• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dobra babki, spadam, bo ostatnio przez ksiazki ciagle nocki zarywalam.
nie wspomne, ze raz polozylam sie po 1.00, nie moglam zasnac, a musialam wstac o 6.00:szok::szok::szok:

jutro mam dzien "gospodarczy", czyli nadrabianie zaleglosci wdomu i obejsciu;-)

Spijcie spokojnie!!

I co zrobić z tak mile rozpoczętym dniem :laugh2:

Majandra :szok::szok::szok: ojjojoj biedny Maciuś :-( ja miałabym stresa przed takim zabiegiem a co dopiero maluch :-(

My wczoraj mieliśmy malutki wypadek w porównaniu do tego co się Maciusiowi stało. Kuba z kolegą Bartusiem tak biegał tak uwijał, że w końcu uderzyli się w główki :rofl2: główki makówki .... teraz ma guziora na 102 :laugh2:

Pogoda dziś ponoć ma być ładna bo aż 19 stopni. Jutro wow zapoce się ma być 23 a w sobote burza.

Anetko nie pomyślałabym, że możesz mieć problemy finansowe :tak:

Donkat dużo zdrówka!!!!!! A czytaniem nie dziwie się, że tak się wciagłaś. Sama wiem po sobie, że jak czytam to na całość.

witam i ja w ten piękny słoneczny dzień:-)własnie miałam zamiar umawiac się z koleżanką na plac zabaw ale dobrze że w pore zadzwonił D i powiadomił mnie że zabrał moje auto bo w swoim ma pane:-D
chałupka ogarnięta,Ola nawet idealnie posprzątała swój pokój za gruszkę:-D,a Mateuszek jeszcze śpi:-)oj zapowiada się miły i spokojny dzień:tak:mam nadzieje :-p

Witam się w piękny słoneczny poranek:-) szkoda, że z pracy bo chętnie bym ten dzień spędziła na dworze z małą:tak: ale cóż jeszcze tylko w niedzielę i krótki urlopik:-) co do planów na weksend majowy to jeśli będzie ładna pogoda to w sobotę pojedziemy nad wodę na grilka, w niedzielę niestety będę w pracy:crazy: no a w poniedziałek będziemy czekać już na Nuskę;-):-) Wczoraj mój m przyjechał uszczęśliwiony i oświadczył, że zmieniamy samochód a ja nie iwem czy sie cieszyć czy nie:baffled: zresztą może nic z tego nie wyjdzie:baffled:

Majandra ojjjjjj aż mnie samą rozbolało jak przeczytałam co sie stało Maciusiowi:-(

Donkat jak dzisiaj zdrówko?

Kasiu co do kłopotów finansowych to nie omijają one i mnie :baffled: chodzi o pracę m i o to, że przykładowo powinnam dostać od niego wypłate 20 a jej nie ma:wściekła/y:

Aneta oby dzień w pracy szybko minął:tak:ale Ci zazdroszcze tego spotkania z Nuśką :zawstydzona/y:pozdrów ją od nas ,nacykajcie duuuzżżżżżoooo fotek i zapytaj Nuśki dlaczego już do na na BB nie zagląda...no i bawcie się dobrze:-)

Monia aparaty pewnie będą przegrzane przez te 3 dni:-D też się nie mogę doczekać tego spotkanie, że nie wspomnę o Tuśce;-) pozdrowienia oczywiście przekaże a co do Nuśki nie obecności to poprostu najzwyczajnie czasu jej brakuje ale jest na bieżąco i jak wielki brat obserwuje co sie u nas dzieje;-):-):-D

reklama
Witam.

Donkat, właśnie doczytałam, że przyjeżdżacie do Wawy. Może zahaczycie o Jabłonnę? ;-):-p

NuŚkę rozumiem. Ale dobrze, że choć podgląda Nas ;-) Mi też coraz bardziej czasu brakuje. W nowej pracy pracuje się częściej, nie mam już tyle wolnego co w poprzedniej i bardzo mi tego brakuje :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry