reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie pożegnałam się z pracy, bo jak zwykle wszystko robiłam na ostatnią chwilę i czasu brakło:zawstydzona/y: więc przyszłam teraz życzyć wam dobrej nocy:-) i kolorowych snów:tak:

reklama
Witam!!!!

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo wysłałam chyba ze 20 CV w sprawie pracy :happy2::confused: mam nadzieję, że choć na jeden odpowiedza.

Asiu no to udanego wypadu!!!!!! Oby pogoda nad morzem była bardziej łaskawa bo z tego co podają w TV na ładny tydzień to się nie zapowiada.

Gagulec no to nie zapeszając życzę więcej takich dni jak wczoraj :tak: Kuba również się zrobił bardzo drażliwy :-( wszystko mu przeszkadza nic nie pasuje :confused: chyba taki wiek. Ciekawa jestem co będzie jak przyjdzie łóżko to czy będzie na nim spał. A właśnie co myślicie????? ABRA - sofy, wersalki, tapczany my mamy z lewej strony. Jestem ciekawa ile razy spadnie z niej.

witam!!!

czekam na zlecenia i musze leciec do miasta.

"pieknej" poogdy ciag dalszy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj bym chetnie padla z niunka o 20, ale czekalam, az szwagier przyprowadzi nam auto , a jemu zeszlo do 22.45:szok::szok:

szczesliwa jestem jak dziecko, bo niunka sie dostala do przedszkola!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wczorajszy dzień mogę spisać na straty.

skoro duzo rozmawialiscie i R probuje Cie zrozumiec, to nie byl to stracony dzien:sorry:

dziś odwiozłam mamę do domciu a wczoraj na kawce byli również teście i powiem wam że nie wyobrażam sobie jak bym na dłuższą metę miała mieszkac z moją mamą:sorry2:przy niej to chyba bym cały czas musiała latac ze szmatą a na BB to bym tylko w nocy zaglądała:baffled:

aaaa, to juz wiem, czemu Cie w eekend na BB nie bylo:blink:

był jak teściowa - jak nie pierd***niesz to sie nie ruszył:-D;-)

ja jestem delikatna wobec mojej tesciowej;-):-D:-D:-D:-D

Aneta on twierdzi że jak ma kupowac auto to tylko kadeta to już będzie jego 3 kadet i zawsze był zadowolony.No i twierdzi że nic nie jest pognity

my w domu rodzinnym kieeeeeedys mielsismy i bardzo go lubilam, ale moja siostra go rozbila:-(:-(

ja tylko na chwilke pożegnac się:))
jutro startujemy z rana, kierunek Międzyzdroje... wracamy w czwartek albo w piątek do zobaczonka papa

udanego wypoczynku:-)

Jejku jak moje dziecko mi się dzisiaj podoba- nie spał w ciągu dnia ( i nawet nie był marudny:szok:) i po kąpieli ślicznie sam się ułożył do lulania, dostał buziaka i śpi:szok:. Jestem totalnie nieprzyzwyczajona do takiego zachowania bo zaśniecie zajmuje duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżooooo czasu poświęconego na robienie siku z 3 razy, poprzytulanie się do cycusia:zawstydzona/y: i przeczytanie książeczki o Pinokio.

faaajnie tak, weim, wiem:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo wysłałam chyba ze 20 CV w sprawie pracy :happy2::confused: mam nadzieję, że choć na jeden odpowiedza.

ABRA - sofy, wersalki, tapczany my mamy z lewej strony. Jestem ciekawa ile razy spadnie z niej.

Kasia, to myslisz o pracy? a Ty chyba nie zapisywalas Kubusia do przedszkola?

ta sofka jest rozkladana? nie powinien duzo razy ladowac:-D:-D

Donkat tak rozkładana do przodu. Miejsca do spania jest dość sporo 78cm to więcej niż ma teraz w szczebelkowym łóżeczku.

Nie Kuba do przedszkola nie jest jeszcze zapisany, ale jakbym złapała coś na dłuzej to na pewno bym go zapisała. Oj myśle o pracy bo nie chce już siedzieć w domu, męczy mnie to.

Witam w zgniły dzień, paskudnie że szok, w tym roku chyba nie będzie lepiej i cieplej.

Kasia kciukasy za pracę zaciśnięte, łózko może być.

Donkat miłego dnia reszcie dziewczyn również.

Mały wczoraj zaczął kichac a dziś wstał z katarem wodnistym, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dzień dobry:-)
Mam dość tej diabelnej pogody- chce nas wywiać totalnie, dobrze, ze jeszcze nie pada. A chciałam iść dzisiaj na lumpy ale w takie wietrzycho nie wiem czy mi się chce wyłazić:zawstydzona/y:
Agulka, oby nic się nie napatoczyło Adasiowi:no:

Witam i ja.

U nas też leje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mogłoby jutro nie padać, bo mam wolne i chętnie bym się z Maćkiem przejechała po buty dla niego i może do jego kuzyna, bo już się stęskniliśmy :-)

Podczytałam co u Was, ale nie mam za bardzo na więcej :-( Choć już większość zadań domowych na dziś wykonałam. Teraz czekamy na moją mamę, a ja do pracy :-(:-(:-(

witam
u nas ciągle leje i w nocy była wichura.połamała choinki u sąsiada a teściów zalewa z góry z dachu,w piwnicy a ogródek zamienia sie w staw:wściekła/y:i nie zapowiadają lepszych pogód:-(
zaraz koleżanka ma mi przywieźc swoją 2dzieci bo mają jechac na pogrzeb do babci(taq co miała miec obcinaną nogę -zmarła) a w taką pogodę to szkoda dzieci brac
no i D dzis w domu bo całą noc swiatła nie było i jak zajechał na firmę rano to tez jeszcze nie było więc ma dzis wolne:tak:

reklama
Widze,ze wszedzie taka pogoda. Leje, wietrzycho,ze leb chce urwac. Kiedy bedzie ladnie?? Polowa maja,a my palimy w piecach! Mialam jechac do miasta,ale w taka pogode to nawet nos nie wytykam. Zadzwonilam do 2 przedszkola. Mlody jest na rezerwowej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry