30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Witam i ja.
Od rana na pełnych obrotach................
Dzis zapowiada się bezdeszczowo więc pranie sie kreci.
Kasiu z tych dwóch miejscowości polecam Kołobrzeg w Ustce NIC nie ma i jest brzydziej, my na początku lipca jesteśmy własnie w Utce, ale tylko dlatego, że tam z pracy J jest Ośrodek tak bysmy pojechali gdzie indziej
Adaś przespał całą noc, z nosa leci ale nie zatkany jest, gorączki i innych objawów brak.
Od rana na pełnych obrotach................
Dzis zapowiada się bezdeszczowo więc pranie sie kreci.
Dziewczynyw sierpniu uderzamy nad morze!!!!! Oglądałam teraz oferty kwater prywatnych i pensjonatów i sama nie wiem co wybrać co lepsze????
Wyżywienie Nas nie interesuje bo i tak stołować się będziemy sami. Oglądałam kwatery w Kołobrzegu i chyba tam pojedziemy choć R wspominał coś o Ustce.
Kasiu z tych dwóch miejscowości polecam Kołobrzeg w Ustce NIC nie ma i jest brzydziej, my na początku lipca jesteśmy własnie w Utce, ale tylko dlatego, że tam z pracy J jest Ośrodek tak bysmy pojechali gdzie indziej
Witam się o poranku z pracy. Brzydkiej pogody ciąg dalszy u nas niestetyjakoś dzisiaj źle spałam i teraz najchetniej walnęłabym się gdzieś bo oczy same sie zamykają
mam nadzieję, ze kawka mi pomoże;-)
Moniu ja cię podziwiam bo ja bym sie pewnie nie odważyła zostać z 4 dzieci naraz
Donkat rozmawiaj z małą dużo o przedszkolu. u nas nie ma dnia abym z małą o tym nie rozmawiała, ciągle jej powtarzam jak to fajnie będzie w przedszkolu ale jednoczesnie podkreślam, że mama będzie w pracy i tato i babcia też;-) a ona będzie z dzećmi i z panią
dokładnie
Kasiu na kwaterach prywatnych z pewnością będzie taniej niż w pensjonacie, a często kwatery mają standard pensjonatów tylko o samą nazwę sie nie staraja bo to za dużo zachodu i kasytak przynajmniej była z nami do zeszłego roku;-) także śmiało szukaj po kwaterach prywatnych:-)
Agulka jak dziś Adaś?
Adaś przespał całą noc, z nosa leci ale nie zatkany jest, gorączki i innych objawów brak.
w sierpniu uderzamy nad morze!!!!! Oglądałam teraz oferty kwater prywatnych i pensjonatów i sama nie wiem co wybrać co lepsze????
Wyżywienie Nas nie interesuje bo i tak stołować się będziemy sami. Oglądałam kwatery w Kołobrzegu i chyba tam pojedziemy choć R wspominał coś o Ustce.
jakoś dzisiaj źle spałam i teraz najchetniej walnęłabym się gdzieś bo oczy same sie zamykają
mam nadzieję, ze kawka mi pomoże;-)