Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nie doczekalam sie,a mialam ochote poogladac sobieto Ci cos podrzucę
mielismy Vectre zloty metalik (z ciemnymi szybami, buczaca),a teraz mamy bordowa Corse i roznica jest taka,ze na jasnyc kolorach nie widac brudu i wszelkich rysek, zadrapan,a ciemny lakier to masakraa to nie wiesz, ze na wyjezdzie lepiej sie robi i sa efekty?;-)
moze teoretycznie tak,ale wiem,ze byloby picie wiec u mnie odpada
to niech idzie do salonu po nowkekto w uzywanym aucie wybredza pod wzgledem koloru??? przeciez wazniejsze sa inne parametry
to się dogadali Mateuszei nie doczekalam sie,a mialam ochote poogladac sobie
POKOJE DLA DZIECI - zdjęcia - dołączcie jak macie)
Ale mlody padl dzisiaj. Wyszalal sie z kolegami na podworku, wykapany mleczko pij juz prawie na spiaco, oddal butle i zasnal.
mój usnął na podłodze;-)Sama kawke mam pic?? Pranie sie kreci,bo mlody osiural posciel
trzeba iśc listę podpisać
a wieczorem jest zabawa

ale moje dzieciaki raczej za długo nie wytrzymają................ oby nie padało.
to Młody o 6 wołał kupę i tak od tej nieszczęsnej 6 latam- bo to do przedszkola donieść zaświadczenie, a to po książeczkę zdrowia, a to na szybkiego do Biedronki po cześć zakupów, miedzy czasie 2 prania zrobione i podłoga milion razy myta bo moje dziecko od rana postanowiło sobie rzygać
Kuźwa wczoraj zostawiłam go na chwile z teściową i dzisiaj dziecko mi rzyga, rano zostawiliśmy dosłownie małego na godzinkę babce przyjeżdżamy- Damian ma siny nos- masakra, babka już chyba nie daje rady z dzieckiem wiec mam przechlapane