reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam popoludniow!

zaltwialm w miescie, co chcialam. dzis ostatnio dzien skladania wnioskow dla rolnikow o doplaty bezposrednie, a my wszystko na ostatnia chwile, wiec postalam troche w kolejce:dry:

dostalam sie na drugi kurs. zaczynam 24.05. bede ciagnela 2 na raz. dobrze, ze sie uzupleniaja dniami, to dam rade. tak wiec cale tygodnie, do 10.07 bede miala zajete:szok::szok: tesciowa juz poprosilam o dodatkowa opieke nad niunka i nawet gladko poszlo:tak:

kupilam po drodze kilka sadzonek do doniczek. jak zniknie ten mroz i deszcz, to przystroimy sobie tarasik:-):-)

dziekujje:-) co prawda zasypialam niem alze na stojaco, ale byl mily:tak::tak:

az mi zle, bo wczoraj sobie pomyslalam, ze dawno Twoje dzieciaki nie chorowaly:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

odsapnij troche;-):-)

zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas na wsi, po bardzo "madrym" zaprojektowaniu chodnikow i drogi, ludziom stoi woda na podworkach, bo sa nizej od chodnika, a nie zrobili odprowadzenia wody:no::wściekła/y::wściekła/y: strazay wypompowuja

a w tym pierwszym? z tego co kojarze, to sie juz dostal?

najgorsze jest to, ze moja niunka wcale nie ejst chetna :szok::szok:ona chce chodzic do przedszkola z mama:cool2:
dzis nawet mialalm ja zostawic w takim prywatnym polaczonym z klubem malucha, na godzinke i jechac zalatwiac sprawy, to najpierw chcaiala,ale im blizej bylo, to juz nie:szok:

ogladalam w TV, ze strasznie tam u Was jest:-(:-(:-(:-(:-(wspolczuje strachu i trzymam kciuki:tak::tak:

ja chce golabki, ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

a co do Ciebie i R, to on teraz sie zachowuje bardzo an miejscu, oby to szybko nie minelo. ja i tak sie dziwie, ze nie wyslal Cie w diably, tylko jeszcze sie stara. Kasiu, tylko teraz sama musisz wiedziec, czy Tobie zalezy?
Zgadzam się :yes:

Gagulec no to nie zapeszając życzę więcej takich dni jak wczoraj :tak: Kuba również się zrobił bardzo drażliwy :-( wszystko mu przeszkadza nic nie pasuje :confused: chyba taki wiek. Ciekawa jestem co będzie jak przyjdzie łóżko to czy będzie na nim spał. A właśnie co myślicie????? ABRA - sofy, wersalki, tapczany my mamy z lewej strony. Jestem ciekawa ile razy spadnie z niej.

nie moge tego zakumać?

wymiary: (szer/gł) 155/80
powierzchnia spania: (szer/dł) 78/190

to te łózko jeszcze sie rozkłada, ale jak? Tych wymiarów nie jarzę

Hello jest tu kto????????

nie moge tego zakumać?

wymiary: (szer/gł) 155/80
powierzchnia spania: (szer/dł) 78/190

to te łózko jeszcze sie rozkłada, ale jak? Tych wymiarów nie jarzę

Hello jest tu kto????????
wysowa sie jak naroznik, wiec pow do spania jest 2x tak szeroka jak widac
Donka mlody nie dostal sie do zadnego przedszkola, teraz zaluje,ze nie poprosilam kumpeli,ze pracuje. Przeciez tego nie sprawdzaja

wysowa sie jak naroznik, wiec pow do spania jest 2x tak szeroka jak widac
Donka mlody nie dostal sie do zadnego przedszkola, teraz zaluje,ze nie poprosilam kumpeli,ze pracuje. Przeciez tego nie sprawdzaja

U Nas potrzebne są dwie pieczątki z pracy mamy i taty, ale masz racje samo tego nie sprawdzą chcą mieć jedynie takie "poświadczenie", że się pracuje.

Dziewczyny :-D w sierpniu uderzamy nad morze!!!!! Oglądałam teraz oferty kwater prywatnych i pensjonatów i sama nie wiem co wybrać co lepsze????:confused: Wyżywienie Nas nie interesuje bo i tak stołować się będziemy sami. Oglądałam kwatery w Kołobrzegu i chyba tam pojedziemy choć R wspominał coś o Ustce.

reklama
Witam się o poranku z pracy. Brzydkiej pogody ciąg dalszy u nas niestety:wściekła/y: jakoś dzisiaj źle spałam i teraz najchetniej walnęłabym się gdzieś bo oczy same sie zamykają:baffled: mam nadzieję, ze kawka mi pomoże;-)
Moniu ja cię podziwiam bo ja bym sie pewnie nie odważyła zostać z 4 dzieci naraz:zawstydzona/y:
Donkat rozmawiaj z małą dużo o przedszkolu. u nas nie ma dnia abym z małą o tym nie rozmawiała, ciągle jej powtarzam jak to fajnie będzie w przedszkolu ale jednoczesnie podkreślam, że mama będzie w pracy i tato i babcia też;-) a ona będzie z dzećmi i z panią:tak:
Kasiu na kwaterach prywatnych z pewnością będzie taniej niż w pensjonacie, a często kwatery mają standard pensjonatów tylko o samą nazwę sie nie staraja bo to za dużo zachodu i kasy:tak: tak przynajmniej była z nami do zeszłego roku;-) także śmiało szukaj po kwaterach prywatnych:-)
Agulka jak dziś Adaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry