reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

u nas dzis bylo ladnie do 15. a potem jak lunelo, to łooooooooooooooooooo:szok::szok::szok::szok:i pioruny tez byly:dry:
mialam zaplacic za internet, podjechalam pod firme, ale nie dalam rady wysiasc z samochodu (i to z JUlitka na dokladke) bo byla jedna wielka scina deszczu. teraz juz slonko swieci i jest znow duszno

jutro ma przyjechac do mnie studentka z praca z ros. oglosilam sie w portalu z korkami i stamtad mnie znalaazla

chcialam poszukac jaki rak (ja) ma szczesliwy kamien i natrafilam na ta strone znak zodiaku - RAK - 21.06 – 21.07 , S tez jest rakiem i kurna sprawdza sie wszystko co napisali. Co do mnie to tak sobie,ale moze ja nie jestem zbyt obiektywna,a co do kierowcow rakow to w 100% prawda

Justa, moi rodzice tez oboje sa rakami i nie ulozylo im sie wspolne zycie:no::no::no:

Na dobicie mnie okazało sie, ze tesciówka zaczyna na nowo sobie popalać- a juz był taki super spokój od dymu papierosowego i cieszyłam sie, ze chociaż Mała nie będzie juz truta a tu dupa zbita:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a dlugo juz nie palila?

Oj roznosi mnie dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jak na razie winę zwalam na hormony ale mam dosć bo cały dzień chce mi się ryczeć, z M sie pożarłam przez telefon a przez cały dzień gryzę sie w język żeby tesciowej nie wygarnać małego co nie co. Ogólnie wszystko mnie denerwuje i wszytsko mi przeszkadza:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Damian chyba wyczul nastrój mamy i kulturalnie próbuje zasnąć w łóżku bez marudzenia.
Donkat, co do palenia tesciówki - nie paliła od 4 miesięcy- jak na nią to niby długo:eek: W każdym bądź razie ja się duszę jak czuję papierocha i jak tylko chłopak skończy ten diabelny balkon do czasu porodu zmywam się chyba do mamy bo się wykończę.

Gagulec, 4m-ce to bardzo duzo, jak an palacza. szkoda, ze zmarnowala ten czas i znow zaczela
Tobie do porodu nieiwele zostalo, wiec ze bys zdazyla odpoczac w spokoju

moja gwiazda zdrzemnela sie wsamochodzie z 10min. jak wracalysmy i tyle jej to dalo energii, ze jeszcze szaleje...

reklama
ale żeście się rozpisały dziś:-D
witam i ja :tak:u nas 30min temu było słoneczko ale niestety juz sobie poszło za chmury naszczęscie deszczu i wiatru jak narazie brak a na termometrze +14:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry