reklama

Wrześniówkowe mamy

To ja się pochwalę :P
Olaf ma trampki, orginalne, converse...
Dokladnie takie :
Zobacz załącznik 240251

Cena... Całe 6 złotych za nowe. Z lumpka. A ostatnio... Olaf zazyczyl w sobie (!) buciki... Pojechaliśmy do takiego fajnego sklepu tutaj, z duzymi wyprzedazami. Zadnych butow tam nie chcial, a widzialam takie ladne, ciemne nike, w promocji za 12funtow.
Poszlismy do adidasa... I zobaczyl tam paskudne niebisko- jaskrawo-zolte buty..Kennethowi sie spodobaly, przymierzył mu na nóżce.. No i Olaf już nie chciał ich zdjąc.Tylko takie zdjecie znalazlam w necie...
Zobacz załącznik 240263

reklama
Witam i ja.

Wczoraj znów padałam na pysk, ale kafle w kuchni juz na ścianie i łazienka i sypialnia prawie pomalowane.

Jednak dzis nie zobaczę dzidziusia, bo rodzice po pracy od razu do nas na obiad przyjada a potem od razu na budowę.

Papa do kiedyś

Monia gratki, że Ola się dostała

Justa cholipka szkoda lokówki................... trudno będzie znależc taka drugą TANIA okazję

witam
NO i teraz najważniejsza wiadsomośc dnia OLA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA JUPIIIIIIIIIIIII:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratulacje, u nas ciągle nic nie wiadomo

Gagulec ja tez przymierzam sie do kupna jakis tenisowek,ale nie ma! Jak sa to bardzo ciezkie.
Wiem, ze ciężko znaleźć bo mi sie udało dopiero w 4 obuwniczym!!!!!:szok: dlatego jak znalazłam wziełam bez zastanowienia:sorry:

Wydaje mi sie,ze ktoras z Was kupowala takie trampki, nie maja ciezkiej podeszwy?? t-s TRAMPECZKI SPIDERMAN r.26 (1011094421) - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie w takim stylu. Mały nosił juz coś podobnego w zeszłym roku i zdało egzamin na piątkę- wcale nie sprawiały wrażenia super ciężkich:-p
Ale sie wkurzylam:wściekła/y: na siebie,bo aukcja konczyla sie o 6.30, nastawilam sobie budzik, wylaczylam i przymknelo mi sie oko. Ktos inny wzial lokowke za 2,25,wrrrrr
buuuuuuuuuuuuuuuuu szkoda.Ja teraz namietnie wyszukuję super okazji na prostownicę bo moja juz woła o wymianę na nowszy model:eek:

witam!!!

rozlewiskowe ksiazki mnie tak wciagnely, ze swiata poza nimi nie widziaalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
w koncu nadrabiam komputerowe zaleglosci;-)

dokad sie wybieracie na majowy weekend?
my w sobote bedziemy sadzic ziemniaki i jeszxcze musimy sprawdzic jak trawa rosnie u goscia.
w niedziele natomiast chcemy jechac do W-wy pokazac niunce lotnisko i do ZOO. w majowke W-wa pusta, wiec idelana okazja;-):-)

ja tez nie mam super dlugich,a fajnie wyszly. Jak umylam wlosy w niedziele to laski powiedzialy,ze mialam doczepiona treske

tylko nie za czesto uzywaj, bo to pali wlosy

Zazdroszczę puzzli - wczoraj w przypływie dobroci dla mojego dziecka kupiłam mu puzzle z Kubusiem Puchatkiem i co? leżą w kartoniku, a wczoraj wieczorem to mama je układała a dziecko biegało po chacie:baffled: Teraz jest okrzyk na widok pudełka i na tym się kończy:baffled:

u nas tez nadal brak zainteresowania puzzlami:-(:-(

NO i teraz najważniejsza wiadsomośc dnia OLA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA JUPIIIIIIIIIIIII:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

w koooncu! suuuper!
u nas bedzie wiadomo po majowkach

a swoją drogą ja zawsze powtarzam trzeba było ustawić snajpera;-)

popieram:tak::tak::tak:ja posluchalam Anety przy aukcjach z butami i tylko dzieki temu takie ladne ceny wyhaczylam:-)

Witam i ja.

Wczoraj znów padałam na pysk, ale kafle w kuchni juz na ścianie i łazienka i sypialnia prawie pomalowane.

ale slodkie jest takie zmeczenie, prawda???:-):-):happy::happy:

Donkat, zadowolona, że już za nami i że już wiem, że to nic strasznego. Płaczu sporo było, ale generalnie nie było tak strasznie. Schodząc z łóżka u mojej babci walną się w kant łóżka i miał założony aż 1 szew :-D

Witam.

Wpadam "pochwalić się", że Maciuś ma już za sobą pierwsze szycie głowy;-):-D:tak:
biedny Maciuś:-(
Donkat no to życzę udanego weekendu majowego.My narazie nie mamy planów oprócz niedzieli bo tesciu będzie miał urodziny:tak:a od wtorku planuję zawieźc Olę do mojej mamy na kilkudniowe wakacje bo już sie babcia upominała o wnuczkę;-)

biedny Maciuś:-(
Donkat no to życzę udanego weekendu majowego.My narazie nie mamy planów oprócz niedzieli bo tesciu będzie miał urodziny:tak:a od wtorku planuję zawieźc Olę do mojej mamy na kilkudniowe wakacje bo już sie babcia upominała o wnuczkę;-)

mnie smutno, bo przez kurs nie ebdziemy mogly sobie na dluzej pojechac w swietokrzyskie, a Julitka juz sie dopomina o wyjazd do Aji (Ali) i babci Jasi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry