reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

leje od rana z niewielkimi przerwami na Julitki spacery po kaluzach:-D:-D

dzis sprzatam i musze podszykowac prowiant dla P na niedziele, bo wekened nam sie zapowiada bardzo zajety.
jutro po poludniu jedziemy an urodziny chrzesnika P, potem zostawiamy niunke na noc u tesciowej, bo w nocy P ma rozladunek pod W-wa, wiec ja pojade za nim osobowym, zeby go wziac do domu, poniewaz w niedziele wieczorem ma tam zaladunek. :dry::dry:bez sensu to dla mnie, ale coz...
przy okazji, gdyby nie lalo, skoczylisbysmy na gielde, bo to po drodze i pora bedzie akuratna

czekam na @ i mnie nerwy roznosza, az sobie meliske zaparzylam. ogolnie juz ociezala i obolalla jestem

a ja zasypiam na siedząco:eek: a za wcześnie na kolejną kawą tym bardziej, że rano walnęłam szatana:sorry2: jak myslicie nada sie taki zestaw na wesele dla małej czy za skromnie:confused: adams super sukienka + bolerko H&M roz.98 (1030349064) - Aukcje internetowe Allegro

Aneta fajniutki zestaw, Maja kiedys miała taka samą sukienkę i tez na weselu ale zieloną

Kasia Adaś uwielbia Dyźka, bez niego nawet spac nie pójdzie, zawsze jest koło łózka:tak:

Ja też chcę młodemu rowerek na 4 kupic, a znalazałam juz kupca na ten trójkołowiec:-)

U nas spoko, pogoda może byc nie pada, juz zaliczyłam kawke u kolezanki

Kasia na pocenie są też spacjalne zestawy witamin w aptece, nie drogo to kosztowało, bo moja mam kupowała i mówiła, że pomaga. Music farmacetuty zapytać

coS jeszcze miałam napisać????? ale kurka nie pamiętam:no:

W cyrku było nawet, nawet J mówił, ale Adaś po godzinie się NUDZIŁ

Jak teraz bylismy na weselu to 2 dziewczynki w takich zwiewzych sukienusiach byly,a 3 w takich falbaniastych ech i ach i matki tych wystrojonych co chwila : ojejku nie biegaj,bo sie przewrocisz, bo pobrodzisz, bo podrzesz
Ale pogoda zrabana,ale mlody mnie wkurza,chyba rozniose go dzisiaj w zebach,wrrrrr

Dziewczyny nie wiedziałam na ktorym temacie to napisać to pisze tutaj.

Mam chyba duży problem :zawstydzona/y: używam nagminnie antyperspirantów, ale i tak mam problemy z potliwością czy może również macie podobny problem i co na to poradzić????? Nie śmierdzi ode mnie bo się myje :sorry: i używam kosmetyków, ale jednak te plamy pod pachami mnie krępują znacie może jakiś skuteczny środek zapobiegający temu????

Powiecie poszukaj w necie, ale wolałabym taki który jest przetestowany bo na etykietach można wszystko napisać.

Dzień dobry
Zaraz uciekam więc na szybko -Kasiu- z czystym sumieniem polecam Ci takie cudo:
ETIAXIL Normal 12,5 ml | Kosmetyki, Pielęgnacja | Na pocenie | i-Apteka.pl
nie należy on do tanich ale uwierz mi opakowanie potrafi wystarczyć na upartego na 1,5 roku!!!! Skutkiem ubocznym może być delikatne swędzenie ale rano po prysznicu zanika.
Pozdrawiam
Miłego dnia

Bardzo polecam Etiaxil naprawde działa i jest to jedyny anteperspirant który mi pomaga jest bardzo silny i stosuje go raz na 3-4 dni, fakt ze jak sie go posmaruje to strasznie piecze ale efekt jest.
a ja zasypiam na siedząco:eek: a za wcześnie na kolejną kawą tym bardziej, że rano walnęłam szatana:sorry2: jak myslicie nada sie taki zestaw na wesele dla małej czy za skromnie:confused: adams super sukienka + bolerko H&M roz.98 (1030349064) - Aukcje internetowe Allegro
Super ładnie skromnie i z klasą do tego usmiechnieta buźka Tuski to cała ozdoba:-)

Dzięki dziewczyny:-) za rozwianie wątpliwości co do sukienki tuski, bo jakoś nie mogłam się przekonać do tych typowo weselnych dla dziewczynek:sorry2: bo jak na nie patrze to wydaje mi się, że Tuska by w takiej wyglądała jak beza:eek: a moja siostra mi dzisiaj powiedziała, ze chyba wogóle na to wesele nie wezmą młodego:confused: zła jestem bo tuska strasznie się już cieszy ze będzie tańczyć z Szymusiem:-)

Aneta a kiedy idzieci an to wesele.................. może pisałaś, ale ja nie dopattrzyłam................ my idziemy 4 września i dzieci oczywiście bierzemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry