Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogladalam wczoraj, mialam poszukac czegos wiecej, tzn. o innych markach
a co za tym idzie padam na pysk
ale na szczęście po darciu gębki kaska dla mnie się znalazła;-) a co do przedszkola to już gratulowałam;-) trzymaj kciukasy za Tuśkę bo my dowiemy się dopiero 15 maja
z lokówką spoko nie zalicytuje bo nie miałabym czego kręcić ;-)
ale niestety budżet mi nie pozwolił więc zakupie mu dopiero w maju. No i gratulacje przedszkola!!!!!
Kuba jest całkiem innym dzieckiem między dziećmi
taki radosny. 

bo niby pochmurno, ale nie jest tragicznie już w gorszą pogode wychodziłam z małym.Aneta oczywiście że trzymam kciuki za Tuśkęjestem i ja wieczorowo:-) ale na chwilkę bo pomimo brzydkiej pogody tzn wiatru i przelotnych opadów szalałyśmy na dworze i byłyśmy na lodach u babcia co za tym idzie padam na pysk
Monia co do mojego wrrrr to jak zawsze prawie o kaseale na szczęście po darciu gębki kaska dla mnie się znalazła;-) a co do przedszkola to już gratulowałam;-) trzymaj kciukasy za Tuśkę bo my dowiemy się dopiero 15 maja
![]()
:-)
a dziś zapowiada się piękny dzień jak narazie nie wieje
Mateusz jeszcze śpi a ja zastanawiam sie czy nie wybrac sie później do teściowej na kawe i pochwalic się przedszkolem Oli

na siebie,bo aukcja konczyla sie o 6.30, nastawilam sobie budzik, wylaczylam i przymknelo mi sie oko. Ktos inny wzial lokowke za 2,25,wrrrrr
tuśka już się doczekać nie może
ale chcę żeby słoneczko ładnie świeciło a u nas dopiero popołudniu
to przecież za darmo może jeszcze bedą wystawiać te lokówki
a swoją drogą ja zawsze powtarzam trzeba było ustawić snajpera;-)