reklama

Wrześniówkowe mamy

cud udało mi się uspac mojego urwisa:szok::-)bo tylko chodził co 5min do domu to pic to jesc co chwilę dzwonił na dzwonek a że już miałam dośc bo nic na spokojnie nie szło zrobic więc go ululałam:tak:

przynamniej masz spokój, mój własnie sie kula............... dziś troche później go kładę, bo pojechałam do Polo z bonami a w portfelu ani grosza............. a że z bonunie wydają i że musi przekroczyc wartosc bonu na kasie to musiałam wrócic sie po drobne do domu:wściekła/y:

Przed chwila był kurier z Dyźkiem..................ale moje maleństwo sie ucieszy jak wstanie:-):-):-)

reklama
witam!!!

juz w domku. mialam dzis tylko godzinne spotkanie z psychologiem pracy

szukam torebki i albo nie ma jaka chce, albo jak jzu jest jakas mozliwa, to droga:baffled:

Aneta,
ja mam na mysli tylko zlecenia na papierze, bo takie fizyczne to sa regularne i nie narzekamy na zastoj. wkurza mnie tylko, ze zamaist przysylac od razu zlecenie, to zwlekaja i sie trzeba prosic, a nie mozna bez tego wystawic faktury.

wlasnie zaraz bede jechac drugi raz do miasta na poczte wyslac fakturki, bo laskawie po moim poraanym opierdzielajacym mailu przyslal zlecenia:baffled::crazy:

Aneta z tym zajmowaniem się dziecmi to nie taki najgorszy pomysł tylko kto da babie dzieci wiedząc że ma juz 2 swoich do pilnowania :sorry2:

to wlasnie ebdzie zywa reklama:tak::tak:

właśnie przyszła do mnie paczuszka z wygraną w konkursie lovi :))) Donkat podaj mi adres na który mam Ci wysłać bilety :)

hhhmmm, jednak nie wiem, czy skorzystam, bo w Kielcach to jest Kinoplex, a nie Multikino:-(

to sa 2 bilety do kina na seans który możesz isć razem z dzieckiem ( nawet z niemowalkiem) jedyny minus ze te seanse sa tylko w każdą srode o 12 bilety mają ważność do 31 sierpnia....

Czesc. Co tam u was?
Ja mam stres przed jutrzejsza rozprawą na której nawet mnie nie będzie i bardzo się daję wszystkim we znaki. Bardzo mi ten wulkan pokrzyżował plany,na szczęście dostane zwrot, chociaż i tak z kasa krucho.
kurcze, chętnie bym sobie poszła do kina, ale bez Olafa...i w ogóle nikogo. Kiedyś tutaj płaciłam 9 funtów za miesięczną subskrypcje i mogłam chodzić non stop, kiedy tylko chciałam i ile chciałam...

Pytanie: Macie jakies fajne przepisy na..jajka? Wiem, wiem... ale mam ochotę na jajka, ale z czymś... normalnie jem z majonezem, posypane papryką... ale za bardzo nie moge jeść majonezu (jajek z resztą też...)

witam wieczorowo i zapraszam an posiedzenie;-):-)

Aga, to tylko slodkosci? nie stawiasz nic? wszelkie posty i zaloby pokonczone, to sie mozemy napic:-p:-p
Wszystkiego najlepszego Kochana!!!!!!!( nigdy chyba nie zapamietam, kiedy masz imieniny, bo dla mnie Agnieszki sa tylko 21.01:zawstydzona/y:)

Alez mi dzis niunka krwi napsula. naprawde robi sie coraz gorsza, nieusluchana. w dodatku znow nie klade jej w poludnie, wiec i ma kryzysy spiocha i marudy:baffled:. Jutro ma kare: nie ma Reksia i slodyczy

objadlysmy sie nalesnikami. moje dziecko to maly nalesnikowy potowrek , az mnie dziwi, ze tak duzo potrafi zjesc.

a na jutro kupilam watrobke- mniaaaam!!!

w koncu posadzilam truskawki, bo przywiozlam od mamy i juz tydzien siedzialy w worku:sorry2:

tak czesto jak ostatnimi czasy, to nidgy nie sprzatalam samochodu:szok:ciagle pelno piachu i blota, az mnie zaczelo wkurzac. wiem skad: troche niunka wnosi, bo lubi sie bawic w samochodzie-choc niby zdejmuje butki przed wejsciem, a troche P, a zwlaszcza w bagazniku, jak wozi swoje graty do TIRa:dry:

Justa, to wez te bilety. dzis widzialam, ze i u nas ma byc Multikono, bo buduja duuuze centrum rozrywkowo-handlowe, ale nie sadze, zeby do sierpnia zdazyli:-D:-D:-D

Czesc. Co tam u was?
Ja mam stres przed jutrzejsza rozprawą na której nawet mnie nie będzie i bardzo się daję wszystkim we znaki.

Pytanie: Macie jakies fajne przepisy na..jajka? Wiem, wiem... ale mam ochotę na jajka, ale z czymś... normalnie jem z majonezem, posypane papryką... ale za bardzo nie moge jeść majonezu (jajek z resztą też...)

a masz pelnomocnika na rozprawie?

jesli chodzi o jajka, to,lubie faszerowane, tylko troche z tym roboty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry