Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję, że choć na jeden odpowiedza.
Kuba również się zrobił bardzo drażliwy :-( wszystko mu przeszkadza nic nie pasuje
chyba taki wiek. Ciekawa jestem co będzie jak przyjdzie łóżko to czy będzie na nim spał. A właśnie co myślicie????? ABRA - sofy, wersalki, tapczany my mamy z lewej strony. Jestem ciekawa ile razy spadnie z niej.

Wczorajszy dzień mogę spisać na straty.

dziś odwiozłam mamę do domciu a wczoraj na kawce byli również teście i powiem wam że nie wyobrażam sobie jak bym na dłuższą metę miała mieszkac z moją mamąprzy niej to chyba bym cały czas musiała latac ze szmatą a na BB to bym tylko w nocy zaglądała
![]()

był jak teściowa - jak nie pierd***niesz to sie nie ruszył;-)

Aneta on twierdzi że jak ma kupowac auto to tylko kadeta to już będzie jego 3 kadet i zawsze był zadowolony.No i twierdzi że nic nie jest pognity
ja tylko na chwilke pożegnac się)
jutro startujemy z rana, kierunek Międzyzdroje... wracamy w czwartek albo w piątek do zobaczonka papa
Jejku jak moje dziecko mi się dzisiaj podoba- nie spał w ciągu dnia ( i nawet nie był marudny) i po kąpieli ślicznie sam się ułożył do lulania, dostał buziaka i śpi
. Jestem totalnie nieprzyzwyczajona do takiego zachowania bo zaśniecie zajmuje duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżooooo czasu poświęconego na robienie siku z 3 razy, poprzytulanie się do cycusia
i przeczytanie książeczki o Pinokio.

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo wysłałam chyba ze 20 CV w sprawie pracymam nadzieję, że choć na jeden odpowiedza.
ABRA - sofy, wersalki, tapczany my mamy z lewej strony. Jestem ciekawa ile razy spadnie z niej.

Mogłoby jutro nie padać, bo mam wolne i chętnie bym się z Maćkiem przejechała po buty dla niego i może do jego kuzyna, bo już się stęskniliśmy :-)
i nie zapowiadają lepszych pogód:-(