reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.

U nas jest bardzo podobnie jak u Asi, choć nie płacą tyle, to niech nie wymagają :-p;-)
mały przez godzinę mi się darł,płakał i wogóle cały był na nie,nosiłam lulałam,oczka mu się kleiły ale darł się ,bajka nie,pic nie,czekolady nie:szok:no
Twój Mati? Nosiłaś? Lulałaś?:szok::baffled:O, rany! Podziwiam za zaangażowanie.;-)

reklama
Witam.

U nas jest bardzo podobnie jak u Asi, choć nie płacą tyle, to niech nie wymagają :-p;-)
Twój Mati? Nosiłaś? Lulałaś?:szok::baffled:O, rany! Podziwiam za zaangażowanie.;-)
MAJandra bardzo mi go było szkoda widziałam że jest jakiś nie swój i śpiący więc.......no jak się obudził to nadal był taki płaczliwy ale naszczęscie już mu przeszło maluja z Olą farbkami za to ma temperaturę 38stopni:baffled::baffled::baffled::baffled:

Asia poprawilas mi humor:-D
Gagulec poczatek dobry to i do konca tak musi byc. Trzymam kciuki.
Monia jak widac nie na darmo plakal, cos moze go bierze,a wtedy wiadomo wszystko w dupsku zawadza.

Jade po S,bo na noc zjezdza,a wpadlam tylko napisac,ze o 19.50 na TVN w Uwadze bedzie o tym gwalcicielu z Zielonej Gory

ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:rofl2:no więc otwieram BB i proszę mi się tu wszystkie meldowac no już:-p:-p:-p

Mati dziś bez gorączki i humor jak narazie ok.Za oknem niby słońce widac ale okropnie wiatr wieje brrr.Jak Mateusz do południa będzie ok to po obiedzie jedziemy do koleżanki:-)

Monia no to melduje się.

Ciesze się, że z Matim już dobrze. Ciekawe co to było?:baffled:

U mnie za oknem jesień brakuje jedynie pożółkłych liści na drzewach bo wieje i leje i jest bardzo zimno :crazy: miałam dziś jechać do mamy, ale ze względu na pogode zostane w domu. Dziś na obiad wczorajszy żurek i giros z frytkami na drugie

Moje dziecie ogląda teraz Shreka i zajada parówke :-p:laugh2:

Wczoraj oglądałam Avatar ..... i wg mnie coś wspaniałego!!!! Aż żałuje, że nie byłam na nim w kinie w 3D :-( choć tam musiałabym czytać a tu oglądałam z lektorem. Ale wg mnie wspaniały!!!

........pada śnieg.......:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry