Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez wlasnie umylam wlosy, nawet odzywke potrzymalam 30min, zmylam stary lakier, wydebilowalam brwi i pomalowalam henna. Taka dziadow czasem jestem,ze szok,ale na tej wiosce nawet nie ma sie dla kogo wystroic. No pewnie,ze powinnam sama dla siebie,ale nawet S nie ma w domu, wiec brak motywacji. Z 2 strony jak to fajnie mieszkac na wsi, zalozysz cokolwiek i lecisz nieumalowana do sklepu
Agulka to takie 2 lumpiary jestesmyTez wlasnie umylam wlosy, nawet odzywke potrzymalam 30min, zmylam stary lakier, wydebilowalam brwi i pomalowalam henna. Taka dziadow czasem jestem,ze szok,ale na tej wiosce nawet nie ma sie dla kogo wystroic. No pewnie,ze powinnam sama dla siebie,ale nawet S nie ma w domu, wiec brak motywacji. Z 2 strony jak to fajnie mieszkac na wsi, zalozysz cokolwiek i lecisz nieumalowana do sklepu
![]()

a młody za Chiny usnąc nie chce

a co tam, dam mu jeszcze 15 min i najwyżej odpuszczę, dzis J z nimi to niech sie męczy, hihihihihiih
Ale to i dobrze przynajmniej powiedzą prawde.
co prawda termometr odradza wychodzenie na dwór, ale spoko luz.
:-) ale zeby tak kolorow nie bylo, to z pol godz temu zaczelo padac. nie moglam dokonczyc kosic trawy

Donka jaki kolorek się robi????![]()

Moniu dzwonilam do tej babki, ale cene jaką mi zaproponowała za dobę scieła mnie z nog!!!!!a poza tym kręcila nosem, że chcemy z dzieckiem przyjechać bo niby tamto popsuje a tamto pobrudzi więc podziękowałam serdecznie i niech się buja!!!!!

Zimno, szaro, buro, bleeee
Dziewczyny, te blokowe, jak sie dogrzewacie,czy kotlownie ruszyly spowrotem?
A bo ta pogoda taka, że ciężko spodziewać się że wszyscy zdrowi chodzić będąco do ogrzewania to u nas nie wyłonczyli jeszcze po zimie
![]()
witam
u nas dziś nie pada i nie wieje ale zimno brrrrrrrr
wstałam dziś za późno bo o 9.30 obudził mnie sms od koleżanki czy może dziś przyjechac po południu na kawkę no i teraz z powodu tak późnej pobudki juz widzę że brakuje mi dnia....
Zamknęłam się w łazience i doprowadziłam do porządku, bo moje dzieci powiedziały, że wyglądam jak babcia..............
włos nie umyty, w lumpach i nie wymalowana............ o szok, ale mnie podsumowały......... ale za to teraz już mogę listonosza przyjąć

Z 2 strony jak to fajnie mieszkac na wsi, zalozysz cokolwiek i lecisz nieumalowana do sklepu![]()