30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Wpadłam naprawić swój błąd tzn to, że nie pożegnałam się z pracyale po 21 nagle mi się niespodziewana robota zwaliła
tzn szefowa zadzwoniła z zaliczkami i musiałam fakturki na nie powystawiać
a potem w biego wszystko robić
Gagulec fajny ten wózeczek:-)
Monia super, że nowy necik tak sie sprawuje:-) ale 10godzin na ściągnięcie filmuto jaką Ty prędkość wcześniej miałaś
my tez mamy ściąganie z taką prędkością ................... a niedługo to z Wami sie pożegnam, bo na nowym netu nie będziemy mieć ............ tak szybko
Agulka odpowiednie komentarze w odpowiednim miejscu![]()
witam!!
wczoraj mialam taki dzien do bani, ze nawet kompa nie chciaalo mi sie wlaczac. ostattnimi czasy w pierwszy dzien @ jestem nie do zycia
dzis u nas slonko i nawet cieplo, wiec szybko trezba posprzatac, bo mamy duzo planow podworkowo- dzialkowych
Monia i co z Matim?
Gagulec, szalejesz kobieto z tym wolnym, zebys sie nie stala gosciem w domu;-)- korzystaj, poki mozesz
Asiek, szczesliwej podrozy i milego wypoczynku!!
Donuś w czym teraz się grzebiesz w ogórku? Ja czekam na przesyłkę z drzewkami............. kupilismy drewniane donice, zasadzę sobie a za dobry rok jak podwórko nowe sie ogarnie będzie jak znalazł
Justyna, poogda sie przestraszyla i od razu slonko wyszlo na dzisiejesze wesele ( mam nadzieje, ze u Was tez). Milej zabawy!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Justa udanego wesela, wybaw sie i wytańcz za nas wszystkie
Asiek nie przemęczaj się w górach i dobrej pogody życzę................ a tak na marginesie to zazdroszczę
ale po 21 nagle mi się niespodziewana robota zwaliła
tzn szefowa zadzwoniła z zaliczkami i musiałam fakturki na nie powystawiać
a potem w biego wszystko robić
to jaką Ty prędkość wcześniej miałaś