reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam! U nas pogoda jak wszędzie z tym , że narazie nie pada więc zaraz z młodą skoczymy po zakupy:tak: chałupka już ogarnięta i zupka ugotowana jescze tylko rybkę zrobić i mam obiad na dziś i jutro z głowy;-)

Monia a autko kupione?

Kasiafajna ta sofka:-)

Agulka zdrówka dla Adasia:tak:

Donkat gratuluję przedszkolaka:-) wygląda na to, że większość z naszych maluszków zacznie swoją edukcje od września:szok: Bosze nie mogę uwieżyć że czas tak szybko leci:sorry:

reklama
Cześć dziewczyny u nas oczywiście też pada nasz garaz i piwnica zamienily sie w basen ale powoli wypompowujemy wode za to u moich rodzicow sytuacja jest tragiczna polowa wsi plywa czesc domow jest ewakulowanych ale to wylewaja mniejsze strumyki
dom moich rodzicow jest bezposrednio przy Sole i jak ona wyleje to bedzie koniec a duzo juz nie zostalo a maja na tamie spuszczac jeszcze wiecej wody trzymajcie kciuki

Ostatnia edycja:
Luandzia to co się dzieje to jest okropne.Mam nadzieję że wkońcu przestanie padac a twoich rodziców nie zaleje Trzymam kciuki.U nas też wszyscy dookoła wypompowują wodę z piwnic i garaży....

Luandzia a Twoi rodzice przeciez lokal maja:szok: Ale bieda bedzie, wszytsko bedzie strasznie drogie,bo uprawy pognija i nic nie urosnie jak tak dalej bedzie. Az nie chce sie myslec

My już po zakupach:tak: dobrze, ze pojechałyśmy wózkiem i wzięłam folie bo byśmy całkowicie przemokły:wściekła/y: bo oczywiście deszcz nas złapał:wściekła/y: ja mam już dość tej pogody:wściekła/y: młoda teraz bawi się w fryzjera wszystkie zabawki po kolei mają nowe fryzure:-D
Luandzia kciukasy zaciśnięte:tak:

Luandzia oby ta sytuacja szybko się poprawiła!!!! Trzymam mocno kciuki za Was!!!! :tak::tak::tak:

Anetko no pogoda do DUPY!!!!! Po prostu do dupy inaczej się tego nie da nazwać!!!! :wściekła/y:

Przychodzę z dobrymi wiadomościami przywieźli Nam łózko :happy2::-D:-D:-D mieli w środę, ale jest wcześniej!!!!

Co więcej R wrócił z pracy z OGROMNYM bukietem kwiatów!!!! Czerwone róże nie liczyłam ile ich jest, ale chyba ze 20!!!!!! Wraz z bukietem dostałam obietnice poprawy i przeprosiny, że byłam tak olewana. Co więcej!!!! R weźmie się za remont teściów jeden warunek mam mu pomóc, aby było szybciej!!!!! Aha i jeszcze kupił winko i chyba będzie miło.... ;-):-)

Dziewczyny czy to było potrzebne ten zakret w życiu, aby dotarło w końcu??????

ps zrobiłam gołąbki.... duszą się już która chętna?????? :-p

Luandzia oby ta sytuacja szybko się poprawiła!!!! Trzymam mocno kciuki za Was!!!! :tak::tak::tak:

Anetko no pogoda do DUPY!!!!! Po prostu do dupy inaczej się tego nie da nazwać!!!! :wściekła/y:

Przychodzę z dobrymi wiadomościami przywieźli Nam łózko :happy2::-D:-D:-D mieli w środę, ale jest wcześniej!!!!

Co więcej R wrócił z pracy z OGROMNYM bukietem kwiatów!!!! Czerwone róże nie liczyłam ile ich jest, ale chyba ze 20!!!!!! Wraz z bukietem dostałam obietnice poprawy i przeprosiny, że byłam tak olewana. Co więcej!!!! R weźmie się za remont teściów jeden warunek mam mu pomóc, aby było szybciej!!!!! Aha i jeszcze kupił winko i chyba będzie miło.... ;-):-)

Kaska fajnie się czyta ostatnio Twoje posty:tak: miłego wieczoru i testowania nowego łózka............. jak młody usnie to przenieś go na stare a Wy testujcie nowe:-D:-D:-D:-D

Luandzia strasznie sie dzieje u Was i wogóle na południu............ u nas na szczęście tak tragicznie nie jest dzis nie spadała ani kropla deszczu

witam popoludniow!

zaltwialm w miescie, co chcialam. dzis ostatnio dzien skladania wnioskow dla rolnikow o doplaty bezposrednie, a my wszystko na ostatnia chwile, wiec postalam troche w kolejce:dry:

dostalam sie na drugi kurs. zaczynam 24.05. bede ciagnela 2 na raz. dobrze, ze sie uzupleniaja dniami, to dam rade. tak wiec cale tygodnie, do 10.07 bede miala zajete:szok::szok: tesciowa juz poprosilam o dodatkowa opieke nad niunka i nawet gladko poszlo:tak:

kupilam po drodze kilka sadzonek do doniczek. jak zniknie ten mroz i deszcz, to przystroimy sobie tarasik:-):-)

Donkat miłego dnia reszcie dziewczyn również.

Mały wczoraj zaczął kichac a dziś wstał z katarem wodnistym, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dziekujje:-) co prawda zasypialam niem alze na stojaco, ale byl mily:tak::tak:

az mi zle, bo wczoraj sobie pomyslalam, ze dawno Twoje dzieciaki nie chorowaly:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Podczytałam co u Was, ale nie mam za bardzo na więcej :-( Choć już większość zadań domowych na dziś wykonałam. Teraz czekamy na moją mamę, a ja do pracy :-(:-(:-(

odsapnij troche;-):-)

No to jest koszmar!!!!!!! Pogoda doprowadza do depresji!!!!!!!!

zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam
u nas ciągle leje i w nocy była wichura.połamała choinki u sąsiada a teściów zalewa z góry z dachu,w piwnicy a ogródek zamienia sie w staw:wściekła/y:i nie zapowiadają lepszych pogód:-(

u nas na wsi, po bardzo "madrym" zaprojektowaniu chodnikow i drogi, ludziom stoi woda na podworkach, bo sa nizej od chodnika, a nie zrobili odprowadzenia wody:no::wściekła/y::wściekła/y: strazay wypompowuja

Zadzwonilam do 2 przedszkola. Mlody jest na rezerwowej.

a w tym pierwszym? z tego co kojarze, to sie juz dostal?

Donkat gratuluję przedszkolaka:-) wygląda na to, że większość z naszych maluszków zacznie swoją edukcje od września:szok: Bosze nie mogę uwieżyć że czas tak szybko leci:sorry:

najgorsze jest to, ze moja niunka wcale nie ejst chetna :szok::szok:ona chce chodzic do przedszkola z mama:cool2:
dzis nawet mialalm ja zostawic w takim prywatnym polaczonym z klubem malucha, na godzinke i jechac zalatwiac sprawy, to najpierw chcaiala,ale im blizej bylo, to juz nie:szok:

Cześć dziewczyny u nas oczywiście też pada nasz garaz i piwnica zamienily sie w basen ale powoli wypompowujemy wode za to u moich rodzicow sytuacja jest tragiczna polowa wsi plywa czesc domow jest ewakulowanych ale to wylewaja mniejsze strumyki
dom moich rodzicow jest bezposrednio przy Sole i jak ona wyleje to bedzie koniec a duzo juz nie zostalo a maja na tamie spuszczac jeszcze wiecej wody trzymajcie kciuki

ogladalam w TV, ze strasznie tam u Was jest:-(:-(:-(:-(:-(wspolczuje strachu i trzymam kciuki:tak::tak:

ja chce golabki, ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

a co do Ciebie i R, to on teraz sie zachowuje bardzo an miejscu, oby to szybko nie minelo. ja i tak sie dziwie, ze nie wyslal Cie w diably, tylko jeszcze sie stara. Kasiu, tylko teraz sama musisz wiedziec, czy Tobie zalezy?

reklama
az mi zle, bo wczoraj sobie pomyslalam, ze dawno Twoje dzieciaki nie chorowaly:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

o Ty zołzo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście to tylko katarek i mam nadzieję, że za 7 dni bedzie juz po, albo za tydzień, hihihihihihihhiih

gratki drugiego kursu a małą przygotowuj, gadaj na okrągło, że tak poprostu jest dzeci chodzia do przedszkola i szkoły a rodzice do pracy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry