Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam sięwitam popoludniow!
zaltwialm w miescie, co chcialam. dzis ostatnio dzien skladania wnioskow dla rolnikow o doplaty bezposrednie, a my wszystko na ostatnia chwile, wiec postalam troche w kolejce
dostalam sie na drugi kurs. zaczynam 24.05. bede ciagnela 2 na raz. dobrze, ze sie uzupleniaja dniami, to dam rade. tak wiec cale tygodnie, do 10.07 bede miala zajetetesciowa juz poprosilam o dodatkowa opieke nad niunka i nawet gladko poszlo
kupilam po drodze kilka sadzonek do doniczek. jak zniknie ten mroz i deszcz, to przystroimy sobie tarasik:-):-)
dziekujje:-) co prawda zasypialam niem alze na stojaco, ale byl mily
az mi zle, bo wczoraj sobie pomyslalam, ze dawno Twoje dzieciaki nie chorowaly
odsapnij troche;-):-)
zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas na wsi, po bardzo "madrym" zaprojektowaniu chodnikow i drogi, ludziom stoi woda na podworkach, bo sa nizej od chodnika, a nie zrobili odprowadzenia wodystrazay wypompowuja
a w tym pierwszym? z tego co kojarze, to sie juz dostal?
najgorsze jest to, ze moja niunka wcale nie ejst chetnaona chce chodzic do przedszkola z mama
dzis nawet mialalm ja zostawic w takim prywatnym polaczonym z klubem malucha, na godzinke i jechac zalatwiac sprawy, to najpierw chcaiala,ale im blizej bylo, to juz nie
ogladalam w TV, ze strasznie tam u Was jest:--
-
-
-(wspolczuje strachu i trzymam kciuki
ja chce golabki, ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
a co do Ciebie i R, to on teraz sie zachowuje bardzo an miejscu, oby to szybko nie minelo. ja i tak sie dziwie, ze nie wyslal Cie w diably, tylko jeszcze sie stara. Kasiu, tylko teraz sama musisz wiedziec, czy Tobie zalezy?

mam juz dzisiaj dosc................
dzieciarnia dala popalic?mam juz dzisiaj dosc................
ale z tego co wiem, juz jest prawie po i teraz możesz odetchnac
oj tak dzieci dały popalic........ale naszczęscie jedne juz od 2godzin w domku a drugie od 30min w łóżkachdzieciarnia dala popalic?

Gagulec no to nie zapeszając życzę więcej takich dni jak wczorajKuba również się zrobił bardzo drażliwy :-( wszystko mu przeszkadza nic nie pasuje
chyba taki wiek. Ciekawa jestem co będzie jak przyjdzie łóżko to czy będzie na nim spał. A właśnie co myślicie????? ABRA - sofy, wersalki, tapczany my mamy z lewej strony. Jestem ciekawa ile razy spadnie z niej.
wysowa sie jak naroznik, wiec pow do spania jest 2x tak szeroka jak widacnie moge tego zakumać?
wymiary: (szer/gł) 155/80
powierzchnia spania: (szer/dł) 78/190
to te łózko jeszcze sie rozkłada, ale jak? Tych wymiarów nie jarzę
Hello jest tu kto????????
wysowa sie jak naroznik, wiec pow do spania jest 2x tak szeroka jak widac
Donka mlody nie dostal sie do zadnego przedszkola, teraz zaluje,ze nie poprosilam kumpeli,ze pracuje. Przeciez tego nie sprawdzaja
w sierpniu uderzamy nad morze!!!!! Oglądałam teraz oferty kwater prywatnych i pensjonatów i sama nie wiem co wybrać co lepsze????
Wyżywienie Nas nie interesuje bo i tak stołować się będziemy sami. Oglądałam kwatery w Kołobrzegu i chyba tam pojedziemy choć R wspominał coś o Ustce.
jakoś dzisiaj źle spałam i teraz najchetniej walnęłabym się gdzieś bo oczy same sie zamykają
mam nadzieję, ze kawka mi pomoże;-)

tak przynajmniej była z nami do zeszłego roku;-) także śmiało szukaj po kwaterach prywatnych:-)