H
Harsharani
Gość
To ja się pochwalę 
Olaf ma trampki, orginalne, converse...
Dokladnie takie :
Zobacz załącznik 240251
Cena... Całe 6 złotych za nowe. Z lumpka. A ostatnio... Olaf zazyczyl w sobie (!) buciki... Pojechaliśmy do takiego fajnego sklepu tutaj, z duzymi wyprzedazami. Zadnych butow tam nie chcial, a widzialam takie ladne, ciemne nike, w promocji za 12funtow.
Poszlismy do adidasa... I zobaczyl tam paskudne niebisko- jaskrawo-zolte buty..Kennethowi sie spodobaly, przymierzył mu na nóżce.. No i Olaf już nie chciał ich zdjąc.Tylko takie zdjecie znalazlam w necie...
Zobacz załącznik 240263
Olaf ma trampki, orginalne, converse...
Dokladnie takie :
Zobacz załącznik 240251
Cena... Całe 6 złotych za nowe. Z lumpka. A ostatnio... Olaf zazyczyl w sobie (!) buciki... Pojechaliśmy do takiego fajnego sklepu tutaj, z duzymi wyprzedazami. Zadnych butow tam nie chcial, a widzialam takie ladne, ciemne nike, w promocji za 12funtow.
Poszlismy do adidasa... I zobaczyl tam paskudne niebisko- jaskrawo-zolte buty..Kennethowi sie spodobaly, przymierzył mu na nóżce.. No i Olaf już nie chciał ich zdjąc.Tylko takie zdjecie znalazlam w necie...
Zobacz załącznik 240263
dlatego jak znalazłam wziełam bez zastanowienia

na siebie,bo aukcja konczyla sie o 6.30, nastawilam sobie budzik, wylaczylam i przymknelo mi sie oko. Ktos inny wzial lokowke za 2,25,wrrrrr

Teraz jest okrzyk na widok pudełka i na tym się kończy
:-)