reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

Kasia, mniej nerwow, wiecej zrozumienia i radosci na codzien

na szczescie duzo nie naskrobalyscie, bo nie mam za duzo czasu;-)

jutro lece na kurs, wiec pobudka ok.6.00:szok::szok:

dzis pol dnia w miescie, ale w koncu kupilam sobie torebke:-p

po poludniu plac zabaw i odwiedziny u Julitki kolezanki:-)
lubie czaem wyluzowac i nie widziec roboty w domu i na podworku;-)

postanowiłam obleciec lumpki ale tam tez spodni nie znalazłam za to wychaczyłam inne fajne rzeczy za 1zł za szt:tak::-)

takie ceny to ja lubie:-):-):-)

zazdroszczę tych Twoich widoków................. jak dobrze pójdize to my w przyszła niedziele na d morze pojedziemy.

Ja mam humor do d...y, ach szkoda gadać jacy ludzie potrafą być

na weekend majowy jedziecie?

a co sie stalo???

Zona kuzyna sie zarzygala, kuzyn wyszed, zadzwonil kumpla i pojechal do domu nie opowiadajac sie,a moj maz... w zyciu nie widzalam go tak nalowionego. Na nogach nie mogl ustac, muslalam,ze obale sie razem z nim pod sala jak prowadzilam go. No ale za kare mial mega kaca i rzygal jeszcze do 14.

jakie wrazenia:-D:-D:-D:-D

a u mnie załamanie pogody tzn straszna burza i leje deszcz:szok:

czysta wiosna!!!!!!:-)

reklama
oj mi tez dzis dzień zleciał nawet nie wiem kiedy najpierw była koleżanka posiedziała do 13 a o 15 przyjechała druga z dziecmi i posiedziała do 19:rofl2:a w między czasie dzwoniła jeszcze jedna i chciała się spotkac:szok::-Dnormalnie wszystkie uparły się na poniedziałek;-):-D
Justyna dobrze że weselicho udane :tak:
Aneta u nas też załamanie pogody:wściekła/y:o 18 zaczło okropnie wiac i padac:wściekła/y:a jutro miałyśmy jechac na plac zabaw............
Agulka co się stało? aa zakupami dla Adasia to dlaczego się nie chwalisz?:-p
Donkat miłego dnia kursowania:-)
Kasia miałaś wpaśc i co ? pochwal się co dostałas na urodziny:tak:

Witam!!

Moniu no miałam, ale burza mnie zatrzymała. Tak piękny i ciepły dzień musiał się z hukiem zakończyć :rofl2:

Bardzo dziękuje wszystkim za pamięć i za życzenia!!!! Buźka!!!!

Co dostałam od mamy czekoladki i kase, od męża bukiecik kwiatów :-D

Justyna jak ja lubię takie wesela :tak::tak:

Agulka pisz co się stało i gratulacje tak udanych aukcji :tak: tyle koszulek za 60zł :szok: wow pozazdrościć :tak:

Tak dziś słoneczko prażyło, że spalony mam cały kark :sorry2: boli i piecze :-( mały wybawił się z dziećmi na placu zabaw i już po powrocie do domu pytał się czy możemy jutro przyjechać :-)

oj mi tez dzis dzień zleciał nawet nie wiem kiedy najpierw była koleżanka posiedziała do 13 a o 15 przyjechała druga z dziecmi i posiedziała do 19:rofl2:a w między czasie dzwoniła jeszcze jedna i chciała się spotkac:szok::-Dnormalnie wszystkie uparły się na poniedziałek;-):-D

Monia
, jaki poniedzialek, taki caly tydzien:-D:-D:-D

Tak dziś słoneczko prażyło, że spalony mam cały kark :sorry2: boli i piecze :-(

szkoda, ze calej buzki Ci nie opalilo, bys juz zaszpanowala opalenizna:-p

niunka moja ma juz poliki zlapane przez slonko:tak:

moje dziecko teraz jest psem:rofl2:: kladzie sie na ziemi obok Psotki, bierze patyka w zeby i gryza razem:szok::rofl2:.
wieczorem dzis szla do domu z brudna buzia jak u Murzynka Bambo. pytam, czemu taka brudna, a ona: jadlam ziemie:szok:, ja: dlaczego? niunia: bo bylam glodna:rofl2::baffled:

dziewczyny a wy gdzie jesteście??????????ja już prawię kończę kawkę a tu pustki:-(
u nas jak narazie świeci słoneczko i wieje wiaterek ale mam nadzieję że ok południa go nie będzie i będziemy mogli pojechac na nasz wypasiony plac zabaw:-)

dziewczyny a wy gdzie jesteście??????????ja już prawię kończę kawkę a tu pustki:-(
u nas jak narazie świeci słoneczko i wieje wiaterek ale mam nadzieję że ok południa go nie będzie i będziemy mogli pojechac na nasz wypasiony plac zabaw:-)

ja się melduję.

U nas wieje i to mocno a przy tym leje deszcz, więc gnijemy w domku.
Jutro córcia idzie na urodziny do koleązanki, a że to drzwi vizavi ( jak to tam sie pisze:zawstydzona/y:) z moja bratową to odwiedzę dzidziusia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry