reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam słonecznie :-D
Monia , dzięki za pamięć ;-) i mam nadzieje, ze Matiemu szybciutko sie zacznie poprawiać.
Ja jeszcze ciągle w dwupaku ale na szczęście tatusko jakos dosć często jest teraz w domku wiec nie jest źle.
Wczoraj pogoda dopisała i u nas wiec calusieńki dzień na świeżym powietrzu- a dokładniej chodziliśmy i poszukiwaliśmy w takim podmiejskim rezerwaciku malutkich kaczuszek:happy2: ( my z M uwielbiamy łazić i poszukiwać zwierzaczków:cool2:) i wszytsko byłoby fajnie gdyby nie mega wielgachne komary:szok::szok::szok::szok: i baliśmy się, żeby Damiana nie pogryzły.
Poza tym balkon skończony- ufffffffff, ja czuje sie lepiej ale niestety M pojechał w trasę i następuje powrót do szarej rzeczywistości. Pocieszam się bo sterta prasowania na mnie patrzy wiec jest co robić :-D
A teraz obowiązków czas:-)
Miłego dnia.

reklama
Witam!

Humor do dupy!!!!!!:wściekła/y:

Monika i jak Mateusz????

Pogoda do kitu!!!!! Wczoraj znalazłam na stronie mojego PUP oferte pracy dziś będę dzwonić ciekawe czy aktualne.
A CZEMUŻ to taki humor???
Mateusz przez noc ani raz nie zakaszlał od rana też jeszcze ani razu ale w nos miał totalnie zapchany zieloną wydzieliną i co chwile mu to ściągam.Nie daje mu nic na ten katar bo właśnie chce żeby mu to spłyneło bo ostatnio był problem że mu to wszystko zalegało w nosku
Kasia dzwoniłas oferta aktualna ?a co to za praca?

Ola jest mega marudna wrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czekam za sloncem,bo pranie mam w misce. Weekend byl sloneczny, w sobote bylismy na otwarciu fonatnny. Byly karuzele, wystepy, o 21 oficjalne uruchomienie fontanny,a pozniej Stachurski (dal ciala,bo w liceum bylam na koncercie i zupelnie inaczej to wygladalo).
Pałuki Tygodnik Lokalny - Pałuki Tygodnik Lokalny

Ale zla jestem,bo dzisiaj mialy byc storczyki w Biedronce,ale.... Jesli w gazetce towar jest na czwartek to oni dostaja juz we wtorek,a jesli na poniedzialek to maja juz wsobote. Wiec w sobote sprzedali wszytskie:wściekła/y: a my jak na zlosc nie bylismy w Biedronce.
Z nowosci to padl nam TV. I kupilismy nowy, tzn. dostalismy na Dzien dziecka i nasze urodziny (S w czerwcu, ja w lipcu) od tesciow 2000. Taki Philips - Seria LED 5000 Telewizor LCD Telewizor 32" Full HD 1080p - 32PFL5605H/12 - Seria 5000 - Telewizory - Dźwięk i obraz

Monia jesli to jakas pociecha to moj Mateusz tez zasmarkal sie.
Kasia co za wqrwa Cie meczy?

Ostatnia edycja:
Czekam za sloncem,bo pranie mam w misce. Weekend byl sloneczny, w sobote bylismy na otwarciu fonatnny. Byly karuzele, wystepy, o 21 oficjalne uruchomienie fontanny,a pozniej Stachurski (dal ciala,bo w liceum bylam na koncercie i zupelnie inaczej to wygladalo).
Pałuki Tygodnik Lokalny - Pałuki Tygodnik Lokalny

Ale zla jestem,bo dzisiaj mialy byc storczyki w Biedronce,ale.... Jesli w gazetce towar jest na czwartek to oni dostaja juz we wtorek,a jesli na poniedzialek to maja juz wsobote. Wiec w sobote sprzedali wszytskie:wściekła/y: a my jak na zlosc nie bylismy w Biedronce.
Z nowosci to padl nam TV. I kupilismy nowy, tzn. dostalismy na Dzien dziecka i nasze urodziny (S w czerwcu, ja w lipcu). Taki Philips - Seria LED 5000 Telewizor LCD Telewizor 32" Full HD 1080p - 32PFL5605H/12 - Seria 5000 - Telewizory - Dźwięk i obraz

Monia jesli to jakas pociecha to moj Mateusz tez zasmarkal sie.
Kasia co za wqrwa Cie meczy?
Justyna ja kiedys szalałam za Stachurskim tzn za jego piosenkami
Tv super:-):tak:
a jeśli chodzi o smarkanie Mateuszów to jakoś często się zdarza że oni chorują w tym samym czasie:eek:

Justyna świetny telewizor :tak:

Monika dzwoniłam oferta aktualna po południu jak R przyjedzie pojade zawiesc podanie. A praca jako kasjer bankowy :sorry: jedna zmiana. Oczywiście nadziei sobie nie robie poza tym mam mieszane uczucia bo przecież jakbym dostała tą prace to wakacje odpadają.... a wqrwiona od rana jestem!!!!!

Pytacie czemi taki humor do tyłka.... :confused::confused::confused: mam mega depreche z jednej strony .... wiecie.... a z drugiej mój synek wczoraj zaczoł a dziś ciągnie wqurwianie mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj oglądnełąm sobie "Austialie" świetny film :tak::tak::-)

reklama
Witam w zachmurzony dzień.

Justyna świetny TV u nas też zaczyna szwankować o oby nie padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo będziemy bez, ale wiadomo mozna i bez tego życ, nie Donuś;-):tak: Oby synusiowi katarek sie rozwinał
Fontanna też super

Monia zdrówka dla Matiego

Aguś dobrze, że M cześciej w domku, bo Ty niedługo na wypakowanie jedziesz

Kaśka
kciuki za robotę i napij się meliski;-):tak:

Zauwazyłyscie że Aneta coraz rzadziej zagląda:-(:sorry:

Miłego dnia ja spadam na lumpy, bo spodni młody na podwórko nie ma:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry