reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta on twierdzi że jak ma kupowac auto to tylko kadeta to już będzie jego 3 kadet i zawsze był zadowolony.No i twierdzi że nic nie jest pognity

reklama
a i teraz też ma kadeta (kttórego mi szkoda sie jest pozbywac bo to za ślubne pieniążki kupiony) ale żeby go naprawic to niestety za dużo by trzeba było włóżyc kasy do niego a tak stwierdził że bardzo dużo części będzie mógł przeżucic własnie z tego obecnego do ,,nowego"

Czyli chyba klamka zapadła:baffled: przyzwyczaisz sie tym bardziej że mieliscie od zawsze kadeta:tak: ja też doszłam do wniosku, że nie ma co wywijać mózgiem że sobie nie poradze mercedesem skoro z pandy wsiadłam do pasata i dałam rade to i z pasata na mercedesa jak sie przesiąde to będę musiała dać rade;-)

monia no to tym bardziej co żałujesz chłopu auta za 700zł;-):-p

Asiek udanego wypoczynku i oby wam pogoda dopisała:-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no bo ostatnio z kasa nie za fajnie a jemu się auta zachciało:dry:akurat teraz...........no ale teściu sam zaoferował się że pożyczy

Asiu udanego wypadu nad morze:tak:a to nie jedziecie do Kołobrzegu?

reklama
Asiek, udanego wypoczynku.
Jejku jak moje dziecko mi się dzisiaj podoba- nie spał w ciągu dnia ( i nawet nie był marudny:szok:) i po kąpieli ślicznie sam się ułożył do lulania, dostał buziaka i śpi:szok:. Jestem totalnie nieprzyzwyczajona do takiego zachowania bo zaśniecie zajmuje duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżooooo czasu poświęconego na robienie siku z 3 razy, poprzytulanie się do cycusia:zawstydzona/y: i przeczytanie książeczki o Pinokio.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry