reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale jestem zła wcieło mi mega posta :wściekła/y:

Jedziemy w terminie od 02.08-12.08. Już się nie mogę doczekać!!!!! :-)

Moniu dzwonilam do tej babki, ale cene jaką mi zaproponowała za dobę scieła mnie z nog!!!!! :szok: a poza tym kręcila nosem, że chcemy z dzieckiem przyjechać bo niby tamto popsuje a tamto pobrudzi więc podziękowałam serdecznie i niech się buja!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia Kubuś załapał się jeszcze za darmo:sorry2::-)?
Będziecie zadowoleni i mniej wydacie na pierdoły:tak: a co najważniesjze będziecie ze sobą obcować;-)

Dzień bryyyyyyyy

Dzieciaki po sniadaniu ( Maja w domu bo zaczęła też smarkać, a w przedszkolu już nie grzeją i ja tyż smarkam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Spadam spać a maluchom bajki włączę, bo usnę na stojąco.

U nas siąpi deszcz

U Nas również PONURO i brzydko, ale niestety musimy coś jeść i zaraz wybieram się na autobus i jade do miasta :dry::dry::dry: ale mi się chce.... no nic trzeba

Witam! U nas pogoda jak wszędzie:wściekła/y: do tego ja dziś się obudziłam z mega bólem gardła , katarem i wszystko mnie łamie:wściekła/y: także zapowiadają się 2 dni wygrzewania w domku:tak:
Kasiu moi znajomi byli w zeszłym roku w Grzybowie i bardzo sobie chwalili:-)

Zimno, szaro, buro, bleeee
Dziewczyny, te blokowe, jak sie dogrzewacie,czy kotlownie ruszyly spowrotem?

Mlody jeszcze spi, wczoraj sam podl przed 21,ale po 3 znalazla sie przyczyna - goraczka. W zasadzie nie wiem ile mial,bo wiercil sie i nabilo 38.1 ,ale na moje oko to za cieply byl

A bo ta pogoda taka, że ciężko spodziewać się że wszyscy zdrowi chodzić będą:wściekła/y: co do ogrzewania to u nas nie wyłonczyli jeszcze po zimie:tak:

reklama
Zimno, szaro, buro, bleeee
Dziewczyny, te blokowe, jak sie dogrzewacie,czy kotlownie ruszyly spowrotem?

Mlody jeszcze spi, wczoraj sam podl przed 21,ale po 3 znalazla sie przyczyna - goraczka. W zasadzie nie wiem ile mial,bo wiercil sie i nabilo 38.1 ,ale na moje oko to za cieply byl

obudziłam się własnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zdrówka dla chorowitek........ ta pogoda jest taka paskudna................

Justyna u moich rodziców i brata w blokowiskach NIE palą, dogrzewają się farelkami szczególnie przy myciu a znajoma ma grzejnik olejowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry