monia_l
Wrześniowe mamy'07
własnie nie mam pomysłuczas najwyższy bałagarniarnię wyrzucc na górę, by nie straszyło.
A w jakich kolorkach chesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
własnie nie mam pomysłuczas najwyższy bałagarniarnię wyrzucc na górę, by nie straszyło.
A w jakich kolorkach chesz?
własnie nie mam pomysłu

juz nie moge sie doczekac wanny;-)Caly dzisn urzedowalysmy na dworze. oj, ale mi brakuje chloooopa! tyle bym zrobila, gdybym sama umiala i miala wiecej sily
oj zapowiada się miły i spokojny dzieńmam nadzieje
![]()

- zasluga pelni
. jednak stlamsilam i zasnela;-)no a w poniedziałek będziemy czekać już na Nuskę;-):-)
Donkat jak dzisiaj zdrówko?

, ale daje zyc;-)Donkat, właśnie doczytałam, że przyjeżdżacie do Wawy. Może zahaczycie o Jabłonnę? ;-)![]()

Bedziemy dzidziusia robic;-)

co do samochodu to M chce dokładnie taki rodzinne kombi E210 (1008703825) - motoAllegro
ten kolorek tez jest super:-)S jest wybredny jak diabli. Musi miec odpowiedni kolor, klimatyzacje, diesel, maly przebieg i najlepiej 2008 i za jakies 40.000. Ja tylko chce czujniki parkowania z obu stron i manualna skrzynie.
kto w uzywanym aucie wybredza pod wzgledem koloru??? przeciez wazniejsze sa inne parametry23 maja organizowany jest z pracy j wyjzad do kołobrzegu z okazji Dnia Dziecka, w planach jest miasteczko western i czas wolny na plaży.............. my chcemy jeszcze statkiem sie przepłynąc jak oczywiscie pogoda pozwoli
i na likwidacje sklepu trafiłam.........50%............. od ceny na metce, więc piżamkę na jesień Mai kupiłam, Adasiowi 3 koszulki na lato . Miałam przeciez nie kupowac, ale te są bez rękawków i kapielówki dla młodego. W sumie 30zł za 100% bawełny i nowiusieńkie zostawiłam.

a jeszcze tym bardziej się cieszę bo dogadałam sie na fajne ceny z szefem a w związku z tym my tez na te kilka dni przeprowadzimy się do Polanicy:-) więc będzie się działo
mam nadzieję że moje dziewczyny z recpcji nas nie wyrzucą za złe sprawowanie;-)
Donkat też nie mogę sie nadziwić, że tak to zleciało by wydawało mi się, że całą wieczność trzeba czekac do tego spotkankaa jeszcze tym bardziej się cieszę bo dogadałam sie na fajne ceny z szefem a w związku z tym my tez na te kilka dni przeprowadzimy się do Polanicy:-) więc będzie się działo
mam nadzieję że moje dziewczyny z recpcji nas nie wyrzucą za złe sprawowanie;-)
![]()

to je uprzedz, ze moze byc glosno

Donkat to wskakuj do wanny z Julitką![]()
i co dzwonili do Ciebie na komórkę ,musiałas iśc z Kubusiem do domu?Monika wczoraj była u Nas policjatak jak myślałam, że przyjadą pytali się o Kubusia. Byłam w tym czasie na spacerku.