donkat
Fanka BB :)
witam wieczorowo!
ale mnie dzis to goraco meczylo- nie ejstem jeszcze przyzwyczajona.
wystawiam blade cialo na slonko, niech zlapie troche koloru, bo az wstyd

jutro ma padac, a my planujemy sadzic ziemniaki i grilla wieczorem
P jeszcze na Slasku. dopieor ma ok. polnocy wyjechac, bo nie chce sie w te korki pchac
a w poniedzialek przyjedzie do nas siostra

mowi, ze sie stesknila za Julitka, o mnie nie wspomniala:-
-D

padl w biegu

to Ty na druga zmiane chodzisz, dobrze, ze nie na nocna;-)

Gagulec, a coz to za dzien mialas

no wlasnie musze jutro wczesnie wstac i skoczyc po chleb, bo przez te swieta wszystko bedzie pozamykane
ale mnie dzis to goraco meczylo- nie ejstem jeszcze przyzwyczajona.
wystawiam blade cialo na slonko, niech zlapie troche koloru, bo az wstyd

jutro ma padac, a my planujemy sadzic ziemniaki i grilla wieczorem

P jeszcze na Slasku. dopieor ma ok. polnocy wyjechac, bo nie chce sie w te korki pchac
a w poniedzialek przyjedzie do nas siostra

mowi, ze sie stesknila za Julitka, o mnie nie wspomniala:-

Maeteusz zamiast spac bawił się i teraz mowię idź do dzieci do pokoju zgas światło on zachodzi patrzy a Mateusz śpi na podłodze na środku pokojuse znalazł miejsce na spanie
![]()
padl w biegu

teraz to ja kawkę piję .............. a za dobrą godzinę spadam do roboty:-)
to Ty na druga zmiane chodzisz, dobrze, ze nie na nocna;-)

Witam w przelocie i ja
Dość, że spać nie mogę od 4 ranoto Młody o 6 wołał kupę i tak od tej nieszczęsnej 6 latam- bo to do przedszkola donieść zaświadczenie, a to po książeczkę zdrowia, a to na szybkiego do Biedronki po cześć zakupów, miedzy czasie 2 prania zrobione i podłoga milion razy myta bo moje dziecko od rana postanowiło sobie rzygać
Kuźwa wczoraj zostawiłam go na chwile z teściową i dzisiaj dziecko mi rzyga, rano zostawiliśmy dosłownie małego na godzinkę babce przyjeżdżamy- Damian ma siny nos- masakra, babka już chyba nie daje rady z dzieckiem wiec mam przechlapane
Teraz moja mała rzygolizna śpi umęczony i czekam na M, żeby w czasie drzemki Damiana skoczyć jeszcze po reszte zakupów i mieć już spokój![]()
Gagulec, a coz to za dzien mialas

no wlasnie musze jutro wczesnie wstac i skoczyc po chleb, bo przez te swieta wszystko bedzie pozamykane
przecież jutro sklepy są pozamykane...
więc niech wpadnie na kawkę jak chce;-)