Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tzn zapomniałam Ci napisać bo wieczorem zwalili nam sie znajomi, ale pytałam M i niestety sie nie orientuje bo ani on ani nikt ze znajomych nie sprowadzał z Czech
a co do samochodu to M chce dokładnie taki rodzinne kombi E210 (1008703825) - motoAllegro a mnie przeraża jego wielkość
coprawda świetnie mi sie jeździ kombi ale ten jest jeszcze większy od pasata
poza tym ja jestem taki głupi człowiek, że przyzwyczajam sie do auta i szkoda mi strasznie rozstawać sie z pasatem
jedyne pocieszenie, że może szybko kupca na niego nie znajdziemy i M będzie sobie jeździł tym karawanem a ja nadal starym dobrym pasacikiem
pozatym mam taki głupie odczuciejak na niego patrzę, że to karawan do wożenia trupów a nie auto rodzinne
tylko fakt, że mamy okazji i bardzo bardzo taniutko go możemy kupić i to jeszcze na raty mnie przekonuje
ale powiedziałam M, że zanim podejmie ostateczną decyzje to ja też chcę go obejrzeć i sie do niego przymieżyć żeby potem nie było tak że będę płakała jak mi przyjdzie nim jeździć i zwyczajnie się będę bała
bo przecież prędzej czy później będe musiała
a co do tego samochodu z czech to zadzwoń może do wydziału komunikacji i zapytaj tam Ci najszybciej wszystko wyjaśnią

a co do braku wypłaty to :-

o ja chyba też zrobie se kawkę.Dzieciaczki już pojadły i zamiast iśc na dwór zajeli się zabawą w domku.O 15 ma przyjechac koleżanka z dziecmi więc mam jeszcze trochę czasu;-)
też musiała bym poprzeglądac jakies tapety do pokoju dla dzieci bo jak Ola będzie u babci to planuję odświeżyc im pokoik na górze(tapeta+farba) a na dole kącik zlikwidowac![]()