monia_l
Wrześniowe mamy'07
buuuuuuuu jutro znów poniedziałek
ale za to sobote i niedzielę miło spędziliśmy:-)wczoraj rano dzieci sprzedałam teściowej a samo pojechałam do miasta w poszukiwaniu jakiś spodni dresowych dla Mateuszka takich podwórkowych do piasku i byłam w szoku bo wszędzie chcieli ponad 25zł za zwykłe dresiaki
a że szkoda mi było zapłacic tyle za spodnie do piasku więc postanowiłam obleciec lumpki ale tam tez spodni nie znalazłam za to wychaczyłam inne fajne rzeczy za 1zł za szt
:-)a spodnie wkońcu udało mi sie kupic na targu za 15zł
popołudniu rozpoczeliśmy z teściami sezon grillowy a dziś mój tato obchodził by urodziny więc byliśmy na cmentarzu.
wróciliśmy od mamy ok 18 i Mateusz usnął w aucie więc przełożyłam go do łóżeczka i spi juz na noc ciekawe o której rano będzie pobudka............
Agulka odwiedziliście wkońcu dzidzie?
Justyna jak tam po weselu?dzis jeszcze się bawicie czy już nie?
Aneta super ci poszło z tymi aukcjami

ale za to sobote i niedzielę miło spędziliśmy:-)wczoraj rano dzieci sprzedałam teściowej a samo pojechałam do miasta w poszukiwaniu jakiś spodni dresowych dla Mateuszka takich podwórkowych do piasku i byłam w szoku bo wszędzie chcieli ponad 25zł za zwykłe dresiaki
a że szkoda mi było zapłacic tyle za spodnie do piasku więc postanowiłam obleciec lumpki ale tam tez spodni nie znalazłam za to wychaczyłam inne fajne rzeczy za 1zł za szt
:-)a spodnie wkońcu udało mi sie kupic na targu za 15zł
popołudniu rozpoczeliśmy z teściami sezon grillowy a dziś mój tato obchodził by urodziny więc byliśmy na cmentarzu.wróciliśmy od mamy ok 18 i Mateusz usnął w aucie więc przełożyłam go do łóżeczka i spi juz na noc ciekawe o której rano będzie pobudka............
Agulka odwiedziliście wkońcu dzidzie?
Justyna jak tam po weselu?dzis jeszcze się bawicie czy już nie?
Aneta super ci poszło z tymi aukcjami

Ostatnia edycja:
my również. Kuba wybawił się z dziećmi ja odpoczełam.
25 to było w lipcu lub w sierpniu. A poza tym oglądałam spodnie to poniżej 40 zł nie kupiłabym jak to dobrze, że jest internet 

zdierstwo normalnie a jaki był płacz jak czas minął
co do widoków to widzisz ja zazdroszcze tym co mają blisko morze a sama piękna własnej okolicy nie doceniam