reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

w koncu sie obrobilam, ale i zmeczona jestem:sorry::laugh2:

jeszcze sie jaja mocza w kolorze, a potem je przystroimy z niunka

P zjechal dzis nadzwyczaj wczesnie:szok::szok::szok:ja spodziewalam sie go ok.22, bo wracal z W-wy, a w piatki sa na tej trasie ogroooomne korki, a co mowic przed swietami. a on byl juz przed 17:-):-):-)
teraz szaleja z Julitka na podworku:-)

zaraz trzeba szykowac kapanko i spac;-)

Wszystkeigo najlepszego Kochane dla Was i Waszych rodzin!!!!!!!

reklama
witam wieczorkowo przedświątecznie
my mamy zaplanowane malowanie jajeczek na jutro,pożniej święcenie.W niedziele rano jedziemy do mamy i u niej pojedziemy do kościoła ,później czeka nas obiad w towarzystwiem brata i bratowej:baffled:a popołudniu do teściów.w poniedzialek siedzimy w domku możliwe że zaprosimy teściów do siebie żeby nie siedzieli sami.
Wesołych świąt :-)choc wydaje mi się że jeszcze jutro zajrzę:-p

Witam sie i ja ale dzisiaj wściekła jak szlak:wściekła/y: zresztą same zobaczcie jaki mnie widok z okna zastał dziś rano:wściekła/y:

Mam nadzieje, ze wyjdzie słoneczko i już nie będzie padało bo jakoś średnio sobie wyobrażam święta Wielkanocne ze śniegiem:szok::wściekła/y:

uuuuuuuuuu to Ci się nie dziwię że się wkurzyłaś

Wszystkiego naj naj naj w te święta
dla wszystkich forumowiczek i ich rodzin

Wesołego Alleluja!!!!!!! :)
Wszystkiego Najlepszego na te Święta dziewczyny dla Was i dla Waszych rodzin no i przede wszystkim dzieciaczków!!!!
Po pierwsze wiatm w tak piękny słoneczny dzień :tak::tak::-D My już po kościele, wróciliśmy do domu. Mały zjada frytki i ogląda "Auta" :-D zapowiedział, że frytki zje tylko popijając colą :sorry2::-D

Anetko myślałam o Tobie kiedy informowali w tv, że zima dała o sobie znać na chwilke :tak: i dobrze myślałam, że zaskoczyła Was.

Agulka a jak u Ciebie z pogodą????

Gagulec fantastycznie się czyta takie wiadomości :tak: oby szybko ta sprawa była i aby chwast już nie miał do Was wstępu. A powiedz jakby tak zachciało mu się odwiedzić mamusie co w takiej sytuacji wpuścicie go????

Moja mama postanowiła spisać testament i w nim przepisać wszystko na mnie..... ale tak się zastanawiam czy moja siostra po śmierci mamy będzie mogła np go obalić????:confused:

Witam sie i ja:-) dziś już u nas słoneczko więc w lepszym humorze;-) od rana latam jak opętana kuchnia, recepcja i tak w kółko:baffled: ale śmieję się że spalam kalorie przed światecznym obżarstwem:-D już zrobiłam sałatkę oczywiście przy okazji sobie wezmę do domu;-) i zaraz idę walczyć dalej:tak:

Dziewczyny chciałam Wam i Waszym rodzinkom życzyć spokojnych i rodzinnych Świąt:-)

Cześc
Jeszcze tylko M mi dowiezie zakupki, zrobię sernik i mam fajrant:tak:
DZisiaj wieczorem idziemy na stacje PKP bo szwagier-kolejarz będzie jechał jakimś składem retro do Niemiec i chcemy Młodemu pokazac jak wygladaja prawdziwe ciuchcie z wagonami a nie jakieś badziewne szynobusy:baffled:
Kasiu, nie możemy zabronić chwastowi widywania matki więc będzie niestety mógł ja odwiedzić ale oczywiście pod pewnymi warunkami- nie codziennie i na trzeźwo najlepiej :sorry2:
Co do testamentu-siostra może podważyć go jeśli uzna że została pokrzywdzona. Ale odnośnie Twojej sprawy polecam bodajże ostatni rozdział Kodeksu Cywilnego:cool2:
A wszystkim BBonom i ich rodzinka życzę

zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt

witam na chwilke na watku glownym i juz mnie tu nie ma.

wesolych, wesolutkich, bardzo smacznych i mokrutkich swiat najblizszych wielkanocnych... i dalej nie mam weny ;) w kazdym razie wszystkego dobrego!

reklama
Witam OBŻARTA:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jutro zostajemy w domku a mielismy do teściowej jechać..................... zrobili nam niespodziankę:sorry: i dziś ze szwagierka przyjechały, więc spotkanie świąteczne z teściowa odwalone:-p................... a jutro BŁOGI LUZ:tak::-):-):-):-) bardzo nas to cieszy.

Miłego dalszego Swiętowania:-)

Do góry