*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
http://www.youtube.com/watch#!v=gpN_o_I4FkY&feature=related
A mnie ostatnio ta piosenka jest bardzo bliska.....
A mnie ostatnio ta piosenka jest bardzo bliska.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bez sensu to dla mnie, ale coz...
a za wcześnie na kolejną kawą tym bardziej, że rano walnęłam szatana
jak myslicie nada sie taki zestaw na wesele dla małej czy za skromnie
adams super sukienka + bolerko H&M roz.98 (1030349064) - Aukcje internetowe Allegroa ja zasypiam na siedzącoa za wcześnie na kolejną kawą tym bardziej, że rano walnęłam szatana
adams super sukienka + bolerko H&M roz.98 (1030349064) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny nie wiedziałam na ktorym temacie to napisać to pisze tutaj.
Mam chyba duży problemużywam nagminnie antyperspirantów, ale i tak mam problemy z potliwością czy może również macie podobny problem i co na to poradzić????? Nie śmierdzi ode mnie bo się myje
i używam kosmetyków, ale jednak te plamy pod pachami mnie krępują znacie może jakiś skuteczny środek zapobiegający temu????
Powiecie poszukaj w necie, ale wolałabym taki który jest przetestowany bo na etykietach można wszystko napisać.
Dzień dobry
Zaraz uciekam więc na szybko -Kasiu- z czystym sumieniem polecam Ci takie cudo:
ETIAXIL Normal 12,5 ml | Kosmetyki, Pielęgnacja | Na pocenie | i-Apteka.pl
nie należy on do tanich ale uwierz mi opakowanie potrafi wystarczyć na upartego na 1,5 roku!!!! Skutkiem ubocznym może być delikatne swędzenie ale rano po prysznicu zanika.
Pozdrawiam
Miłego dnia
Super ładnie skromnie i z klasą do tego usmiechnieta buźka Tuski to cała ozdoba:-)a ja zasypiam na siedzącoa za wcześnie na kolejną kawą tym bardziej, że rano walnęłam szatana
adams super sukienka + bolerko H&M roz.98 (1030349064) - Aukcje internetowe Allegro
bo jak na nie patrze to wydaje mi się, że Tuska by w takiej wyglądała jak beza
a moja siostra mi dzisiaj powiedziała, ze chyba wogóle na to wesele nie wezmą młodego
zła jestem bo tuska strasznie się już cieszy ze będzie tańczyć z Szymusiem:-)