donkat
Fanka BB :)
witam!!!
niunka spala w dzien, to biega teraz jeszcze po podworku. tesciu przerazony, kazal mi ja wziac do domu, bo zimno jest
a ja mu na to, ze zima gorzej bylo i nie umarzla

dzis mialam spotkanie warsztatowe z tego kursu. bylo bardzo fajnie.
na dodatek obiad nam daja

bylysmy z niunka u p. dentystki na przegladzie zabkow. Julitka spisalla sie na medal: siedziala i pieknie otwoeriala buzke. zabki ma zdrowiutkie i zgryz prawidlowy:-):-):-)w nagrode dostala zelki;-)
Monia, jka Mati?
no cos TY??????????? widac, jak Was szanuja

notariusz uswiadomi babke i reszte co do wszlekich praw, taki jego obowiazek
a co on wtedy je?
ja, szczerze powiem, ze nigdy nie zostawiam P bez jedzenia
telepatia:-)
oj, u nas dzis totalny galimatias w poogdzie, jak u Was wczoraj, lacznie z gradem

gratulujemy!!!
trzymajcie sie!!
niunka spala w dzien, to biega teraz jeszcze po podworku. tesciu przerazony, kazal mi ja wziac do domu, bo zimno jest
a ja mu na to, ze zima gorzej bylo i nie umarzla

dzis mialam spotkanie warsztatowe z tego kursu. bylo bardzo fajnie.
na dodatek obiad nam daja

bylysmy z niunka u p. dentystki na przegladzie zabkow. Julitka spisalla sie na medal: siedziala i pieknie otwoeriala buzke. zabki ma zdrowiutkie i zgryz prawidlowy:-):-):-)w nagrode dostala zelki;-)
Monia, jka Mati?
A wiecie dlaczego Szwagier M nie mógł zostać z Damianem te niecałe 10 minut- ponieważ musiał iść do salonu PLUSA, żeby dowiedzieć się jakie aparaty telefoniczne maja dostępne bo mu się kończy umowa( a ja mu durna ostatnio takie pismo do PZU odwaliłam, że powinien mnie całować po stopach
).
no cos TY??????????? widac, jak Was szanuja

Monia, na razie trudno mówić czy idzie po naszej myśli bo idziemy torem procedurale najważniejsze przed nami- czyli wizyta u notariusza cała rodziną- ona będzie decydująca i jej przebiegu najbardziej się obawiamy.
notariusz uswiadomi babke i reszte co do wszlekich praw, taki jego obowiazek
Kiedyś przez ściane usłyszałam, że jak wyjezdzam do mamy to zabieram tyłek i mężowi nie gotuje więc mam zamiar wyruszyć to gotuje właśnie dzień wcześniej.
a co on wtedy je?
ja, szczerze powiem, ze nigdy nie zostawiam P bez jedzenia

właśnie Teściowa dzwoniła że jedzie na kawkę:-)a wczoraj jeszcze mówiłam D że jakoś ona ostatnio rzadko przyjeżdżaPA
telepatia:-)
U nas pogoda jak u Moni, wieje jak diabli, slonko troche sie przebija,a wczoraj padal deszcz, grad i grzmialo.
oj, u nas dzis totalny galimatias w poogdzie, jak u Was wczoraj, lacznie z gradem

Zapomniałam napisać. Bratowa Urodziła wczoraj o 14:55 Szymonka ............ a jaki duży itd to nie mam pojecia. Grunt, że zdrowe chłopisko.
gratulujemy!!!
A ja dzisiaj smutna od rana bo dzisiaj w nocy mama wyjezdza.bedzie wracac 2 dni autobusem bo samolot odwolali we wtorek.
W sumie dobrze ze w nocy bo niunka bedzie spala i obejdzie sie bez placzu za babcia.
trzymajcie sie!!

PA

jakoś ostatnio czasu mi na wszystko brakuje
i znowu mi starsznie szkoda bo pieknie na dworze a ja muszę tu kwitnąć