Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to super:-)Wpadłam tylko na chwilkę napisać, że wyniki ok:-) pani powiedziała, że wzorcowe także kamień z serca mi spadł:-)

i pioruny tez byly
chcialam poszukac jaki rak (ja) ma szczesliwy kamien i natrafilam na ta strone znak zodiaku - RAK - 21.06 – 21.07 , S tez jest rakiem i kurna sprawdza sie wszystko co napisali. Co do mnie to tak sobie,ale moze ja nie jestem zbyt obiektywna,a co do kierowcow rakow to w 100% prawda

Na dobicie mnie okazało sie, ze tesciówka zaczyna na nowo sobie popalać- a juz był taki super spokój od dymu papierosowego i cieszyłam sie, ze chociaż Mała nie będzie juz truta a tu dupa zbita![]()

i jak na razie winę zwalam na hormony ale mam dosć bo cały dzień chce mi się ryczeć, z M sie pożarłam przez telefon a przez cały dzień gryzę sie w język żeby tesciowej nie wygarnać małego co nie co. Ogólnie wszystko mnie denerwuje i wszytsko mi przeszkadza

Damian chyba wyczul nastrój mamy i kulturalnie próbuje zasnąć w łóżku bez marudzenia.
W każdym bądź razie ja się duszę jak czuję papierocha i jak tylko chłopak skończy ten diabelny balkon do czasu porodu zmywam się chyba do mamy bo się wykończę.Witam:-)
i na razie.
lecę pranie powiesic