• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mlody obejzal "Na fali" ja poprasowalam,a teraz zamiast spac to bawi sie jeszcze samochodem zdalnie sterowanym w lozku, boszeeeee
My mamom kupujemy cos slodkiego, ja zloze zyczenia obu,a moj S oczywiscie tylko swojej. No coz, mi byloby glupio nie isc.
Donka a moze kasy nie ma tesciowa? A tesciu nie moze zadzialac??
Ja mam na oku jakby co Maria i Jan. To takie obecne typy

Wstaje 8-9 i idzie dopiero na wieczor. Masakra ile to dziecko ma energii w sobie. Ja ostatnio po 8 h snu jestem nietomna,a on caly dzien jak z motorkiem w dupce. I gada. I gada. I gada. Za moje 1 slowo jego 10. Straszneeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

No i jestem i ja;-) któraś się cieszy:-p tak późno bo zgodnie z oczekiwaniami Tuśka padła jakieś 15 minuy temu:wściekła/y: tak się przysłużyła ponad 2 godzinna drzemka i pobudka po 17:wściekła/y: do tego mi smutno bo M mi właśnie powiedział, że dziś w nocy poroniła nasza znajoma a była w 18 tygodniu:-(

Wstaje 8-9 i idzie dopiero na wieczor. Masakra ile to dziecko ma energii w sobie. Ja ostatnio po 8 h snu jestem nietomna,a on caly dzien jak z motorkiem w dupce. I gada. I gada. I gada. Za moje 1 slowo jego 10. Straszneeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie opisałaś moją Tuśkę:-D

Gagulec mam same pozytywne skojarzenia z imieniem kornelka także jak dla mnie super:-) za to Dagmara kojarzy mi się wyłącznie źle :eek:

reklama
No i jestem i ja;-) któraś się cieszy:-p tak późno bo zgodnie z oczekiwaniami Tuśka padła jakieś 15 minuy temu:wściekła/y: tak się przysłużyła ponad 2 godzinna drzemka i pobudka po 17:wściekła/y: do tego mi smutno bo M mi właśnie powiedział, że dziś w nocy poroniła nasza znajoma a była w 18 tygodniu:-(

Dokładnie opisałaś moją Tuśkę:-D

Gagulec mam same pozytywne skojarzenia z imieniem kornelka także jak dla mnie super:-) za to Dagmara kojarzy mi się wyłącznie źle :eek:

A jak myślisz:-):-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry