reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

dzis u nas bylo cieplutko, ze caly dzien z krotkim rekawkiem biegalysmy:-):-)brudna jestem jak Julitka:zawstydzona/y::szok:juz nie moge sie doczekac wanny;-)Caly dzisn urzedowalysmy na dworze. oj, ale mi brakuje chloooopa! tyle bym zrobila, gdybym sama umiala i miala wiecej sily:zawstydzona/y:

oj zapowiada się miły i spokojny dzień:tak:mam nadzieje :-p

no i taki byl?

nad ranem moje dziecko sie przebudzilo o 5.00 i juz bylo wyspane:szok::szok:- zasluga pelni:baffled:. jednak stlamsilam i zasnela;-)

no a w poniedziałek będziemy czekać już na Nuskę;-):-)
Donkat jak dzisiaj zdrówko?

ale to zlecialo, pamietam jak mowilyscie o tym maju i to bylo tak daleeeeko!! zycze milych chwil na ploteczkach:-):-)

zdrowko, dziekuje jakos leci. t zn katar nadal leci:-D:-D, ale daje zyc;-)

Donkat, właśnie doczytałam, że przyjeżdżacie do Wawy. Może zahaczycie o Jabłonnę? ;-):-p

dzieki Kochana, ale nie wiem, czy sie wyrobimy z tymi miejscami, ktore zapalnowalismy:-p

Bedziemy dzidziusia robic;-)

a to nie wiesz, ze na wyjezdzie lepiej sie robi i sa efekty?;-):-D:-D:-D

ladny i fajnie duzy:tak: ten kolorek tez jest super:-)
a co do wielkosci, to tylko kwestia kilku dni.

S jest wybredny jak diabli. Musi miec odpowiedni kolor, klimatyzacje, diesel, maly przebieg i najlepiej 2008 i za jakies 40.000. Ja tylko chce czujniki parkowania z obu stron i manualna skrzynie.

to niech idzie do salonu po nowke:rofl2: kto w uzywanym aucie wybredza pod wzgledem koloru??? przeciez wazniejsze sa inne parametry

23 maja organizowany jest z pracy j wyjzad do kołobrzegu z okazji Dnia Dziecka, w planach jest miasteczko western i czas wolny na plaży.............. my chcemy jeszcze statkiem sie przepłynąc jak oczywiscie pogoda pozwoli

mozecie miec fajniesza pogode niz teraz

i na likwidacje sklepu trafiłam.........50%............. od ceny na metce, więc piżamkę na jesień Mai kupiłam, Adasiowi 3 koszulki na lato . Miałam przeciez nie kupowac, ale te są bez rękawków i kapielówki dla młodego. W sumie 30zł za 100% bawełny i nowiusieńkie zostawiłam.

ooo, ale Ci sie trafilo!!!

Donkat też nie mogę sie nadziwić, że tak to zleciało by wydawało mi się, że całą wieczność trzeba czekac do tego spotkanka:szok::-D a jeszcze tym bardziej się cieszę bo dogadałam sie na fajne ceny z szefem a w związku z tym my tez na te kilka dni przeprowadzimy się do Polanicy:-) więc będzie się działo:-D mam nadzieję że moje dziewczyny z recpcji nas nie wyrzucą za złe sprawowanie;-):-D

Donkat też nie mogę sie nadziwić, że tak to zleciało by wydawało mi się, że całą wieczność trzeba czekac do tego spotkanka:szok::-D a jeszcze tym bardziej się cieszę bo dogadałam sie na fajne ceny z szefem a w związku z tym my tez na te kilka dni przeprowadzimy się do Polanicy:-) więc będzie się działo:-D mam nadzieję że moje dziewczyny z recpcji nas nie wyrzucą za złe sprawowanie;-):-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto je uprzedz, ze moze byc glosno:rofl2::-D:-D:-D

no i dzień był miły i spokojny:-)
Dzieci juz leżą w łóżkach wymęczone po całodniowym pobycie na dworze :tak:
Aneta wy to chyba powinniście miec za darmo;-)no a tak z ciekawości spytam na majówkę macie jeszcze jakies wolne pokoje ?bo od sąsiadki siostrzenica podobno obdzwoniła całą Kudowę ,Polanicę i nic nie mogła znaleźc wolnego wkońcu coś znalazła ale z wielkim trudem i strasznie drogo:szok:
Donkat to wskakuj do wanny z Julitką:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry