pasuje. Niby taki neutralny,bo szary od gory,odcinany i do dolu grafitowy,a nawet biala bluzka do niego nie pasuje
Wpadłam się wytłumaczyć z tego, że nie pożegnałam się z pracy
ale widzę, że nikt nawet nie zauważył
ale miałam gorącą linię z kierowniczką i z tego co widzę chyba czeka nas bunt na pokładzie;-) tylko jutro muszę jeszcze porozmawiać z Agą i ustalić czy mamy wspólną wersje i żal do kierowniczki czy nie
Justa bo to tak zazwyczaj jest, że jak coś ma pasować do wszystkiego to nie pasuje do niczego

Monia za to mój śpi z pilotem tym razem

Justa bo to tak zazwyczaj jest, że jak coś ma pasować do wszystkiego to nie pasuje do niczego

Monia za to mój śpi z pilotem tym razem

monia_l
Wrześniowe mamy'07
Donkat ja też tak ostatio wystawiłam aukcję
ale powiem szczerze to jak kupując coś na allegro bardziej kieruję się zdjęciem niż opisem
Aneta co za spór z kierowniczką?
u nas zapowiada się słoneczny dzień:-)zaraz więc wypije kawkę i wybiorę się na pocztę a później jakiś mały spacerek

Aneta co za spór z kierowniczką?
u nas zapowiada się słoneczny dzień:-)zaraz więc wypije kawkę i wybiorę się na pocztę a później jakiś mały spacerek

Witam się i ja:-) noc w sumie ok 2 razy mała strasznie kaszlała ale się nie budziła
spór się szykuje i to ciężki ale narazie nie będę się na ten temat rozpisywać powiem tylko, że się z nią zcięłam bo nie tylko ona ma dziecko ale doszłyśmy do kompromisu
druga kwestia się rozstrzygnie jeszcze dzisiaj chodzi o święta zresztą nawarstwia mi się już sporo rzeczy ale bez szczerej rozmowy z Agą i mam nadzieję jej wsparcia tego nie rozwiążemy bo nie ukrywam pokutuje jednak fakt, że kierowniczka to moja najlepsza przyjaciółka i mi samej ciężko jej pewne rzeczy powiedzieć prosto w twarz
co do pogody to u nas też super :-) świeci słoneczko ale cóż skoro my i tak musimy się kisić w domu

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta Natalka ma goraczke?
U nas tez ladnie. Wlasnie zadzwonil S,ze zjezdza, maja tylko pomyc samochody i do domu. Ciesze sie,bo jak wczoraj pisalam nie mam nic kupione. Jak znam zycie tesciowa wymysli,ze jutro od rana S ma kopac dzialke. Niech zapomni!
U nas tez ladnie. Wlasnie zadzwonil S,ze zjezdza, maja tylko pomyc samochody i do domu. Ciesze sie,bo jak wczoraj pisalam nie mam nic kupione. Jak znam zycie tesciowa wymysli,ze jutro od rana S ma kopac dzialke. Niech zapomni!
ZDRÓWKA dla chorowitków.
Monia jak krosciki? Wyskakują?
Ja zaraz spadam na rynek czapkę wiosenną małemu kupic, bo za małe ma.
Od rana sajgon....................... dostaję w łeb a dzieciki mnie ...........................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................... i jeszcze z J się zprzez telefon kłócilismy................ a dzieci: w szoku, czemu mumus krzyczysz? Mamus co się z Toba stało ---------- Maja powiedziała z przerażeniem w oczach............................. och , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mam ambitny plan na dziś a czy go wykonam...........to się zobaczy.
Monia jak krosciki? Wyskakują?
Ja zaraz spadam na rynek czapkę wiosenną małemu kupic, bo za małe ma.
Od rana sajgon....................... dostaję w łeb a dzieciki mnie ...........................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................... i jeszcze z J się zprzez telefon kłócilismy................ a dzieci: w szoku, czemu mumus krzyczysz? Mamus co się z Toba stało ---------- Maja powiedziała z przerażeniem w oczach............................. och , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mam ambitny plan na dziś a czy go wykonam...........to się zobaczy.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Agulka mimo wszystko miłego dnia życzę
A krostek ani widu ani słychu
więc chyba jednak nas ta ospa ominie:-)
Justyna udanych i ,,spokojnych" zakupów;-)
jutro D ma wolne bo cała firma odrabiała ten piątek w sobote więc my ma zakupy pojedziemy jutro

Justyna udanych i ,,spokojnych" zakupów;-)
jutro D ma wolne bo cała firma odrabiała ten piątek w sobote więc my ma zakupy pojedziemy jutro
reklama
Justyna wczoraj miała stan podgorączkowy ale dziś już spokój więc jestem dobrej myśli
lata, bryka tylko katar i chwilami łapie ją okropny kaszel aż pluje flegmą
Zabrałam się za robienie zdjęć ubranko po Szymku i światło mi się zrąbało
niby słonko świci a lampa błyskowa i tak się otwiera
już próbowałam w różnych trybach i nic

Zabrałam się za robienie zdjęć ubranko po Szymku i światło mi się zrąbało

Podziel się: