reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć dziewczyny.
U nas też piękne słonce po mroźnym poranku
Wiecie co, takiego przedpołudnia mi trzeba było:-) Jak rano wyszłam z domu o 9 tak wróciłam sobie kulturalnie o 14, bez pospiechu, bez obawy, ze mi dziecko ucieka- bo zostało w domu z babcią:-). A ja zostawiłam krew do badania i na miasto-aaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)
Mogłam w końcu pogrzebać w lumpach- ah pełnia szczęścia:-D:-D:-D i oczywiście sobie nic nie znalazłam- bo po co:baffled:, ale Młodemu wynalazłam jeansy i bluzę z polaru rozpinaną na zamek o jakiej dawno myślałam. Przy okazji znalazłam nowy lumpik a w w nim przecudne różowiutkie, malutkie ciuszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Na szczęście jeszcze trochę rozumu zachowałam i ich nie kupiłam;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Poza tym stwierdziłam, że w mojej mieścinie kompletnie nie ma wyboru wózków:baffled: choć upatrzyłam sobie jeden, całkiem fajny i w ludzkiej cenie, ale ma jakieś" ale" wiec poczekam na M i pojedziemy do Zielonej Góry do "ONO"
Ponadto naładowałam akumulatorki plotkarskie:zawstydzona/y: w byłym miejscu pracy wiec będę żyć.
A z rzeczy codziennych- moje dziecko nauczyło się wreszcie pedałować:-):-)., i
Donkat po opadnięciu emocji stwierdziłam , ze nalał na szwagra M i jego brak szacunku ( o nim świadczy jego zachowanie) i ze szybko on pomocnej dłoni to on ode mnie nie dostanie- a częściej jej potrzebuje niż ja jego:sorry2:. A co do notariusza- to chyba wszyscy są już uświadomieni tylko obawiamy się, żeby chwast nie wyciął jakiegoś dziwnego numeru i nie zmienił przypadkiem zdania na temat zrzeknięcia się na rzecz M:crazy:.
Monia, to teraz będziesz śmigać po BB jak wściekła:-D:-D:-D

reklama
Gagulec miło sie czyta takie Twojego posta przepelnionego :-) widać że potrzebna była Ci ta chwila czasu dla siebie:tak:
Oj potrzebna i chyba nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego jak bardzo:tak: Ale nie ukrywam, ze przyczyniło się tez do tego moje samopoczucie bo , żeby nie przechwalić, ostatnio zdecydowanie lepiej się czuje i nawet brzusio tak mocno nie boli:happy:
I w poniedziałek robię sobie powtórkę z rozrywki- perfidnie nie odebrałam dzisiaj wyników, żeby mieć pretekst wyjścia z czystym sumieniem z domu:-D. A że potrzebuje je mieć na poniedziałek na popołudnie ( wizyta u gina) wiec rano czmycham w świat:-D

nie no Gagukec musisz wkleic link jaki wóreczek chodzi Ci po głowie :)) ja już swój sprawdziłam i jestem baaaardzo zadowolona, świetnie sie prowadzi znacznie lepiej niż chicco :))

Gagulec fajnie że humorek fajny:-)oj mi też by się taki dzień przydał:rofl2:a wózeczek bardzo ładny
dziewczyny jestem happy :-):-):-)bo po tym przyśpieszeniu film ściągam w 30min a nie w 10 godzin:-):-):-):-)no i śmigam jak wściekła po BB:-D:-D:-D

Gagulec fajnie że humorek fajny:-)oj mi też by się taki dzień przydał:rofl2:a wózeczek bardzo ładny
dziewczyny jestem happy :-):-):-)bo po tym przyśpieszeniu film ściągam w 30min a nie w 10 godzin:-):-):-):-)no i śmigam jak wściekła po BB:-D:-D:-D
wow....................... skąd i za ile macie?

gaguś super, że humorek lepszy.

Ja dopiero wróciłam z budowy i żeby nie było, że jestem gołosłowna i że zaniedbuje Was to foto wiecie gdzie.

Wpadłam naprawić swój błąd tzn to, że nie pożegnałam się z pracy:zawstydzona/y: ale po 21 nagle mi się niespodziewana robota zwaliła:wściekła/y: tzn szefowa zadzwoniła z zaliczkami i musiałam fakturki na nie powystawiać:tak: a potem w biego wszystko robić:baffled:

Gagulec fajny ten wózeczek:tak::-)
Monia super, że nowy necik tak sie sprawuje:-) ale 10godzin na ściągnięcie filmu:szok: to jaką Ty prędkość wcześniej miałaś:dry:
Agulka odpowiednie komentarze w odpowiednim miejscu:-D

witam!!

wczoraj mialam taki dzien do bani, ze nawet kompa nie chciaalo mi sie wlaczac. ostattnimi czasy w pierwszy dzien @ jestem nie do zycia:baffled::baffled:

dzis u nas slonko i nawet cieplo, wiec szybko trezba posprzatac, bo mamy duzo planow podworkowo- dzialkowych

Monia i co z Matim?

Gagulec, szalejesz kobieto z tym wolnym, zebys sie nie stala gosciem w domu;-):-D:-D:-D:-D:-D- korzystaj, poki mozesz

Asiek,
szczesliwej podrozy i milego wypoczynku!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry