Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie centralnie na macicy mnie boli,ale to nie 1 raz, moze tak u mnie objawia sie jajeczkowanie??justyna to moze byc jelito. wtedy boli bardziej z lewej strony.
tychy to z kolei rzut beretem do mnie. jakies 15 minut drogi. do zor mam pol godzinki.
Widzisz Monia jakie swinie, nigdy nas nie biora jak jada w fajne strony.

o to bliziutko mamy do siebiejustyna to moze byc jelito. wtedy boli bardziej z lewej strony.
tychy to z kolei rzut beretem do mnie. jakies 15 minut drogi. do zor mam pol godzinki.

wiesz że o tym samym pomyślałamWidzisz Monia jakie swinie, nigdy nas nie biora jak jada w fajne strony.

i wreszcie natrafiła na kmpankę w jej wieku która dorównuje jej sprytem i szybkością tylko znacznie mniej mówi co widocznie Tuśke irytowało bo co róż do niej krzyczała co ty mówisz? nie lozumiem cie?
zaszalałyśmy dzisaj do południa na zakupach ja kupiłam sobie torebkę a młodej geterki i kapelusz no i obie zakupiłyśmy nowe okulary słoneczne:-) także dzień zajefajnnie nam minął choć chałupa straszy bo nie tknęłam jej dziś końcem palca
tylko pyszną botwinkę ugotowałam:-)Aneta no to teraz się z nami napij![]()