reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dobra babki, spadam, bo ostatnio przez ksiazki ciagle nocki zarywalam.
nie wspomne, ze raz polozylam sie po 1.00, nie moglam zasnac, a musialam wstac o 6.00:szok::szok::szok:

jutro mam dzien "gospodarczy", czyli nadrabianie zaleglosci wdomu i obejsciu;-)

Spijcie spokojnie!!

I co zrobić z tak mile rozpoczętym dniem :laugh2:

Majandra :szok::szok::szok: ojjojoj biedny Maciuś :-( ja miałabym stresa przed takim zabiegiem a co dopiero maluch :-(

My wczoraj mieliśmy malutki wypadek w porównaniu do tego co się Maciusiowi stało. Kuba z kolegą Bartusiem tak biegał tak uwijał, że w końcu uderzyli się w główki :rofl2: główki makówki .... teraz ma guziora na 102 :laugh2:

Pogoda dziś ponoć ma być ładna bo aż 19 stopni. Jutro wow zapoce się ma być 23 a w sobote burza.

Anetko nie pomyślałabym, że możesz mieć problemy finansowe :tak:

Donkat dużo zdrówka!!!!!! A czytaniem nie dziwie się, że tak się wciagłaś. Sama wiem po sobie, że jak czytam to na całość.

witam i ja w ten piękny słoneczny dzień:-)własnie miałam zamiar umawiac się z koleżanką na plac zabaw ale dobrze że w pore zadzwonił D i powiadomił mnie że zabrał moje auto bo w swoim ma pane:-D
chałupka ogarnięta,Ola nawet idealnie posprzątała swój pokój za gruszkę:-D,a Mateuszek jeszcze śpi:-)oj zapowiada się miły i spokojny dzień:tak:mam nadzieje :-p

Witam się w piękny słoneczny poranek:-) szkoda, że z pracy bo chętnie bym ten dzień spędziła na dworze z małą:tak: ale cóż jeszcze tylko w niedzielę i krótki urlopik:-) co do planów na weksend majowy to jeśli będzie ładna pogoda to w sobotę pojedziemy nad wodę na grilka, w niedzielę niestety będę w pracy:crazy: no a w poniedziałek będziemy czekać już na Nuskę;-):-) Wczoraj mój m przyjechał uszczęśliwiony i oświadczył, że zmieniamy samochód a ja nie iwem czy sie cieszyć czy nie:baffled: zresztą może nic z tego nie wyjdzie:baffled:

Majandra ojjjjjj aż mnie samą rozbolało jak przeczytałam co sie stało Maciusiowi:-(

Donkat jak dzisiaj zdrówko?

Kasiu co do kłopotów finansowych to nie omijają one i mnie :baffled: chodzi o pracę m i o to, że przykładowo powinnam dostać od niego wypłate 20 a jej nie ma:wściekła/y:

Aneta oby dzień w pracy szybko minął:tak:ale Ci zazdroszcze tego spotkania z Nuśką :zawstydzona/y:pozdrów ją od nas ,nacykajcie duuuzżżżżżoooo fotek i zapytaj Nuśki dlaczego już do na na BB nie zagląda...no i bawcie się dobrze:-)

Monia aparaty pewnie będą przegrzane przez te 3 dni:-D też się nie mogę doczekać tego spotkanie, że nie wspomnę o Tuśce;-) pozdrowienia oczywiście przekaże a co do Nuśki nie obecności to poprostu najzwyczajnie czasu jej brakuje ale jest na bieżąco i jak wielki brat obserwuje co sie u nas dzieje;-):-):-D

reklama
Witam.

Donkat, właśnie doczytałam, że przyjeżdżacie do Wawy. Może zahaczycie o Jabłonnę? ;-):-p

NuŚkę rozumiem. Ale dobrze, że choć podgląda Nas ;-) Mi też coraz bardziej czasu brakuje. W nowej pracy pracuje się częściej, nie mam już tyle wolnego co w poprzedniej i bardzo mi tego brakuje :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry