reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
U nas niby ladnie,ale jakies niewyraznie to powietrze, takie mglisto-zgliste. Niech tylko nie pada,bo pranie musze powiesic.
Aneta pamietasz o mnie?? A co chcecie kupic? Nie dziwie sie,ze masz wqrwe,bo znam ten bol jak kasa sie spoznia,tym bardziej,ze jakby nie bylo to M szefuje.
My na weekend nigdzie nie wybieramy se,bo jak mowi S nie mamy kasy. Nie jest taka masakrycznie,ale nie bede sie upierala. Bedziemy dzidziusia robic;-)

Justyna zapomniałam:zawstydzona/y: tzn zapomniałam Ci napisać bo wieczorem zwalili nam sie znajomi, ale pytałam M i niestety sie nie orientuje bo ani on ani nikt ze znajomych nie sprowadzał z Czech:no: a co do samochodu to M chce dokładnie taki rodzinne kombi E210 (1008703825) - motoAllegro a mnie przeraża jego wielkość:baffled: coprawda świetnie mi sie jeździ kombi ale ten jest jeszcze większy od pasata:eek: poza tym ja jestem taki głupi człowiek, że przyzwyczajam sie do auta i szkoda mi strasznie rozstawać sie z pasatem:sorry: jedyne pocieszenie, że może szybko kupca na niego nie znajdziemy i M będzie sobie jeździł tym karawanem a ja nadal starym dobrym pasacikiem:sorry:

No to samochod se upatrzyl, wielka krowa,ze hoho, widzialam na zywo. My czaimy sie chyba jednak na Skode Octavie,ale nic nie ma ciekawego, tzn. S jest wybredny jak diabli. Musi miec odpowiedni kolor, klimatyzacje, diesel, maly przebieg i najlepiej 2008 i za jakies 40.000. Ja tylko chce czujniki parkowania z obu stron i manualna skrzynie. No i ostatnio jak ogladal to duzo takich akut=ratnych jest w Czechach ale zastanawiaja nas dodatkowe oplaty,czy to nie bedzie tak jak np. z Niemiec,czy jakos inaczej

No własnie przeraża mnie ta jego wielkość:szok: pozatym mam taki głupie odczuciejak na niego patrzę, że to karawan do wożenia trupów a nie auto rodzinne:sorry::-D tylko fakt, że mamy okazji i bardzo bardzo taniutko go możemy kupić i to jeszcze na raty mnie przekonuje:sorry: ale powiedziałam M, że zanim podejmie ostateczną decyzje to ja też chcę go obejrzeć i sie do niego przymieżyć żeby potem nie było tak że będę płakała jak mi przyjdzie nim jeździć i zwyczajnie się będę bała:zawstydzona/y: bo przecież prędzej czy później będe musiała:baffled: a co do tego samochodu z czech to zadzwoń może do wydziału komunikacji i zapytaj tam Ci najszybciej wszystko wyjaśnią:tak:

Dzień dobry w ten piekny poranek.

Monia hihihihi Ole przkupiłas gruszką................. u mnie by z Maja nie przeszło, ale z Adasiem jak najbardziej.

Nuska jak czytasz to pozdrawiam i zazdroszczę spotkania

Aneta no, no autko :tak::tak::tak: a co do braku wypłaty to :-(:-(:-(:-(:-(

Kasia a cos Ty tak z rańca uradowana, spotkanie udane na placu zabaw;-)

My w weekend majowy nigdzie na dłużej nie wyjeżdzamy, w sobotę budowa , w niedzilę festyn miejski i w poniedziałek również biesiady:sorry:

23 maja organizowany jest z pracy j wyjzad do kołobrzegu z okazji Dnia Dziecka, w planach jest miasteczko western i czas wolny na plaży.............. my chcemy jeszcze statkiem sie przepłynąc jak oczywiscie pogoda pozwoli

My juz po spacerku, przy okazji poczte zaliczylismy, pierwszy raz w tym roku lody z maszyny i na likwidacje sklepu trafiłam.........50%............. od ceny na metce, więc piżamkę na jesień Mai kupiłam, Adasiowi 3 koszulki na lato . Miałam przeciez nie kupowac, ale te są bez rękawków i kapielówki dla młodego. W sumie 30zł za 100% bawełny i nowiusieńkie zostawiłam.

Teraz zasiadłam z kawką by potowarzyszyć Anecie i przy okazji poszperam za tapeta do salonu

o ja chyba też zrobie se kawkę.Dzieciaczki już pojadły i zamiast iśc na dwór zajeli się zabawą w domku.O 15 ma przyjechac koleżanka z dziecmi więc mam jeszcze trochę czasu;-)
też musiała bym poprzeglądac jakies tapety do pokoju dla dzieci bo jak Ola będzie u babci to planuję odświeżyc im pokoik na górze(tapeta+farba) a na dole kącik zlikwidowac:tak:

reklama
o ja chyba też zrobie se kawkę.Dzieciaczki już pojadły i zamiast iśc na dwór zajeli się zabawą w domku.O 15 ma przyjechac koleżanka z dziecmi więc mam jeszcze trochę czasu;-)
też musiała bym poprzeglądac jakies tapety do pokoju dla dzieci bo jak Ola będzie u babci to planuję odświeżyc im pokoik na górze(tapeta+farba) a na dole kącik zlikwidowac:tak:

czas najwyższy bałagarniarnię wyrzucc na górę, by nie straszyło.
A w jakich kolorkach chesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry