reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się z pracy:sorry2: u nas brzydkiej pogody ciąg dalszy, ale przynajmniej nie pada;-)miłej niedzieli wszystkim życzę:-) i mam nadzieję, ze od czasu do czasu któraś zajrzy choć na chwilę żeby mi dotrzymać towarzystwa;-)

Witam się z pracy:sorry2: u nas brzydkiej pogody ciąg dalszy, ale przynajmniej nie pada;-)miłej niedzieli wszystkim życzę:-) i mam nadzieję, ze od czasu do czasu któraś zajrzy choć na chwilę żeby mi dotrzymać towarzystwa;-)

to u Ciebie jak u nas.Padać nie pada, ale jakos bleeee jest. Małżonek edukuje się, rodzice dziś nie przyjada bo odsypiaja wczorajszą imprezę, byli na 50 urodzinach znajomego w lokalu z tańcami, więc pewnie głowy maja cięzkie;-):-D

Dzieciaki łobuzują w namiocie:-) a ja mam chwilkę dla siebie

Aneta będę Ci towarzyszyć:tak: bo dziś zaplanowałam dzień lenistwa:-D:-D:-D

Witam i ja
U nas tez pogoda do czterech liter i wkurza mnie to bo balkonu nie można skończyć i taki rozbebeszony jest:angry::angry::angry:
Mały lata i szuka dnia wczorajszego- czyt. standardowo nie może sobie znaleźć zajęcia:no:

witam!!!

co za dzien!!!!poogda mnie wykancza!!!!!!!!

jestem taka wypluta, ze zaraz sie chyba poloze i nie wynurze spod koldry przez caly dzien:baffled:
P jeszcze spi, bo w nocy byl na rozladunku. mamy jechac po obiedzie na urodziny , ale wlasnie mysle wyslac samego P z Jultika, bo ja straaaaaaaasznie nie mam ochoty:sorry2:

Aga, taki zakrecony byl wczoraj dzien, ze szok. mnostwo zadan do wykonania, oczywiscie brak czasu i ciagle kombinacje co i jak zrobic, zeby bylo dobrz, a ze byly w to zamieszane osoby trzecie, to non stop wislaam na telefonie, zeby wszystko zsynhronizowac:confused:

U Nas również bardzo brzydka pogoda pada, zimno i ponuro!!!!! Mam tylko nadzieję, że jutro będzie naczej.

u nas identycznie, a na "pocieszenie" dodam, ze z kadym dniem am byc gorzej:angry::angry::angry::angry::angry:

Witam i ja
U nas tez pogoda do czterech liter i wkurza mnie to bo balkonu nie można skończyć i taki rozbebeszony jest:angry::angry::angry:

wspolczuje tego balkonu:tak::tak:

reklama
Dawno nie padało:baffled: znowu leje:wściekła/y: a ja szukam sobie zajęcia bo jakoś strasznie mi sie nudzi:baffled: pozamiatałam już korytarze i zeszłam na kawkę i KSD a potem pomyje korytarze;-) i zastanawiam się co tu dziś wciągnąć na obiadek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry