reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
mam wielka potzrebe duchowa pojsc do teatru. nawet teraz fajny repertuar u nas graja. na P nie mam co liczyc. moze uda mi sie namowic moje babeczki, bo mamy kawke we wtroek, albo ktos z kursu, by ze mna poszedl:-(:-(

Jestem i ja- choć na chwilkę
Mój Damian tez dzisiaj łobuz doskonały- do południa myślałam, że wyjdę z siebie bo trzeba było pozałatwiać sprawy urzędowe a ta zaraza mała miał swój dzień i nic nie słyszał wiec Skarbówke zostawiłam M a sama wróciłam do domu bo jeszcze chwila i tyłek byłby zlany:sorry2:

Ja mam takie garnki, tylko mniejszy zestaw z 1 raczka. Ta raczke latwo sie przepina, malo miejsca zajmuja w szawce,bo nie przeszkadzaja uchwyty i raczki, sa grube,a nie jakas tandeta

Gagulec, witaj w klubie wkurzonych mam:sorry2:

Aga, nie mialam, nie slyszalam:no:
z ta raczka to troche upierdliwe, bo nawet zeby zlapac i przestawic, to bedzie ciezko bez uchwytow

Gagulec, witaj w klubie wkurzonych mam:sorry2:

Aga, nie mialam, nie slyszalam:no:
z ta raczka to troche upierdliwe, bo nawet zeby zlapac i przestawic, to bedzie ciezko bez uchwytow

żeby nie było, że moje to aniołki, oj nie.......... też szału dzis dostawałam......... u mnie wojna i niezadowolenie zaczęło sie od 6:20 jak młoda wstała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry