anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam się i ja:-) jeszcze przed kawką, ale nie zdążyłam zrobić bo jak włączyłam kompa i zobaczyłam ile nastukałyście to odrazu musiałam nadrobić:-) a ja ostatnio popołudniami i wieczorami mam ograniczoną dostepność do kompka
bo M robi delegacje kierowców za cały zeszły rok
Gagulec współczuje sytuacji w domku i jednocześnie podziwiam Cię, że to wytrzymujesz
a co do małego to może z opóźnieniem przechodzi bunt dwulatka
Donkat tak to jest z tymi spedycjami raz mają, że nie nadążasz a po chwili znów posucha
M już praktycznie swoich kierowców nie puszcza przez żadną w wyjątkowych sytuacjach tylko, a tak sam im wynajduje ładunki
Asiek gratuluje Lenki i wózeczka:-)
Monia jesteś moim góru
:-) czworo dzieci naraz, a może Ty sie kobito zastanów nad opieką nad dziećmi zawsze mogłabyś sobie dorobić
bo M robi delegacje kierowców za cały zeszły rok
Gagulec współczuje sytuacji w domku i jednocześnie podziwiam Cię, że to wytrzymujesz
a co do małego to może z opóźnieniem przechodzi bunt dwulatka
Donkat tak to jest z tymi spedycjami raz mają, że nie nadążasz a po chwili znów posucha
M już praktycznie swoich kierowców nie puszcza przez żadną w wyjątkowych sytuacjach tylko, a tak sam im wynajduje ładunki
Asiek gratuluje Lenki i wózeczka:-)
Monia jesteś moim góru
:-) czworo dzieci naraz, a może Ty sie kobito zastanów nad opieką nad dziećmi zawsze mogłabyś sobie dorobić
a dzieci już nie spały tylko włączyły se bajki na dole