reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorowo!

ale mnie dzis to goraco meczylo- nie ejstem jeszcze przyzwyczajona.
wystawiam blade cialo na slonko, niech zlapie troche koloru, bo az wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jutro ma padac, a my planujemy sadzic ziemniaki i grilla wieczorem:baffled:

P jeszcze na Slasku. dopieor ma ok. polnocy wyjechac, bo nie chce sie w te korki pchac

a w poniedzialek przyjedzie do nas siostra:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
mowi, ze sie stesknila za Julitka, o mnie nie wspomniala:-(:-D:-D:-D:-D

Maeteusz zamiast spac bawił się i teraz mowię idź do dzieci do pokoju zgas światło on zachodzi patrzy a Mateusz śpi na podłodze na środku pokoju:-Dse znalazł miejsce na spanie:-D

padl w biegu:rofl2::-D:rofl2:

teraz to ja kawkę piję .............. a za dobrą godzinę spadam do roboty:-)

to Ty na druga zmiane chodzisz, dobrze, ze nie na nocna;-):rofl2::laugh2:

Witam w przelocie i ja
Dość, że spać nie mogę od 4 rano:szok: to Młody o 6 wołał kupę i tak od tej nieszczęsnej 6 latam- bo to do przedszkola donieść zaświadczenie, a to po książeczkę zdrowia, a to na szybkiego do Biedronki po cześć zakupów, miedzy czasie 2 prania zrobione i podłoga milion razy myta bo moje dziecko od rana postanowiło sobie rzygać:baffled: Kuźwa wczoraj zostawiłam go na chwile z teściową i dzisiaj dziecko mi rzyga, rano zostawiliśmy dosłownie małego na godzinkę babce przyjeżdżamy- Damian ma siny nos- masakra, babka już chyba nie daje rady z dzieckiem wiec mam przechlapane:baffled:
Teraz moja mała rzygolizna śpi umęczony i czekam na M, żeby w czasie drzemki Damiana skoczyć jeszcze po reszte zakupów i mieć już spokój:nerd:

Gagulec
, a coz to za dzien mialas:szok::szok::szok::szok:

no wlasnie musze jutro wczesnie wstac i skoczyc po chleb, bo przez te swieta wszystko bedzie pozamykane

reklama
Donkat ale ja wątpie że jutro kupisz gdzieś chleb:baffled::eek:przecież jutro sklepy są pozamykane...
Kasiu no policjanci dziwnie się zachowali że nie sprawdzili bardziej,mojej mamie to kazaali do mnie dzwonic i chcieli słyszec głos Mateuszka......

Monia, bylam dzis u nas w sklepie zapytac, czy jutro bedzie chleb. ta babka-wlascicielka sama sprzedaje, wiec moze miec otwarte, bo z tego co wiem, to jesli wlasciciel stoi w swieta za lada to jest OK. tylko wlasnie musze wstac, zeby nie zabraklo

Monia, bylam dzis u nas w sklepie zapytac, czy jutro bedzie chleb. ta babka-wlascicielka sama sprzedaje, wiec moze miec otwarte, bo z tego co wiem, to jesli wlasciciel stoi w swieta za lada to jest OK. tylko wlasnie musze wstac, zeby nie zabraklo
no nie wiem,czy piekarnie pracuja,bo teoretycznie wszystko pozamykane wiec nie beda piekli. Kasia masz piekarza w domu to jak to jest? Bylam po 18 w Biedronce to po pieczywie okruszki tylko byly, to samo z warzywniakiem, prawie pusto,a ludzi w pip.
S kwitnie w Zorach pod zaladunkiem wiec zjedzie dopiero rano. Wsciekly jak niewiem poszedl zapytac sie jak dlugo jeszcze bedzie czekal to powiedzieli,ze jak mu sie nudzi to plac moze pzamiatac. Chamowa jak byk!
Ale detka jestem, musze mlodego wypchnac do mycia to w sekundzie bede miala spokoj.
A z kroliczkami o to chodzilo zbokolku:)

u tesciowej - w miescie - nie ebdzie jutro chleba, a u nas- na wsi:-D - ma byc:-D:-D:-D:rofl2:. no tak przynajmniej mi sklepowa mowila.

ale zmaieszanie, nie? na 2dni sklepy zamykaja i juz ludzie nie wiedza co maja robic:szok::-D:-Da wykupuja wszystko jakby wojna sie zblizala:-D:-D

ja chyba lece sie myc i poczytam jeszcze.
mialam po cichu nadzieje na imprezke majowkowa, ale widze, ze pustki:-(:sorry:

reklama
Monia, no to zapodaj cos na gardelko;-)Ty jestes specjalistka w tych sprawach:-p
displayimage.php.jpg
mówisz masz:-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry