Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas nocnik poszedł już w całkowita odstawkę- stoi w łazience za wanną i czeka na Kornelię:-):-)
aaaa, to inna sprawa. wspolczuje. ja jestem zadowolona, gdy niunka idzie w kazdej chwili sama i robi an nocnik, albo na dworze, bez mojej pomocy
nie weim co kupic tesciowej na dzien Matki![]()
. a tesciowej teraz dowoza tez Julke, wiec...a jako ze ja nie jestem corka, ktora nie pytajac czy mama da rade podrzuca dziecko, to mam pewne obiekcje
mnie tez jest glupio prosic tesciowa o dodatkowe zostanie z niunka, oprocz tych 2dni w tyg. ale, kurna, czy mnie sie nic nie nalezy???
w dodatku mam stresa, bo niedlugo sie zaczyna ten drugi kurs i jesli sie an niego zalapie, to do poczatku lipca bede miala zajecia codziennie. a tesciowej teraz dowoza tez Julke, wiec...a jako ze ja nie jestem corka, ktora nie pytajac czy mama da rade podrzuca dziecko, to mam pewne obiekcje
![]()
Damian miał być Kornelką, ale wyszło jak wyszłoGagulec, to imie juz widze wybrane? ostatnio czesto slysze o Korneliach, a pamietam z dziecinstwa jedna i to byla rzadkosc
i powiedzieliśmy, że drugie tak będzie miało na imię i słowa trzeba dotrzymać, choć mi po głowie jeszcze chodzi Daria, Dominika Albo Dagmara- ubzdurałam sobie, ze fajnie byłoby mieć dwójkę dzieci o imionach zaczynających sie na tę samą literkę

Damian miał być Kornelką, ale wyszło jak wyszłoi powiedzieliśmy, że drugie tak będzie miało na imię i słowa trzeba dotrzymać, choć mi po głowie jeszcze chodzi Daria, Dominika Albo Dagmara- ubzdurałam sobie, ze fajnie byłoby mieć dwójkę dzieci o imionach zaczynających sie na tę samą literkę
![]()
to może zaproponuj, że jej po drodze kupisz jak nie ma czasu do apteki zajśćAga, tak tesciowka spoko, tylko ze jesienia zlapala depresje. dawalo sie odczuc jej wisielczy nastroj itp itd. zaczela brak leki i bylo wszsytko w porzadku. wchodze do nich we wtorek i juz widze po humorze, ze cos nie tak. od slowa do slowa, powiedizlla, ze skonczyly jej sie leki i zanim poszla do lekarki to zeszlo, a jeszcze ich nie wykupila i nadal nie bierze. ja od razu widze po niej, ze cos jest nie tak i wlasnie teraz sie czuje bardzo nieswojo, ze moze przeszkadzamy jej z Julitka, ze moze jest zmeczona...