reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.

Od rana na pełnych obrotach................
Dzis zapowiada się bezdeszczowo więc pranie sie kreci.

Dziewczyny :-D w sierpniu uderzamy nad morze!!!!! Oglądałam teraz oferty kwater prywatnych i pensjonatów i sama nie wiem co wybrać co lepsze????:confused: Wyżywienie Nas nie interesuje bo i tak stołować się będziemy sami. Oglądałam kwatery w Kołobrzegu i chyba tam pojedziemy choć R wspominał coś o Ustce.

Kasiu z tych dwóch miejscowości polecam Kołobrzeg w Ustce NIC nie ma i jest brzydziej, my na początku lipca jesteśmy własnie w Utce, ale tylko dlatego, że tam z pracy J jest Ośrodek tak bysmy pojechali gdzie indziej

Witam się o poranku z pracy. Brzydkiej pogody ciąg dalszy u nas niestety:wściekła/y: jakoś dzisiaj źle spałam i teraz najchetniej walnęłabym się gdzieś bo oczy same sie zamykają:baffled: mam nadzieję, ze kawka mi pomoże;-)
Moniu ja cię podziwiam bo ja bym sie pewnie nie odważyła zostać z 4 dzieci naraz:zawstydzona/y:
Donkat rozmawiaj z małą dużo o przedszkolu. u nas nie ma dnia abym z małą o tym nie rozmawiała, ciągle jej powtarzam jak to fajnie będzie w przedszkolu ale jednoczesnie podkreślam, że mama będzie w pracy i tato i babcia też;-) a ona będzie z dzećmi i z panią:tak:

dokładnie
Kasiu na kwaterach prywatnych z pewnością będzie taniej niż w pensjonacie, a często kwatery mają standard pensjonatów tylko o samą nazwę sie nie staraja bo to za dużo zachodu i kasy:tak: tak przynajmniej była z nami do zeszłego roku;-) także śmiało szukaj po kwaterach prywatnych:-)
Agulka jak dziś Adaś?

Adaś przespał całą noc, z nosa leci ale nie zatkany jest, gorączki i innych objawów brak.

reklama
Kasiu na kwaterach prywatnych z pewnością będzie taniej niż w pensjonacie, a często kwatery mają standard pensjonatów tylko o samą nazwę sie nie staraja bo to za dużo zachodu i kasy:tak: tak przynajmniej była z nami do zeszłego roku;-) także śmiało szukaj po kwaterach prywatnych:-)

Super dziękuję Anetko za pomoc w wyborze :tak::-D:tak::tak::-) teraz tylko zostało wybrać coś fajnego i blisko morza i centrum.

Kasiu z tych dwóch miejscowości polecam Kołobrzeg w Ustce NIC nie ma i jest brzydziej, my na początku lipca jesteśmy własnie w Utce, ale tylko dlatego, że tam z pracy J jest Ośrodek tak bysmy pojechali gdzie indziej

Adaś przespał całą noc, z nosa leci ale nie zatkany jest, gorączki i innych objawów brak.

No i Tobie Agulka wielki buziak :-) w takim razie Kołobrzeg!!!!!

A ten katarek Adasia to nie działanie alergii na jakieś pyłki????

Kasia Kołobrzeg jak najbardziej polecam:tak:byliśmy tam w zeszłym roku i było super:-)my mieliśmy właśnie kwatere no i było tanio zresztą Asia była w tej samej kwaterze co my
http://www.pokojeustacha.republika.pl/
do morza jest ok 15min drogo przez las do centrum moze jest kawałek ale jak ktos jedzie samochodem to nie problem.

witam!!!

jak ja przezylam dzis, to nie wiem. znowu milam mala pwtorke z niedizeli, czyli baaardzo nedzne samopoczucie i krecenie w glowie:szok::szok::szok: ta poogda mnie wykooooooooonczy!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mialam isc na kawke z moimi babkami, ale cos kilki wypadlo i nic z tego:-(

siedze z farba na wlosach, ciekawe co wyjdzie. oby tylko nie wlosy:-D:-D:-D

o Ty zołzo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście to tylko katarek i mam nadzieję, że za 7 dni bedzie juz po, albo za tydzień, hihihihihihihhiih

od razu tak ostro:-(:-(:-(
na pocieszenie powiem, ze i niunka cos zaczyna pociagac noskiem, ale to pewnie dlatego, ze wczoraj biegla nieubrana po dworze:baffled:

Donka mlody nie dostal sie do zadnego przedszkola, teraz zaluje,ze nie poprosilam kumpeli,ze pracuje. Przeciez tego nie sprawdzaja

ooo, a ja myslalam, ze sie dostal:-(:-(
ja tez jak juz zaczelo docierac do mnie, ze niunka moze sie nie dostac, to zalowalalm, ze nie napisalam,ze pracuej

Dziewczyny :-D w sierpniu uderzamy nad morze!!!!! Oglądałam teraz oferty kwater prywatnych i pensjonatów i sama nie wiem co wybrać co lepsze????:confused: Wyżywienie Nas nie interesuje bo i tak stołować się będziemy sami. Oglądałam kwatery w Kołobrzegu i chyba tam pojedziemy choć R wspominał coś o Ustce.

oby tylko poogda dopisala:tak::tak::-)

Donkat rozmawiaj z małą dużo o przedszkolu. u nas nie ma dnia abym z małą o tym nie rozmawiała, ciągle jej powtarzam jak to fajnie będzie w przedszkolu ale jednoczesnie podkreślam, że mama będzie w pracy i tato i babcia też;-) a ona będzie z dzećmi i z panią:tak:

tak robie. codziennie poruszamy ten temat i na razie codziennie niunka mowi, ze nie ebdzie chodzic, a jesli juz, to z mama:baffled::-D
ja sie smieje, ze jakbym chciala ja wyslac do schroniska dla zwierza, to by nie miala nic przeciwko temu:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry