reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) jeszcze przed kawką, ale nie zdążyłam zrobić bo jak włączyłam kompa i zobaczyłam ile nastukałyście to odrazu musiałam nadrobić:-) a ja ostatnio popołudniami i wieczorami mam ograniczoną dostepność do kompka:wściekła/y: bo M robi delegacje kierowców za cały zeszły rok:szok:

Gagulec współczuje sytuacji w domku i jednocześnie podziwiam Cię, że to wytrzymujesz:sorry2: a co do małego to może z opóźnieniem przechodzi bunt dwulatka:dry:

Donkat tak to jest z tymi spedycjami raz mają, że nie nadążasz a po chwili znów posucha:baffled: M już praktycznie swoich kierowców nie puszcza przez żadną w wyjątkowych sytuacjach tylko, a tak sam im wynajduje ładunki:tak:

Asiek gratuluje Lenki i wózeczka:-)

Monia jesteś moim góru:szok::-) czworo dzieci naraz, a może Ty sie kobito zastanów nad opieką nad dziećmi zawsze mogłabyś sobie dorobić:tak:

reklama
witam sie i ja :) u nas tez piekna pogoda, juz jestem umówiona z koleżanką na mieście , bo z meza dzis nie bede miala za duzo pożytku - po pracy idzie zrobic kolejny tatuaż wiec w domku bedzie gdzies dopiero o 20 :((

Witam i ja:-)
przyspałam dzis obudził mnie alarm przypominający o antybiotyku o 9:00 :szok::zawstydzona/y: a dzieci już nie spały tylko włączyły se bajki na dole:zawstydzona/y:
właśnie posłałam ich na dwór a sama zabieram się za sprzątanie
Aneta z tym zajmowaniem się dziecmi to nie taki najgorszy pomysł tylko kto da babie dzieci wiedząc że ma juz 2 swoich do pilnowania :sorry2:

Witam i ja:-)
przyspałam dzis obudził mnie alarm przypominający o antybiotyku o 9:00 :szok::zawstydzona/y: a dzieci już nie spały tylko włączyły se bajki na dole:zawstydzona/y:
właśnie posłałam ich na dwór a sama zabieram się za sprzątanie
Aneta z tym zajmowaniem się dziecmi to nie taki najgorszy pomysł tylko kto da babie dzieci wiedząc że ma juz 2 swoich do pilnowania :sorry2:

Ale sobie pospałaś ..................... ja o tj godzinie się budziłam jak byłam z Mają w ciąży.

Moni od września będziesz miałą jedno do pilnowania i to odchowane już, więc jesli tylko masz okzaję to weź sobie jakieś dziecię do pilnowania............... Mati nie będzie tęsknił za Olą a i kilka groszy wpadnie.

Dzieci pokoiki będa kolorowe, ale przeeważający kolor u Mai to Zapach lawendy a u Adasia Zielone jabłuszko.

Dziś stawiam........... proszę się częstować................ bo później mnie nie będzie

Monia u nas jest to bardzo popularne:tak: dużo jest opiekunek, które mają w domku jedno, czy dwoje dzieci i oprócz tego biorą pod opiekę kolejne dziecko. Takim nianiom przywożą dzieciaczka do niej do domu :tak: a w Twoim przypadku napewno byłoby atutem, że masz dom z ogródkiem. Może warto sie zainteresować tym, rozpuścić wieść przez znajomych i może akurat się ktoś znajdzie a grosz dodatkowy wpadnie.

muszę o tym na poważnie pomyślec.....
Agulka mniam mniam już sie poczęstowałam:tak:dzięki:-)no a jak już pomalujesz to pokoiki to wracaj do nas z fotkami oczywiście:-p:-p:-p

reklama
cud udało mi się uspac mojego urwisa:szok::-)bo tylko chodził co 5min do domu to pic to jesc co chwilę dzwonił na dzwonek a że już miałam dośc bo nic na spokojnie nie szło zrobic więc go ululałam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry