reklama

Wrześniówkowe mamy

Wiesz ja myśleć sobie mogę ale prawda jest taka, ze tego pomysłu bez pomocy chłopa nie zrealizuję raczej:sorry2: a M jest zawsze tak chętny do nowych pomysłów, że szkoda gadać:wściekła/y: ale spróbuje, a jeśli nawet nie będzie chciał to zrobię sama rekonesans przede wszystkim z kosztami związanymi z tymy pomysłem. Chociaż wydaje mi sie, że nie powinno być to strasznie drogie:no:

reklama
U nas kolejny bardzo cieply dzien. Wyschly mi 2 pralki prania,jak rozwiesilam to zwialam na Mogilno. Male zakupy zrobilam. W poniedzialek pokarze Wam co mama mlodemu poszyla. Pozniej po S do pracy i jeszcze do Biedronki wjechalismy. Kupilam sobie cichobiegi za cale 11,99. Fajne sa tez na dzieciaki,ale od 28. A w poniedzialek beda storczyki za 17,99, musze z ranca sie zerwac to moze jeszcze dostane,bo planowalismy mamom kupic.
Aneta zdradzisz pomysla??

Anetko koniecznie zdradz co wymyśliłaś :tak:

Justyna jak słyszę "storczyk" to aż mi się nóż w kieszeni otwiera :wściekła/y: dwa miechy temu "umarły" mi dwa jeden co miał już ponad rok a drugi co miał niecałe dwa miesiące. Kurna a tak dbałam o nie :wściekła/y: już powiedziałąm wolę zakupić innego kwiata niz takiego co zaraz mi zdechnie.

Donkat również widziałam Sandomierz :-(:-(:-(:sad: coś okropnego!!!!!

Iza jak u Was?????

Dziś u Nas pogoda kryształ!!!! Rano była mgła, ale już opadła i piękne włoskie niego wisi nad Nami i słoneczko zagląda do okna :-) tak więc dzień zaplanowany na dworze. Może jakieś grilla i koniecznie spacerek!!!

Witam w piekny kolejny słoneczny dzień.

Aneta mnie też ciekawośc zżera co do biznesu. Klikaj nam tu szybko.............. no chyba że już jest na zamkniętym to spoko:tak:

Miłego weekendu.

Aneta pochwal się pomysłem na biznes
u nas pogoda do teraz była ładna a zaraz chyba będzie burza
wczoraj byłam z teściową na aqua aerobiku i było super i tak zastanawiam sie czy nie wykupiuc ser karnetu na cały miesiąc
Mateusz jakiś niewyraźny jest od rana ma taki męczący duszący suchy kaszel i z nosa mu leci a jak jechałam do mamy to z tego kaszlu w aucie mi zwymiotywał...

cześć dziewczynki :-D
wlasnie dzis wrócicliśmy, z racji iz pogoda nas zaskoczyła ( baaardzo pozytywnie) to zostalismy 2 dni dłużej:cool2::happy2: a jaki żal było wyjeżdżać.... bylo cuuudnie...

witam!!!!!!!!!!!

kolejny pracowity dzien za nami
jutro, jak poogda dopisze, to pojdziemy an festyn crossowy

moja gwiazda od poludnia byla marudna, bo spiaca, a teraz jeszcze szaleje:cool:

Monia,
zazdroszcze aerobiku, choc slyszalam, ze wcale nie jest latwy

Asiek,
a tak sie martwilas o pogode. widac aura na wyjazdy Wam sprzyja :)

milego weekendu!!!!!!!!!!!

reklama
A w poniedzialek beda storczyki za 17,99, musze z ranca sie zerwac to moze jeszcze dostane,bo planowalismy mamom kupic.
W OBI też są po 17,99 zł, bardzo ładne. Polecam.

Justyna jak słyszę "storczyk" to aż mi się nóż w kieszeni otwiera :wściekła/y: dwa miechy temu "umarły" mi dwa jeden co miał już ponad rok a drugi co miał niecałe dwa miesiące. Kurna a tak dbałam o nie :wściekła/y:
A w czym go trzymałaś? W zwykłej ciemnej doniczce?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry