reklama

Wrześniówkowe mamy

buuuuuuuu jutro znów poniedziałek:wściekła/y:
ale za to sobote i niedzielę miło spędziliśmy:-)wczoraj rano dzieci sprzedałam teściowej a samo pojechałam do miasta w poszukiwaniu jakiś spodni dresowych dla Mateuszka takich podwórkowych do piasku i byłam w szoku bo wszędzie chcieli ponad 25zł za zwykłe dresiaki:szok:a że szkoda mi było zapłacic tyle za spodnie do piasku więc postanowiłam obleciec lumpki ale tam tez spodni nie znalazłam za to wychaczyłam inne fajne rzeczy za 1zł za szt:tak::-)a spodnie wkońcu udało mi sie kupic na targu za 15zł:tak:popołudniu rozpoczeliśmy z teściami sezon grillowy a dziś mój tato obchodził by urodziny więc byliśmy na cmentarzu.
wróciliśmy od mamy ok 18 i Mateusz usnął w aucie więc przełożyłam go do łóżeczka i spi juz na noc ciekawe o której rano będzie pobudka............

Agulka odwiedziliście wkońcu dzidzie?
Justyna jak tam po weselu?dzis jeszcze się bawicie czy już nie?
Aneta super ci poszło z tymi aukcjami:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Każda jak czytałam mile spędziła weekend :laugh2: my również. Kuba wybawił się z dziećmi ja odpoczełam.

Anetko Asiu ja również jestem zakupoholiczką, ale jak na razie bez towaru tzn bez kasy :-p

Moniu no niestety, ale sprzedawcy najbardziej korzystają na dzieciach :tak: w sobote kupiłam małemu na rynku czapeczke z daszkiem już na lato zapłaciłam 14zł a pamiętam że w zeszłym roku za bardzo podobną tylko mniejszą :sorry2: 25 to było w lipcu lub w sierpniu. A poza tym oglądałam spodnie to poniżej 40 zł nie kupiłabym jak to dobrze, że jest internet :tak:

Agulka to jest norma chyba, że niestety swoje trza odczekać w kolejce po telefon czy internet daj tylko wcześniej znać, abyśmy mogły Ci przyjęcie wyprawić z okazji przeprowadzki :rofl2:

no to pijta dziewczyny na zdrowie z ciastem wpadne później ;-)

Załączniki

• 918fa5c6-f4f5-437b-bcea-6c5c2a6b3557_20090410112854_Drinki-43.jpg
    918fa5c6-f4f5-437b-bcea-6c5c2a6b3557_20090410112854_Drinki-43.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 32
  • drinki2.jpg
    drinki2.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 31
Kasia tak od rana mamy pic:szok::-DWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN;-):-)

u nas jak narazie piiiiiiiieeeeeeeeeeeknaa pogoda mam nadzieję że tak juz pozostanie:-):-):-):-):-)

Witam się i ja w przepiękny dzień:-) Kasiu wszystkiego naj naj:-) Wczoraj popołudniu pojechaliśmy na lody do Polanicy i na nasze nieszczęście a Tuski radoche rozłożyli już zamek do skakania:-D 5 minut 5zł:szok::crazy: zdierstwo normalnie a jaki był płacz jak czas minął :sorry2: na szczęście szybko dała sie przekupić lodem bo inaczej byśmy tam bankructwo ogłosili:-D

buuuuuuuu jutro znów poniedziałek:wściekła/y:
ale za to sobote i niedzielę miło spędziliśmy:-)wczoraj rano dzieci sprzedałam teściowej a samo pojechałam do miasta w poszukiwaniu jakiś spodni dresowych dla Mateuszka takich podwórkowych do piasku i byłam w szoku bo wszędzie chcieli ponad 25zł za zwykłe dresiaki:szok:a że szkoda mi było zapłacic tyle za spodnie do piasku więc postanowiłam obleciec lumpki ale tam tez spodni nie znalazłam za to wychaczyłam inne fajne rzeczy za 1zł za szt:tak::-)a spodnie wkońcu udało mi sie kupic na targu za 15zł:tak:popołudniu rozpoczeliśmy z teściami sezon grillowy a dziś mój tato obchodził by urodziny więc byliśmy na cmentarzu.
wróciliśmy od mamy ok 18 i Mateusz usnął w aucie więc przełożyłam go do łóżeczka i spi juz na noc ciekawe o której rano będzie pobudka............

Agulka odwiedziliście wkońcu dzidzie?
Justyna jak tam po weselu?dzis jeszcze się bawicie czy już nie?
Aneta super ci poszło z tymi aukcjami:tak:
nie, bo goście pojechali po 18 i juz nie było sensu
Witam!

Każda jak czytałam mile spędziła weekend :laugh2: my również. Kuba wybawił się z dziećmi ja odpoczełam.

Anetko Asiu ja również jestem zakupoholiczką, ale jak na razie bez towaru tzn bez kasy :-p

Moniu no niestety, ale sprzedawcy najbardziej korzystają na dzieciach :tak: w sobote kupiłam małemu na rynku czapeczke z daszkiem już na lato zapłaciłam 14zł a pamiętam że w zeszłym roku za bardzo podobną tylko mniejszą :sorry2: 25 to było w lipcu lub w sierpniu. A poza tym oglądałam spodnie to poniżej 40 zł nie kupiłabym jak to dobrze, że jest internet :tak:

Agulka to jest norma chyba, że niestety swoje trza odczekać w kolejce po telefon czy internet daj tylko wcześniej znać, abyśmy mogły Ci przyjęcie wyprawić z okazji przeprowadzki :rofl2:

no to pijta dziewczyny na zdrowie z ciastem wpadne później ;-)

jasne
Kasia tak od rana mamy pic:szok::-DWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN;-):-)

u nas jak narazie piiiiiiiieeeeeeeeeeeknaa pogoda mam nadzieję że tak juz pozostanie:-):-):-):-):-)

u nas też pieknie

Witam się i ja w przepiękny dzień:-) Kasiu wszystkiego naj naj:-) Wczoraj popołudniu pojechaliśmy na lody do Polanicy i na nasze nieszczęście a Tuski radoche rozłożyli już zamek do skakania:-D 5 minut 5zł:szok::crazy: zdierstwo normalnie a jaki był płacz jak czas minął :sorry2: na szczęście szybko dała sie przekupić lodem bo inaczej byśmy tam bankructwo ogłosili:-D
zazdroszczę tych Twoich widoków................. jak dobrze pójdize to my w przyszła niedziele na d morze pojedziemy.

Gagulec miłego, samotnego dnia.

Kasia 100 lat w szczęściu , miłosci i spełnienia marzeń.

Justa jak po weselisku, odciski są?

Wczoraj u jeden babki wygrałam dwie aukcje a w jich 11 koszulek na lato dla Adasia ...... wszysko za 60zł............. więc mam go już z głowy jeśli chodzi o krótki rękaw

Ja mam humor do d...y, ach szkoda gadać jacy ludzie potrafą być

U nas tez bardzo ladnie, zawizlismy S do roboty, mlody przejechal sie tirem,bo laduje sie w Trzemesznie, pranie sie kreci,a ja z kafka i drozdzowkami usiadlam.
Wesele fajne, pomijajac orkiestre,ale co tam, moja rodzina to nawet by bawila sie jakby na grzebieniu ktos gral. A jak nie to sami spiewamy wiejskie przyspiewki. Moj chrzestny zaczal spiewac "dziekuje orkiestrze za to pikne granie, a dziewczyna za ich cudne tancowanie" a my glupie pod boki z cudnym kwikiem (jak te z Mazowsza) i krecac sie pociagnelysmy dalej "łoj dana łoj dana..." rodzina mlodego tylko spojzala sie na nas:) Ale co tam. Popilismy zdrowo wznoszac spiewajace toasty na cala sale,a pozniej chlopy zaczeli przemieszczac sie i pomylili kieliszki. Nie musze mowic jaki byl efekt. Zona kuzyna sie zarzygala, kuzyn wyszed, zadzwonil kumpla i pojechal do domu nie opowiadajac sie,a moj maz... w zyciu nie widzalam go tak nalowionego. Na nogach nie mogl ustac, muslalam,ze obale sie razem z nim pod sala jak prowadzilam go. No ale za kare mial mega kaca i rzygal jeszcze do 14.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry