reklama

Wrześniówkowe mamy

Wpadłam naprawić swój błąd tzn to, że nie pożegnałam się z pracy:zawstydzona/y: ale po 21 nagle mi się niespodziewana robota zwaliła:wściekła/y: tzn szefowa zadzwoniła z zaliczkami i musiałam fakturki na nie powystawiać:tak: a potem w biego wszystko robić:baffled:

Gagulec fajny ten wózeczek:tak::-)
Monia super, że nowy necik tak sie sprawuje:-) ale 10godzin na ściągnięcie filmu:szok: to jaką Ty prędkość wcześniej miałaś:dry:

my tez mamy ściąganie z taką prędkością ................... a niedługo to z Wami sie pożegnam, bo na nowym netu nie będziemy mieć ............ tak szybko
Agulka odpowiednie komentarze w odpowiednim miejscu:-D

witam!!

wczoraj mialam taki dzien do bani, ze nawet kompa nie chciaalo mi sie wlaczac. ostattnimi czasy w pierwszy dzien @ jestem nie do zycia:baffled::baffled:

dzis u nas slonko i nawet cieplo, wiec szybko trezba posprzatac, bo mamy duzo planow podworkowo- dzialkowych

Monia i co z Matim?

Gagulec, szalejesz kobieto z tym wolnym, zebys sie nie stala gosciem w domu;-):-D:-D:-D:-D:-D- korzystaj, poki mozesz

Asiek,
szczesliwej podrozy i milego wypoczynku!!

Donuś w czym teraz się grzebiesz w ogórku? Ja czekam na przesyłkę z drzewkami............. kupilismy drewniane donice, zasadzę sobie a za dobry rok jak podwórko nowe sie ogarnie będzie jak znalazł

Justyna, poogda sie przestraszyla i od razu slonko wyszlo na dzisiejesze wesele ( mam nadzieje, ze u Was tez). Milej zabawy!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Justa udanego wesela, wybaw sie i wytańcz za nas wszystkie

Asiek nie przemęczaj się w górach i dobrej pogody życzę................ a tak na marginesie to zazdroszczę

reklama
Witam się i ja:-) właśnie wróciłyśmy z miasta bogatsze o nowe buty:-) co prawda Tuśce nie planowałam ale strasznie mi się spodobały i nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y: teraz wypadałoby się za sprzątanie chałupki zabrać ale nie chce mi się jak szlak:baffled: zwłaszcza że na dworze tak pięknie;-)

Justyna wybaw się za nas wszystkie:-)

Asiek udanego wypoczynku życzę:-)

dziekuje dziewczynki :)) pewnie bedzie super bo z fajna ekipą jedziemy :))

Gagulec wózeczek bardzo fajny jak i cena :))

Agula Ty nie strasz że zabraknie Ciebie na BB :(( a fotki po prostu suuuper, macie świetny pomysł na ten domek...

Aneta jestes taką samom zakupocholiczka jak ja :))

a ja dzis w lumpku kupiłam sobie spodnie ciążowe, trosze są za duże ale przecież jeszcze przytyje... na i juz powoli nas pakuje bo w niedziele w nocy :)))

Sobota wieczór a tu tak pusto:szok: znów wymieramy:-( u nas popołudnie mega aktywne prawie 3 godziny na placu zabaw;-) młoda wyszalała się za wszystkie czasy :-) po powrocie wciągnąła 5 pierogów:szok: wykąpała się i padła jak zabita ale zasypiając oznajmiła, że jutro chciałaby na kolacje pizze:-D
Asiek pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja tak mam i poprostu nie mogę się oprzec kolejnemu w sumie niepotrzebnemu zakupowi dla Niuni:zawstydzona/y:;-):-)

tez ostatnio Aneta przeszło i przez mysle ze forum zamiera...

a ja już teraz w ogóle sama siebie "usprawiedliwiam" ze przecież jeszcze Lena bedzie nosiła po Julci... i tak kupuje kolejna z rzędu bluzeczkę czy sukienkę hm.. to jest nałóg...

Witam się w słoneczny niedzielny poranek:-) i życzę wszystkim miłego dnia:tak: ja już od rana uchachana jestem bo właśnie kończą mi się aukcje na allegro i znów sukces:-) praktycznie wszystko sprzedane:-)

Witam i ja w słoneczne choć z zimnym wiatrem południe.

Małzonek sie dukuje a ja czekam na szwagierkę z mężem i Robercikiem, wpadna na obiadek i kawusię. Troche mi plany pokrzyzowali, bo miałam dzis maleństwo iśc oblukać, ale cóż................ może później albo jutro tam zajrzymy

Sobota wieczór a tu tak pusto:szok: znów wymieramy:-( u nas popołudnie mega aktywne prawie 3 godziny na placu zabaw;-) młoda wyszalała się za wszystkie czasy :-) po powrocie wciągnąła 5 pierogów:szok: wykąpała się i padła jak zabita ale zasypiając oznajmiła, że jutro chciałaby na kolacje pizze:-D
Asiek pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja tak mam i poprostu nie mogę się oprzec kolejnemu w sumie niepotrzebnemu zakupowi dla Niuni:zawstydzona/y:;-):-)
ja tak miałam identycznie przy Mai , ale jak jest Adaś to już człek sie opamiętuje:tak:
Jak szła pierwszy dzień do przedszkola to przyszykowałam sobie ( uprasowałam nawet) 40 bluzek z długim rękawkiem............. i nie mogłam sie zdecydować którą jej założyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam i ja. U nas podobnie jak u większości piękna słoneczna pogoda ale chyba ciśnienie jest nie teges:-(
Jak szła pierwszy dzień do przedszkola to przyszykowałam sobie ( uprasowałam nawet) 40 bluzek z długim rękawkiem............. i nie mogłam sie zdecydować którą jej założyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Szalona kobieta:laugh2::laugh2:
Cos Młodemu zaczynają glutki z nosa lecieć,zaaplikowałam wit C, euphorbium do noska i teraz Mały śpi. Dobrze, ze nie ma gorączki wiec spacerków nie odwołujemy;-)
Teraz uciekam sama na malusia drzemkę
Miłej reszty niedzieli. papapa

reklama
witam niedzielnie:-):-)

wlasnie zjedlismy obiadek, tzn dzieciaki jeszcze koncza, a ja chwilke poswiece na BB:zawstydzona/y:

zaraz sie zbieramy na zakupki - oj daaaaawno nie bylismy razem na spokojnych zakupach...

Donuś w czym teraz się grzebiesz w ogórku? Ja czekam na przesyłkę z drzewkami............. kupilismy drewniane donice, zasadzę sobie a za dobry rok jak podwórko nowe sie ogarnie będzie jak znalazł

teraz nic szczegolnego. warzyw jeszcze nie siejemy. zasadzilam truskawki. podlewam trawe, bo tydzien temu posialismy. chcialam, zeby P przesadzil winogron z tunelu kolo tarasu, bo poprzedeni Psotka zezarla do samego korzenia:baffled::baffled::baffled:. mamy w planach posadzic na polu szpaler drzew, zeby bylo w przyszlosci na palenie.
w resztkach tunelu ( snieg nam popsul) wysialam kwiatki, troche juz zaczelo wschodzic.

Małzonek sie dukuje a ja czekam na szwagierkę z mężem i Robercikiem, wpadna na obiadek i kawusię. Troche mi plany pokrzyzowali, bo miałam dzis maleństwo iśc oblukać, ale cóż................ może później albo jutro tam zajrzymy

a czego sie J uczy?

zdazycie do dzidziusia, przeciez ledwo co sie urodzil:-p

my musimy leciec do tego mojego przyszlego chrzesnika, ale nie mam jeszcze nic kupione i jakos mi sie nie spieszy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cos Młodemu zaczynają glutki z nosa lecieć,zaaplikowałam wit C, euphorbium do noska i teraz Mały śpi. Dobrze, ze nie ma gorączki wiec spacerków nie odwołujemy;-)

trzeba zwalczyc chorobe w zarodku;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry