reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
nie raczej nie chce kupowac nic z drogich zabawek bo z kasą ostatnio kiepsko a i tak chwile by sie tym pobawił i rzucił w kąt .Może kupie mu znikopis bo ostatnio jak byłam u koleżanki to mało co się z Olą nie pobili własnie o znikopis

Witam się i ja wieczorowo:-) u nas popołudniu się wypogodziło więc wyruszyłyśmy z małą w rejs:-D byłyśmy na 2 lupkach potem na karuzeli i na placu zabaw:-) moje dziecko ostatnio się bardzo pozytywnie prezstawiło ale tfu tfu oby nie zapeszyć:no: zasypai po 20 i wstaje o 9 co nam bardzo odpowiada:-) no i strasznie przeżywa, ze idzie do przedszkola:szok: już dziś chciała z 5 razy:-D ale wytłumaczyłam jej że najpierw będą wakacje, pojedzie jeszcze do Igorka, a potem pjdzie do przedszkola:-) Co do dnia dziecka to my kupujemy małej rowerek na 4 kółkach ale nie wiem co Szymkowi:baffled: może któraś mi coś podpowie:sorry2:

kurcze, zla ejstem, bo do P mam w telefonie darmowy numer, tylko jest ograniczenie minut ( nie pamietam ile). do tej pory spokojnie wystarczalo. w poprzednim m-cu pod koniec braklo, a w tym juz dzisiaj!!!!!!!!!!!!! a to dopieor polowa

Dziewczyny nie wiedziałam na ktorym temacie to napisać to pisze tutaj.

Mam chyba duży problem :zawstydzona/y: używam nagminnie antyperspirantów, ale i tak mam problemy z potliwością czy może również macie podobny problem i co na to poradzić????? Nie śmierdzi ode mnie bo się myje :sorry: i używam kosmetyków, ale jednak te plamy pod pachami mnie krępują znacie może jakiś skuteczny środek zapobiegający temu????

Powiecie poszukaj w necie, ale wolałabym taki który jest przetestowany bo na etykietach można wszystko napisać.

witam u nas tez pada w dodatku mam szkole w ten weekend w wa-wie a tak nie chce mi sie chechac
dzisiaj rano posprzeczalam sie z W bo on chce zeby Zuzi zostawala na spanie w przedszkolu i dzisiaj juz zostanie a mi jest smutno tak bez niej zwlaszcza ze na weekend bedzie u tesciow mielism ja zabrac ze soba bo W poszedlby z nia na plac zabaw czy do zoo ale przy takiej pogodzie to lipa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry