reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia no niestety nie ma tak dobrze, że darmo ale i tak jestem uchachana bo dał mi jeden z najlepszych apartamentów za pół darmo:-) u nas został wolny jeszcze jeden apartament ale o cenach szkoda gadać dwójka 160zł za dobe w tym czasie u nas kosztuje:szok:

reklama
Maeteusz zamiast spac bawił się i teraz mowię idź do dzieci do pokoju zgas światło on zachodzi patrzy a Mateusz śpi na podłodze na środku pokoju:-Dse znalazł miejsce na spanie:-D

to Ci cos podrzucę
i nie doczekalam sie,a mialam ochote poogladac sobie
a to nie wiesz, ze na wyjezdzie lepiej sie robi i sa efekty?;-):-D:-D:-D
moze teoretycznie tak,ale wiem,ze byloby picie wiec u mnie odpada

to niech idzie do salonu po nowke:rofl2: kto w uzywanym aucie wybredza pod wzgledem koloru??? przeciez wazniejsze sa inne parametry
mielismy Vectre zloty metalik (z ciemnymi szybami, buczaca),a teraz mamy bordowa Corse i roznica jest taka,ze na jasnyc kolorach nie widac brudu i wszelkich rysek, zadrapan,a ciemny lakier to masakra

Ale mlody padl dzisiaj. Wyszalal sie z kolegami na podworku, wykapany mleczko pij juz prawie na spiaco, oddal butle i zasnal.

Sama kawke mam pic?? Pranie sie kreci,bo mlody osiural posciel

teraz to ja kawkę piję .............. a za dobrą godzinę spadam do roboty:-)
Papatki

Brat wczoraj dzwonił, że zaprasza jutro na pepkowe :eek: trzeba iśc listę podpisać:rofl2: a wieczorem jest zabawa:szok::-D:-D:-D:-D ale moje dzieciaki raczej za długo nie wytrzymają................ oby nie padało.
W niedziele mamy plany jechac na basen:-)

Witam w przelocie i ja
Dość, że spać nie mogę od 4 rano:szok: to Młody o 6 wołał kupę i tak od tej nieszczęsnej 6 latam- bo to do przedszkola donieść zaświadczenie, a to po książeczkę zdrowia, a to na szybkiego do Biedronki po cześć zakupów, miedzy czasie 2 prania zrobione i podłoga milion razy myta bo moje dziecko od rana postanowiło sobie rzygać:baffled: Kuźwa wczoraj zostawiłam go na chwile z teściową i dzisiaj dziecko mi rzyga, rano zostawiliśmy dosłownie małego na godzinkę babce przyjeżdżamy- Damian ma siny nos- masakra, babka już chyba nie daje rady z dzieckiem wiec mam przechlapane:baffled:
Teraz moja mała rzygolizna śpi umęczony i czekam na M, żeby w czasie drzemki Damiana skoczyć jeszcze po reszte zakupów i mieć już spokój:nerd:

reklama
Moniu dzwomic nie musiałam. Teściowa pokazała policjantom ubranka Kubusia w ganku i niby to im wystarczyło :szok: byłam w ciężkim szoku bo przecież takie ubranka mogą wisieć i całe życie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry