reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja:-) u nas też pogoda byle jaka wieje i straszy deszczem:wściekła/y: byłyśmy na mieście do południa a teraz mała układa puzzle a ja próbuję się zmobilizować do prasowania:baffled: i ogólnie mam naerw i jestem wrrrrrrrr

Hej
U nas tez pogoda do gani,a wczoraj grzalo wsciekle
Mam nadzieje,ze zadna nie bedzie sie bila ze mna LOKÓWKA SPIRALNA NOWA BCM (1015225459) - Aukcje internetowe Allegro
O mnie bądź spokojna:-p

no to gdzie fotki z wesela? Pokarz się w kiecce i fryzurze:tak:
tez chcę zobaczyć wypindrowana Justynę:sorry2::-p:-D

Witam i ja:-) u nas też pogoda byle jaka wieje i straszy deszczem:wściekła/y: byłyśmy na mieście do południa a teraz mała układa puzzle a ja próbuję się zmobilizować do prasowania:baffled: i ogólnie mam naerw i jestem wrrrrrrrr
Ja muszę zrobic porządek u siebie w szafie bo mi ostatnio Damian poukładał ciuchy:baffled:
Zazdroszczę puzzli - wczoraj w przypływie dobroci dla mojego dziecka kupiłam mu puzzle z Kubusiem Puchatkiem i co? leżą w kartoniku, a wczoraj wieczorem to mama je układała a dziecko biegało po chacie:baffled: Teraz jest okrzyk na widok pudełka i na tym się kończy:baffled: Dochodzę do wniosku, ze moje dziecko po prostu niczym nie potrafi się zająć same:baffled::crazy::no:
No i kompletnie nie nadaje sie na zakupy- jednak wczoraj nie zostawiłam go babce tylko z nim poszłam na miasto na zakupy- oczywiście połowy z planowanych rzeczy nie zrobiłam bo mi zbój albo buczał, albo marudził albo uciekał i nic nie było w stanie go zainteresować a co za tym idzie ja nic nie pooglądałam. Uzbroiłam siew cierpliwość i dałam radę kupić Smarkowi najzwyklejsze w świecie trampki do ganiania do piaskownicy- i tyle z zakupów:szok: A jeżeli mowa o butach- to jeszcze w niedziele wylicytowałam dla Damiana elefant_shop ADIDASKI NA RZEP_846b_tu roz. 25 odSS (1006614984) - Aukcje internetowe Allegro
będą na chłodniejsze dni.
POza tym wczoraj miałam wizytę u gina i jak dobrze pójdzie za 2 tygodnie odstawiam luteinę i mam powoli szykować torbę do szpitala:szok: Masakra, juz się boję:zawstydzona/y:

Aneta co się stało że jesteś wrrrrrrr???
Justyna fajna ta lokówka no i cena super
Gagulec to juz 34 tydzień.......:szok:no to pakuj się pakuj
na placu zabaw byliśmy tylko pół godzinki a zdjęc napstrykałam pełno:zawstydzona/y:a póżniej byłam u koleżanki co ma 8miesięczną Julcię :-)
NO i teraz najważniejsza wiadsomośc dnia OLA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA JUPIIIIIIIIIIIII:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aneta co się stało że jesteś wrrrrrrr???
Justyna fajna ta lokówka no i cena super
Gagulec to juz 34 tydzień.......:szok:no to pakuj się pakuj
na placu zabaw byliśmy tylko pół godzinki a zdjęc napstrykałam pełno:zawstydzona/y:a póżniej byłam u koleżanki co ma 8miesięczną Julcię :-)
NO i teraz najważniejsza wiadsomośc dnia OLA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA JUPIIIIIIIIIIIII:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gagulec ja tez przymierzam sie do kupna jakis tenisowek,ale nie ma! Jak sa to bardzo ciezkie. Kurna na dziewczynki do wyboru do koloru,a dla chlopca echo. Jak tak chcecie to wkleje zdjecia,ale sa kiepskie, poza tym jestem zla,bo nie mam zdjecia w calosci. Myslalam,ze mam,ale zbieralismy sie szybko do kosciola i nie sprawdzialm nawet:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry