• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wiesz ja myśleć sobie mogę ale prawda jest taka, ze tego pomysłu bez pomocy chłopa nie zrealizuję raczej:sorry2: a M jest zawsze tak chętny do nowych pomysłów, że szkoda gadać:wściekła/y: ale spróbuje, a jeśli nawet nie będzie chciał to zrobię sama rekonesans przede wszystkim z kosztami związanymi z tymy pomysłem. Chociaż wydaje mi sie, że nie powinno być to strasznie drogie:no:

reklama
U nas kolejny bardzo cieply dzien. Wyschly mi 2 pralki prania,jak rozwiesilam to zwialam na Mogilno. Male zakupy zrobilam. W poniedzialek pokarze Wam co mama mlodemu poszyla. Pozniej po S do pracy i jeszcze do Biedronki wjechalismy. Kupilam sobie cichobiegi za cale 11,99. Fajne sa tez na dzieciaki,ale od 28. A w poniedzialek beda storczyki za 17,99, musze z ranca sie zerwac to moze jeszcze dostane,bo planowalismy mamom kupic.
Aneta zdradzisz pomysla??

Anetko koniecznie zdradz co wymyśliłaś :tak:

Justyna jak słyszę "storczyk" to aż mi się nóż w kieszeni otwiera :wściekła/y: dwa miechy temu "umarły" mi dwa jeden co miał już ponad rok a drugi co miał niecałe dwa miesiące. Kurna a tak dbałam o nie :wściekła/y: już powiedziałąm wolę zakupić innego kwiata niz takiego co zaraz mi zdechnie.

Donkat również widziałam Sandomierz :-(:-(:-(:sad: coś okropnego!!!!!

Iza jak u Was?????

Dziś u Nas pogoda kryształ!!!! Rano była mgła, ale już opadła i piękne włoskie niego wisi nad Nami i słoneczko zagląda do okna :-) tak więc dzień zaplanowany na dworze. Może jakieś grilla i koniecznie spacerek!!!

Witam w piekny kolejny słoneczny dzień.

Aneta mnie też ciekawośc zżera co do biznesu. Klikaj nam tu szybko.............. no chyba że już jest na zamkniętym to spoko:tak:

Miłego weekendu.

Aneta pochwal się pomysłem na biznes
u nas pogoda do teraz była ładna a zaraz chyba będzie burza
wczoraj byłam z teściową na aqua aerobiku i było super i tak zastanawiam sie czy nie wykupiuc ser karnetu na cały miesiąc
Mateusz jakiś niewyraźny jest od rana ma taki męczący duszący suchy kaszel i z nosa mu leci a jak jechałam do mamy to z tego kaszlu w aucie mi zwymiotywał...

cześć dziewczynki :-D
wlasnie dzis wrócicliśmy, z racji iz pogoda nas zaskoczyła ( baaardzo pozytywnie) to zostalismy 2 dni dłużej:cool2::happy2: a jaki żal było wyjeżdżać.... bylo cuuudnie...

witam!!!!!!!!!!!

kolejny pracowity dzien za nami
jutro, jak poogda dopisze, to pojdziemy an festyn crossowy

moja gwiazda od poludnia byla marudna, bo spiaca, a teraz jeszcze szaleje:cool:

Monia,
zazdroszcze aerobiku, choc slyszalam, ze wcale nie jest latwy

Asiek,
a tak sie martwilas o pogode. widac aura na wyjazdy Wam sprzyja :)

milego weekendu!!!!!!!!!!!

reklama
A w poniedzialek beda storczyki za 17,99, musze z ranca sie zerwac to moze jeszcze dostane,bo planowalismy mamom kupic.
W OBI też są po 17,99 zł, bardzo ładne. Polecam.

Justyna jak słyszę "storczyk" to aż mi się nóż w kieszeni otwiera :wściekła/y: dwa miechy temu "umarły" mi dwa jeden co miał już ponad rok a drugi co miał niecałe dwa miesiące. Kurna a tak dbałam o nie :wściekła/y:
A w czym go trzymałaś? W zwykłej ciemnej doniczce?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry