reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry
Justyna u nas podobnie jak u Anety, jeszcze nie wyłączyli ogrzewania od zimy.:shocked2:
Matko ja muszę iść na miasto i zahaczyć o kantor bo muszę rachunki popłacić a tu deszczysko leje jak diabli. Masakra

witam
u nas dziś nie pada i nie wieje ale zimno brrrrrrrr
wstałam dziś za późno bo o 9.30 obudził mnie sms od koleżanki czy może dziś przyjechac po południu na kawkę no i teraz z powodu tak późnej pobudki juz widzę że brakuje mi dnia....
Justyna zdrówka dla Mateuszka
lecę sprzątac i obiad gotowac wpadnę wieczorem

Mam tylko nadzieje,ze jakies przeziebienie sie nie kluje,bo wczoraj troche wialo i popadywalo,a my poszlismy w kaloszach na kaluze,bo mlody byl juz niedozniesienia w domu. A teraz nawet przejasnia sie, na termometrze jakies 13 stopni, nie wieje i niebo jakby jasniejsze sie robi.
Monia do mnie tez kolezanka z dzieciakami sie zapraszala na kawke,ale musialam odmowic,bo na 17 jedziemy na imieniny do Mikolaja. A szkoda mi,bo bardzo dawno nie widzialysmy sie.

u nas nie wieje, słonko wychodzi, nie pada od nocy i jest 14 stopni na plusie

Zamknęłam się w łazience i doprowadziłam do porządku, bo moje dzieci powiedziały, że wyglądam jak babcia..............
włos nie umyty, w lumpach i nie wymalowana............ o szok, ale mnie podsumowały......... ale za to teraz już mogę listonosza przyjąć

Jestem morderczynią.............. Adaś rano z zachwytem krzyknął MYSZKA......... ja patrzę a na podłodze u nich w pokoju lezy sobie i ledwie dyszy mały gryzoń, a że się brzydzę nie widziałam co robić, a dobic nie dobiję miotłą, więc wzięłam na taką małą szuflę i do słoika, zamknęłam i wyniosłam za drzwi zewnętrzne............... J przyjdzie to z nią zrobi porządek...................... bleeeeeeeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
Agulka to takie 2 lumpiary jestesmy:sorry: Tez wlasnie umylam wlosy, nawet odzywke potrzymalam 30min, zmylam stary lakier, wydebilowalam brwi i pomalowalam henna. Taka dziadow czasem jestem,ze szok,ale na tej wiosce nawet nie ma sie dla kogo wystroic. No pewnie,ze powinnam sama dla siebie,ale nawet S nie ma w domu, wiec brak motywacji. Z 2 strony jak to fajnie mieszkac na wsi, zalozysz cokolwiek i lecisz nieumalowana do sklepu:cool2:

Agulka to takie 2 lumpiary jestesmy:sorry: Tez wlasnie umylam wlosy, nawet odzywke potrzymalam 30min, zmylam stary lakier, wydebilowalam brwi i pomalowalam henna. Taka dziadow czasem jestem,ze szok,ale na tej wiosce nawet nie ma sie dla kogo wystroic. No pewnie,ze powinnam sama dla siebie,ale nawet S nie ma w domu, wiec brak motywacji. Z 2 strony jak to fajnie mieszkac na wsi, zalozysz cokolwiek i lecisz nieumalowana do sklepu:cool2:

ja się dziś wyręczam córką:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a młody za Chiny usnąc nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co tam, dam mu jeszcze 15 min i najwyżej odpuszczę, dzis J z nimi to niech sie męczy, hihihihihiih

Wiecie co dzieci to są szczere do bólu!!!! :tak::-D Ale to i dobrze przynajmniej powiedzą prawde.

Moje właśnie się budzi z popołudniowej drzemki.

Byłam na tych zakupach i nawet nie było tak strasznie wziełam parasol, ale w ogóle z niego nie korzystałam :cool2: co prawda termometr odradza wychodzenie na dwór, ale spoko luz.

Kurna jeszcze mi ten telefon nie przyszedł :wściekła/y:

Anetko w Twoim pensjonacie jaką macie telewizje siatkową czy cyfrową????

Ostatnia edycja:
witam!!!!

u nas dzis nawet ladnie, nie wspomne, ze i slonko sie na chwilke pokazalo:szok::-) ale zeby tak kolorow nie bylo, to z pol godz temu zaczelo padac. nie moglam dokonczyc kosic trawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bylysmy do poludnia u kolego Julitki. pod koniec zaczeli sie juz bic:szok::eek:

Donka jaki kolorek się robi???? :confused::-D

na opakowaniu blond, ale na moich kalkach to taki jasny rudy wychodzi. nie chce drastycznie sie ublondowac, tylko robie to malymi kroczkami:cool2:

Moniu dzwonilam do tej babki, ale cene jaką mi zaproponowała za dobę scieła mnie z nog!!!!! :szok: a poza tym kręcila nosem, że chcemy z dzieckiem przyjechać bo niby tamto popsuje a tamto pobrudzi więc podziękowałam serdecznie i niech się buja!!!!!

dziwne, zeby w czasach babyboomu krecili nosem na dzieci:szok::szok:

Zimno, szaro, buro, bleeee
Dziewczyny, te blokowe, jak sie dogrzewacie,czy kotlownie ruszyly spowrotem?

u tesciow, siostry P i mojej siostry nie wlaczyli ogrzewania. w ogole nie slyszalalm, zeby gdziekolwiek to zrobili

A bo ta pogoda taka, że ciężko spodziewać się że wszyscy zdrowi chodzić będą:wściekła/y: co do ogrzewania to u nas nie wyłonczyli jeszcze po zimie:tak:

looool! w szoku jestem

witam
u nas dziś nie pada i nie wieje ale zimno brrrrrrrr
wstałam dziś za późno bo o 9.30 obudził mnie sms od koleżanki czy może dziś przyjechac po południu na kawkę no i teraz z powodu tak późnej pobudki juz widzę że brakuje mi dnia....

Monia, co nie zrobisz dzis, to zdazysz jutro, a przynajmniej sie wyspalas;-):-)

Zamknęłam się w łazience i doprowadziłam do porządku, bo moje dzieci powiedziały, że wyglądam jak babcia..............
włos nie umyty, w lumpach i nie wymalowana............ o szok, ale mnie podsumowały......... ale za to teraz już mogę listonosza przyjąć

oboje tak mowili? czy Maja to wymyslila?:-D:-D:-D

Z 2 strony jak to fajnie mieszkac na wsi, zalozysz cokolwiek i lecisz nieumalowana do sklepu:cool2:

ja tak robie, ale sa u nas panny, co bez pelnego makijazu nigdzie sie nie rusza:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry