Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kiedy w końcu będzie ciepło!!!!! Kiedy wyjdzie słońce????
super!!!
nie pytajcie czemu tak piszę tak czuję w środku i to jest dość dziwne przeczucie.

przy niej to chyba bym cały czas musiała latac ze szmatą a na BB to bym tylko w nocy zaglądała

w to akurat wątpięMonia nie denerwuj się może obejrzy i przejdzie mu ochota;-) a co do mieszkania z mamą to ja już od dawien dawna wiem, że ja ze swoją pod jednym dachem chyba byśmy się pozabijały![]()
Monia nie denerwuj się może obejrzy i przejdzie mu ochota;-) a co do mieszkania z mamą to ja już od dawien dawna wiem, że ja ze swoją pod jednym dachem chyba byśmy się pozabijały![]()
oj mi też jakis trup za 500zł by sie przydał
Pochwal się późniejto tak jak my
Monia drugie autko jest niezbędne jesli oboje maja prawko i nie zawsze drugiemu pasuje by z pierwszym jeździćoj mi też jakis trup za 500zł by sie przydał
Pochwal się później
Kasiu i jak było z mężem u mamy? Aż tak tragicznie?;-) A czemu R nie pił równo z Tobą?
ale uwielbiałam nim jeździć............ był jak teściowa - jak nie pierd***niesz to sie nie ruszył
;-)