reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

niunka spala w dzien, to biega teraz jeszcze po podworku. tesciu przerazony, kazal mi ja wziac do domu, bo zimno jest:szok:a ja mu na to, ze zima gorzej bylo i nie umarzla:laugh2::laugh2:

dzis mialam spotkanie warsztatowe z tego kursu. bylo bardzo fajnie.
na dodatek obiad nam daja:szok::szok::szok::happy:

bylysmy z niunka u p. dentystki na przegladzie zabkow. Julitka spisalla sie na medal: siedziala i pieknie otwoeriala buzke. zabki ma zdrowiutkie i zgryz prawidlowy:-):-):-)w nagrode dostala zelki;-)

Monia, jka Mati?

A wiecie dlaczego Szwagier M nie mógł zostać z Damianem te niecałe 10 minut- ponieważ musiał iść do salonu PLUSA, żeby dowiedzieć się jakie aparaty telefoniczne maja dostępne bo mu się kończy umowa:szok::szok::szok::szok:( a ja mu durna ostatnio takie pismo do PZU odwaliłam, że powinien mnie całować po stopach:angry::angry::angry:).

no cos TY??????????? widac, jak Was szanuja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monia, na razie trudno mówić czy idzie po naszej myśli bo idziemy torem procedur:-p ale najważniejsze przed nami- czyli wizyta u notariusza cała rodziną- ona będzie decydująca i jej przebiegu najbardziej się obawiamy.

notariusz uswiadomi babke i reszte co do wszlekich praw, taki jego obowiazek

Kiedyś przez ściane usłyszałam, że jak wyjezdzam do mamy to zabieram tyłek i mężowi nie gotuje więc mam zamiar wyruszyć to gotuje właśnie dzień wcześniej.

a co on wtedy je?
ja, szczerze powiem, ze nigdy nie zostawiam P bez jedzenia:-p

właśnie Teściowa dzwoniła że jedzie na kawkę:-)a wczoraj jeszcze mówiłam D że jakoś ona ostatnio rzadko przyjeżdża :-DPA

telepatia:-)

U nas pogoda jak u Moni, wieje jak diabli, slonko troche sie przebija,a wczoraj padal deszcz, grad i grzmialo.

oj, u nas dzis totalny galimatias w poogdzie, jak u Was wczoraj, lacznie z gradem:szok::szok::baffled:

Zapomniałam napisać. Bratowa Urodziła wczoraj o 14:55 Szymonka ............ a jaki duży itd to nie mam pojecia. Grunt, że zdrowe chłopisko.

gratulujemy!!!

A ja dzisiaj smutna od rana bo dzisiaj w nocy mama wyjezdza.bedzie wracac 2 dni autobusem bo samolot odwolali we wtorek.
W sumie dobrze ze w nocy bo niunka bedzie spala i obejdzie sie bez placzu za babcia.

trzymajcie sie!!

reklama
Donkat mój teściu też tak panikuje ,w zimę to mówił więcej niż na 15 min nie wychodź z dziecmi na dwór a ja i tak zawsze około godzinki byłam:-p
Mati bez zmian tzn temperatura się utrzymuje ale nic po za tym:no:
Fajnie masz z tym kursem nie dośc że Cię wyuczą to jeszcze za darmo pojesz:tak::-DNo a Julitka u dentystki zuch dziewczynka więc nagroda jak najbardziej sie należała;-):-)

Witam się w słoneczny poranek:-) słoneczny choc znów musiałam skrobać szyby:crazy: jakoś ostatnio czasu mi na wszystko brakuje:baffled: wczoraj M mi zostawił samochód więc pojechałyśmy z Tuśką na zakupu i do koleżanki na kawkę:-) po powrocie robiłyśmy pierożki później przyszedł dziadek i tak cały dzień zleciał nie wiadomo kiedy:baffled:

Witam z kawką
u nas też zapowiada się piękna pogoda choc tak jak Aneta pisała rano był mróz:baffled:
Mati dzis jak narazie bez temperatury aler coś zaczyna kaaszlec
Dziś mają przyjśc panowie przyśpieszyc mi internet i cieszę się jak głupia:-):happy::wink:
Aneta dzis w pracy?

witam i ja :))

Aneta pociesze Cie teraz najbliższe dni maja byc bardzo ładne więc będziesz miała okazje nacieszyć sie słoneczkiem :)) z reszta nie może być inaczej bo my w niedziele w nocy wyruszamy do Zakopanego :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry