reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jestem i ja wieczorowo:-) ale na chwilkę bo pomimo brzydkiej pogody tzn wiatru i przelotnych opadów szalałyśmy na dworze i byłyśmy na lodach u babci:tak: a co za tym idzie padam na pysk:zawstydzona/y:

Monia co do mojego wrrrr to jak zawsze prawie o kase:wściekła/y: ale na szczęście po darciu gębki kaska dla mnie się znalazła;-) a co do przedszkola to już gratulowałam;-) trzymaj kciukasy za Tuśkę bo my dowiemy się dopiero 15 maja:crazy:

Witam!

Justyna bardzo ładnie wyglądałaś :tak: z lokówką spoko nie zalicytuje bo nie miałabym czego kręcić ;-)

Anetko znowu chodzi o tą kase "na wydawanie"????

Monika przymieżałam się zakupić młodemu takie trampki bo są bardzo fajne :tak: ale niestety budżet mi nie pozwolił więc zakupie mu dopiero w maju. No i gratulacje przedszkola!!!!!

W poniedziałek było tak pięknie :-( 20 stopni w cieniu a wczoraj i dziś co prawda nie jest zimno bo 15 stopni, ale wieje i od poniedziałkowej burzy zrobiło się szaro buro :-(:-(:-( wczoraj byliśmy na placu zabaw myślałam, że będziemy jako jedyni bo wiało niemiłosiernie i kiedy słoneczko zaszło za chmurki to aż ciarki z zimna miałam. Na szczęście nie tylko my zaryzykowaliśmy zabawe i nawet sporo dzieci przyszło :tak::-D Kuba jest całkiem innym dzieckiem między dziećmi :tak: taki radosny.

Wczoraj odwiedził mnie kiedy byłam z małym na dworze "kolega" :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Teraz się zastanawiam czy wychodzić na dwór czy nie :confused2: bo niby pochmurno, ale nie jest tragicznie już w gorszą pogode wychodziłam z małym.

jestem i ja wieczorowo:-) ale na chwilkę bo pomimo brzydkiej pogody tzn wiatru i przelotnych opadów szalałyśmy na dworze i byłyśmy na lodach u babci:tak: a co za tym idzie padam na pysk:zawstydzona/y:

Monia co do mojego wrrrr to jak zawsze prawie o kase:wściekła/y: ale na szczęście po darciu gębki kaska dla mnie się znalazła;-) a co do przedszkola to już gratulowałam;-) trzymaj kciukasy za Tuśkę bo my dowiemy się dopiero 15 maja:crazy:
Aneta oczywiście że trzymam kciuki za Tuśkę:tak::-)
Kasia u nas tez wczoraj wiało jak .......... i myślałam że będziemy jedyni na placu zabaw ale jak się okazało było nawet sporo dzieci i nawet taki mniejszych do roczku:tak:a dziś zapowiada się piękny dzień jak narazie nie wieje:no:Mateusz jeszcze śpi a ja zastanawiam sie czy nie wybrac sie później do teściowej na kawe i pochwalic się przedszkolem Oli:rofl2::zawstydzona/y:

Witam się i ja:-) u nas pogoda jak u Moni także pewnie dzień zleci nam intensywnie na dworze z Tuśką:-)

Kasiu nie tamta sprawa została wtedy wyjaśniona i kaska na wydawanie jest cały czas;-) chodziło niestety o budżet domowy:sorry:

Ale sie wkurzylam:wściekła/y: na siebie,bo aukcja konczyla sie o 6.30, nastawilam sobie budzik, wylaczylam i przymknelo mi sie oko. Ktos inny wzial lokowke za 2,25,wrrrrr
U nas tez ladnie,tzn. slonko swieci,ale wieje nieco.

reklama
Ogarnełam chałupe i zbieramy się z małą na zakupki;-) później będziemy sadziły kwiatki na balkonie :tak: tuśka już się doczekać nie może:-D ale chcę żeby słoneczko ładnie świeciło a u nas dopiero popołudniu:tak:

Justyna nie dziwię się, że się wkurzyłaś 2,25:szok: to przecież za darmo może jeszcze bedą wystawiać te lokówki:sorry: a swoją drogą ja zawsze powtarzam trzeba było ustawić snajpera;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry