Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiu bardziej to chodzi o nasze procedury... każdy kasowany towar musi byc sprawdzony ( jesli ma karton to otworzony i wyciągnięty, nie jest to problem jak jest to żarówka ale jak kolejna kosiarka to juz nei jet fajnie...) dodatkowo trzeba znac sie na asortymencie a to raczej meski sklep... no i papierków mnustwo... wpłaty zalicze, raty, przelewy transporty itp... ale wszystko jest do ogarniecia chodz na poczatku może przerażać... no i dodam ze mamy podstawionych klientów którzy maja pozamieniane towary...
Szwagierka tez zestrachana, mimo zapewnień, że to tylko odczytanie paru słów, ale takie to typy ludzi. Teraz zaś czekać 3 tygodnie żeby mozna było dalej coś kombinować- masakra.

( a ja mu durna ostatnio takie pismo do PZU odwaliłam, że powinien mnie całować po stopach

).

no i wkońcu udało mi się go uspac choc pora nie bardzo mi odpowiada
ale biedaczek już się męczył i widac że był bardzo zmęczony.
Monia, na razie trudno mówić czy idzie po naszej myśli bo idziemy torem procedurGagulec czyli sprawa idzie po waszej myśli???
![]()
ale najważniejsze przed nami- czyli wizyta u notariusza cała rodziną- ona będzie decydująca i jej przebiegu najbardziej się obawiamy.